Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
05 Eylül, 2008, 22:33
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz Fenerbahçe Yolunda 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz Fenerbahçe Yolunda  (Okunma Sayısı 979 defa)
Erenmeister
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #15 : 30 Ocak, 2008, 13:04 »

gökhan ünal 8 semih eder mi doyusun yani:D
peki maldonado kaç aurelio appiah kemal fln eder. daha iyidirden anlamayız biz:D
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz Fenerbahçe Yolunda
05 Eylül, 2008, 22:33

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #16 : 30 Ocak, 2008, 13:41 »

maldonadoyu bilmem ben bi kere bile izlemedim

ama gökhanı 4-5 milyon euro karşılığında kapatırsa fenerbahce cok ii olur..ben senin fb ayarında adamlar değil demene şaşırdım çünkü bu iki futbolcu türkiyedeki en iyi ve genç 3-5 futbolcudan ikisi ve bütün büyük takımlar kadrosunda görmek ister..
forzasivas
Defans
**

« Yanıtla #17 : 30 Ocak, 2008, 14:10 »

beyler mehmeti bilmemde GÖKHAN bence gelir..yalanmıyım ?

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
Erenmeister
Defans
**

« Yanıtla #18 : 30 Ocak, 2008, 14:25 »

maldonadoyu bilmem ben bi kere bile izlemedim

ama gökhanı 4-5 milyon euro karşılığında kapatırsa fenerbahce cok ii olur..ben senin fb ayarında adamlar değil demene şaşırdım çünkü bu iki futbolcu türkiyedeki en iyi ve genç 3-5 futbolcudan ikisi ve bütün büyük takımlar kadrosunda görmek ister..

nerde demişim fb ayarında adam deil diye aradım dedim mi yoksa diye yok öle bişey sen bulursan alıntı yap da ben de göreyim:D
Mello
Defans
**

Gol Kralligi : 23

Allah affeder Çarşı Affetmez !!

« Yanıtla #19 : 30 Ocak, 2008, 17:11 »

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal 48 saat içinde Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için Kayserispor'a tam 12 milyon euro artı Gürhan ile Can Arat'ı önerdi. Kayserispor yönetimi, düşünmek için 48 saat süre istedi. Her iki cephede de nefesler tutuldu! Fenerbahçe bu iki transferi yarın resmen açıklayabilir

Yanıt bekleniyor...
Fenerbahçe, Kayserispor'un iki süper yıldızı Gökhan 
Ünal ve Mehmet Topuz'u renklerine katmak için sarı-kırmızılı kulüpten yanıt bekliyor. Fenerbahçe kulübünün resmi internet sitesinden dün yapılan açıklamada "Kulübümüz, Kayserispor kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları, kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır" denildi.

Kayseri kararsız
Gazeteniz Fotomaç, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a iki süper futbolcu için yaptığı müthiş teklifin detaylarını ve perde arkasını öğrendi. Fenerbahçe'nin, Mehmet Topuz Gökhan Ünal için Kayserispor'a tam 12 milyon euro bonservis bedeli artı Can Arat ve Gürhan'ı önerdiği belirlendi. Sarı-kırmızılıların, bu rüya gibi cazip teklifi düşünmek için 48 saat süre istedikleri ifade edildi. Fenerbahçe kulübünün, yarın Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz transferini açıklayabileceği sızan bilgiler arasında.

Besiktas  Galatasaray  Trabzonspor  Fenerbahce
ozy99
Orta Saha

« Yanıtla #20 : 30 Ocak, 2008, 18:31 »

pardon yanlıs görmüsüm baska bi arkadas demis onu
Ronaldinho28
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #21 : 30 Ocak, 2008, 19:52 »

gelirlerse fenerbahçe için çok iyi olur
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #22 : 30 Ocak, 2008, 20:18 »

ben açıkcası Topuz un geleceğini sanmıyorum ama Ünal gelebilir

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #23 : 31 Ocak, 2008, 19:07 »

Gökhan'da son pazarlık!
Fenerbahçe, Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın transferini bitirme noktasına getirdi. Edinilen bilgiye göre başarılı forvet, sarı-lacivertli kulüple her konuda anlaşma sağladı ve protokol bile yapıldı. Şimdi sıra kulüplerin anlaşmasına kaldı. Yani son sözü Kayseri yönetimi söyleyecek. Ama sarı-kırmızılı yöneticiler, buna yanıt verebilmek için sadece Gökhan için yapılacak bir teklif bekliyorlar. Fenerbahçe'nin daha önce Mehmet Topuz'u da içeren paket öneri yaptığını belirten Kayseri cephesi, başarılı ön liberolarını satmayı kesinlikle düşünmediklerini açıklamıştı. Dolayısıyla şimdi F.Bahçe'nin yalnızca Gökhan için bir rakam önermesi gerekiyor.

6 MİLYON EUROYA BİTER

Kayserispor yönetimi, Gökhan için Rubin Kazan'la anlaştıkları rakam olan 7.5 milyon euro istemişti. Ancak geçtiğimiz bir iki gün içinde gelen açıklamalarda, bu rakamın biraz aşağısına da golcü yıldızın satılabileceği belirtildi. Diğer taraftan menajer Süleyman Hurma'nın "Gökhan ve Mehmet'i satmayacağız" açıklaması kafaları karıştırdı.

umut_fb_
PAF Takimi
*

« Yanıtla #24 : 31 Ocak, 2008, 20:15 »

gelirlar inşallah
Mello
Defans
**

« Yanıtla #25 : 31 Ocak, 2008, 23:47 »

Kayserispor yönetimi, Fenerbahçe'nin 12 milyon euro'luk süper teklifine "Hayır" diyemiyor. Sarı-kırmızılılar, Gökhan Ünal için sarı-lacivertlilere 'Alın gidin! Hayırlı olsun' mesajını gönderdi. Ancak Fenerbahçe, "Mehmet Topuz'u da istiyoruz" diye bastırıyor. Fenerbahçe, Maldonado ile sözleşme imzalayarak başladığı transfer şovunu Mehmet Topuz ve Gökhan 
Ünal ile devam ettirmekte kararlı

Federasyonun 6+2 kararını aldığı gün Maldonado'yu İstanbul'a getiren ve dün sözleşme imzalatan Fenerbahçe'de yeni hedef Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz. İki yıldız için Kayserispor'a 12 milyon euro'luk bonservis ücreti öneren sarı-lacivertliler, beklemeye başladılar. Dün Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye şu mesaj geldi: "Gökhan Ünal'ı alın gidin, hayırlı olsun!" Ancak Fenerbahçeli yöneticiler, Kayserispor'a "Gökhan Ünal ile birlikte Mehmet Topuz'u da istiyoruz" teklifini yinelediler.

Fenerbahçe'nin 12 milyon euro'luk teklifine "Hayır" diyemeyen Kayserispor yönetiminin bugün teknik direktör Tolunay Kafkas ile görüşerek, bu transfere son noktayı koyacağı belirtildi. Her iki futbolcunun da Fenerbahçe'de oynamayı çok istemesi ve maçlarda oyundan alınışlarına sinirlenerek tepki göstermeleri, Tolunay Kafkas'ın kafasındaki soru işaretleri. Dün iki kulüp arasında yaşanan bu gelişmeler, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye biraz daha yaklaştırmış oldu.
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #26 : 01 Şubat, 2008, 01:47 »

cidden rakam çok iyi
Mello
Defans
**

« Yanıtla #27 : 01 Şubat, 2008, 11:20 »

gelirse sanki  oynuyacak gökan ünsl !!
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #28 : 05 Şubat, 2008, 20:46 »

SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için yapılan teklifin kabul edimemesi ve transferin bitmesine sadece 1 gün kalması sebebiyle bu transferden Fenerbahçe Spor Kulubu vaç geçmiştir.
« Son Düzenleme: 05 Şubat, 2008, 21:22 Gönderen: Engin » Logged
Burakeren
Defans
**

« Yanıtla #29 : 05 Şubat, 2008, 20:50 »

Belli idi zaten bu transferin olmayacağı.Kayserispor yönetimi Gökhan Ünal a 10 milyon euro istiyor,Sanki ronaldinho ellerinde ki.
İkiside iyi futbolcu ama Kayserispor yatırım yapmayacaksa oldukları yerde sekeceklerse satsınlar şu topçuları.Onlarda geleceğine baksın.Sanki turşusunu kuruyor.

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz Fenerbahçe Yolunda « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.18 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu