Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Ağustos, 2008, 04:13
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: Türkiye'den Futbol Haberleri 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Türkiye'den Futbol Haberleri  (Okunma Sayısı 3343 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 51

« : 01 Şubat, 2008, 22:45 »

İlyas Tüfekçi Bandırma'da
Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Bandırmaspor'da teknik direktörlük görevine Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski milli futbolcusu İlyas Tüfekçi getirildi.

Teknik direktör Erdi Demir'in geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olmasının ardından tutuklanarak cezaevine girmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine İlyas Tüfekçi getirildi. Bandırmaspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına yeni teknik direktör İlyas Tüfekçi'yle birlikte katılan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, ara transfer döneminde takıma kattıkları 5 yeni oyuncu ve teknik direktör İlyas Tüfekçi'yle güç kazandıklarını söyledi. Basın sözcüsü Karlahan, "Erdi Demir'in başına gelen talihsiz olayın ardından değişik hocalarla görüşüldü. Sonunda geçmişte büyük deneyimleri olan İlyas Tüfekçi'yle anlaştık. Takımımızın amatör kümede olması nedeniyle hocamızı biraz zor ikna ettik" dedi. Ara transfer dönemimde transfer ettikleri futbolcuları da tanıtan Karlahan, "Takımdan ayrılan 5 futbolcunun yerine İzmirspor'dan defans oyuncusu Umut Bugay, Şırnakspor'dan santrafor Barış Önder, Kahramanmaraşspor'dan orta saha oyuncusu Hakan Menekşe, Fatih Karagümrükspor'dan orta saha oyuncusu Ahmet Cem Çorakçı ve Balıkesirspor'dan sağ kanat oyuncusu Mahir Kılıç'ı transfer ettik. Önümüzdeki maçtan sonra bir hafta bay kalacağız, bu arada yeni oyuncularımızda takıma alışacaktır" dedi.

Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü İlyas Tüfekçi ise 3. Lig'e yükselmek için mücadele vereceklerini ifade ederek, "Teknik direktörlük hayatımda 14 yılım bitti. Bu 14 yılda büyük bölümde hep birinci ve ikinci ligde çalıştım. Belki sizler gibi benim yakınlarım, dostlarım da Bandırma'ya gelmemi yadırgadılar, amatör lige geldiğim için. Ama ben bir futbol adamıyım ve o kompleksleri aşmış birisiyim. Futbol yaşamımda çok az futbolcuya nasip olacak şeyleri yaşadım. Antrenörlükte de başarılar yaşadım. Bir yıl önce de İstanbul'dan böyle teklif gelmişti ama düşünmeden reddetmiştim. Bandırmaspor'a gelmeme kızımın da etkisi oldu, o çalışmamı istedi. Bandırma'ya amatör küme hiç yakışmıyor. Buradaki amacımız elele verip 3.Lig'e yükselmek. Önümüzdeki aylarda bizi çok zor haftalar bekliyor" diye konuştu.

Fenerbahçe ve Galasataray'da uzun yıllar futbol oynayan 18 kez A Milli Takım formasını giyen İlyas Tüfekçi, futbol yaşamından sonra Çanakkale Dardanel, Mersin İdman Yurdu, Karabükspor, Altay, Göztepe, Sivasspor, Elazığspor ve Vanspor gibi takımları çalıştırdı. İlyas Tüfekçi son olarak sezon başında Kırşehirspor Teknik Direktörlüğü'nü yapmıştı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Türkiye'den Futbol Haberleri
22 Ağustos, 2008, 04:13

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #1 : 01 Şubat, 2008, 22:46 »

Pansu Şeker'den Çolak'a teklif
Kayseri'de Süper Amatör Küme'de mücadele eden Pansu Şekerspor, ''altın ayakkabı'' ödülü sahibi Tanju Çolak'a koordinatörlük teklifi götürecek.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Pansu Şekerspor Kulübü Başkanı Vedat Ali Özışık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, süper amatör kümede mücadele eden takımlarını ilk etapta 3. Lig'e çıkartmak istediklerini, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Amatör takım olarak hedeflerinin büyük olduğunu ve hedeflerine ulaşmak için büyük düşündüklerini ifade eden Özışık, eski milli futbolcu ve Avrupa'da 20 yıl önce gol kralı olarak ''altın ayakkabı'' ödülü alan Tanju Çolak'ı takımın başına getirmeyi planladıklarını söyledi.

Çolak ile kendisi adına bazı arkadaşlarının görüştüğünü kaydeden Özışık, şöyle konuştu: ''Takımımızı ilk olarak 3. Lig'e çıkaracağız. Daha sonra hedefimiz takımı Süper Lig'e çıkarana kadar ilerlemek olacak. Bunun için büyük düşünüyoruz. Bu amacımıza ulaşmak için eski milli futbolcumuz, gol kralımız Tanju Çolak ile çalışmak istiyoruz. Başarılı futbolcumuzun tecrübeleri ile takımımıza faydalı olmasını amaçlıyoruz. Kendisini gelecek hafta Kayseri'ye davet edeceğim. Teklifimizi kabul ederse, genel koordinatör olarak takımın başına geçmesini isteyeceğim.''

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 05 Şubat, 2008, 23:13 »

Bakırcıoğlu: Beşiktaş ve Fener'den teklif aldım
      A Milli Takım ile yapacakları maç için İsveç Milli Takımı ile İstanbul'da bulunan Türk asıllı futbolcu Kennedy Bakırcıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mardin kökenli olduklarını söyledi.
      Büyükbabasının Mardin'in Midyat ilçesinden gitmiş olduğunu aktaran başarılı futbolcu, Türkçe bilmediğini söylerken, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de transfer teklifi aldığını ifade etti.
      Türkiye'den gelen transfer tekliflerine karşın, futbol hayatına Hollanda'nın Ajax takımında devam etme kararı aldığını söyleyen başarılı futbolcu, ilerleyen yıllarda Türkiye'de futbol oynamanın kendisi için de güzel bir şey olacağını sözlerine ekledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #3 : 10 Şubat, 2008, 05:38 »

A.Gücü’nden alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Mustafa Özkan, 1 dakikalık gecikme yüzünden boşta kaldı.

ANKARAGÜCÜ’nün golcüsü Mustafa Özkan, Futbol Federasyonu’nun inanılmaz tutumu yüzünden büyük bir şok yaşadı. Transfer ücretini tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Mustafa Özkan, geçici transfer döneminin bittiği günün 1 dakika sonrası "Haklısın, serbest kaldın, transfer yapabilirsin" içerikli cevap faksı aldı.

A.Gücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın’ın, "Artık yollarımızı ayırmalıyız" şeklindeki sözleri sonrası sözleşmesini fesheden ve federasyona başvuran milli futbolcu, kaderi ile baş başa kaldı.

26 Aralık’ta Futbol Federasyonu’na başvuran ve tüm belgeleri sunan Mustafa, bu süre içerisinde de 4 ayrı takımdan transfer teklifi aldı. Ancak, federasyon hukuk kurulu ve yönetim kurulunun konu ile ilgili kararı gecikti.

1 dakika ile kaçırdı

Futbol Federasyonu, geçici transfer döneminin bittiği gün olan 6 Şubat’ta mesai bitiminin 1 dakika sonrası, yani saat 18.01’de, Mustafa Özkan’ın avukatına yolladığı faksta, konunun karara bağlandığını ve tecrübeli futbolcunun isteğinde haklı olduğunu bildirdi. Federasyondan gelen faksta, Mustafa’nın her türlü parasal hakkını Ankaragücü’nden tahsil edebileceği ve geçici yeni bir transfer yapabileceği de belirtildi. Ancak, federasyondan gelen faksın, transfer gününün mesai bitiminden 1 dakika sonra olması nedeniyle Mustafa Özkan, önümüzdeki sezona kadar futbol oynayamayacak.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 12 Şubat, 2008, 20:31 »

Yeşil sahada yaşam savaşı!
      Trabzon 1. Amatör Kümede oynanan Derecikspor ile Boztepespor arasındaki maçta, dili boğazına kaçan Dereciksporlu Oğuzhan Aydın, rakip takım oyuncusu ve sağlık görevlisi tarafından kurtarıldı.
      Yavuz Selim Sahası’nda yapılan maçta rakibi Murat Semiz ile hava topuna yükselen ve yere düşen Oğuzhan Aydın’ın dili boğazına kaçtı. Saha ortasında nefessiz kalan Oğuzhan’a sağlık görevlisi Ayhan Dinçer, ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada rakip takım oyuncusu Cafer de sağlık görevlisi Dinçer’e yardımcı oldu.
      Ayhan Dinçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dereciksporlu Oğuzhan Aydın’ın dilinin boğazına kaçtıktan sonra nefes alamadığını belirterek, "Parmağımla dilini çekmeye çalıştım. Rakip Boztepsporlu oyuncu da çenesini tuttu. Tam dilini çıkaramazsak da nefes almasını sağladık" dedi.
      Oğuzhan’ın bilincini hiç yitirmediğini kaydeden Dinçer, "Olaydan hemen sonra da ambulans geldi. Ambulanstaki doktorda elinde bulunan plastik bir maddeyle dilini boğazından tamamen çıkardı. Daha sonrada hastaneye kaldırıldı" Derecikspor Genel Kaptanı Hacı Köse ise Oğuzhan’ın durumunun iyi olduğunu belirterek, "Dün yaşam savaşı verdi. Ama şu anda durumu iyi.
      Orada yapılan ilk müdahale sonrasında kurtuldu. Şu anda durumu iyi taburcu olacak" diye konuştu.

HASTANEDE DUYGULU ANLAR

DHA

Trabzon 1'inci Amatör Küme'de dün oynanan Boztepespor- Derecikspor karşılaşmasında 16 yaşındaki futbolcu Oğuzhan Aydın'ın ölümden dönmesiyle sonuçlanan olayın 3 kahramanı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir araya geldi. Duygulu anların yaşandığı buluşmada, Oğuzhan'ın sakatlanmasına neden olan darbeyi vuran 21 yaşındaki Murat Semiz gözyaşlarına boğuldu. Murat'ı, Oğuzhan Aydın'ın ağabeyi Savaş Aydın teselli etti.
      Maçın oynandığı ASKF Sahası'ndan ambulansla kaldırıldığı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen Oğuzhan Aydın, “Maçtan önce bir gazeteci benim fotoğrafımı çekmişti. Sadece onu hatırlıyorum. Hayatımı kurtaran Cafer ağabeyden Allah razı olsun. Bu olay beni futboldan soğutmadı. Futboldan dolayı bir kez daha ameliyat olmuştum'' dedi. Boztepespor'un forvet oyuncusu olan 28 yaşındaki Cafer Aksoy ise şunları söyledi:
      “Oğuzhan darbeyi yemiş ve yerde yatıyordu. Futbolcuların panik halinde ambulans çağırdığını gördüm. Oğuzhan'ın yanına gittiğimde, baygın bir şekilde yatıyordu. Daha önce gazetede bir olay okumuştum. Amatör maçta futbolcular çarpışmış ve dilleri boğazlarına kaçmıştı. Orada bir hakem kardeşimiz futbolcları dillerini boğazlarından çıkartarak kurtarmıştı. Bir anda aklıma o olay geldi. Aynı şeyin olabileceğini düşünerek Oğuzhan’ın çenesini tuttum. Çenesi çok sıkı bir şekilde kenetlenmişti. Bir arkadaşın yardımıyla çenesini açtığımda dilinin boğazına kaçtığını gördüm. Daha sonra yan çevirerek dilini boğazından çıkartıp ambulansın gelmesini bekledik. Ambulans gelene kadar elim ağzında bekledim. Ambulans 20 dakika sonra geldi. İnsan hayatının bu kadar basit olmaması gerekiyor. Oradaki yetkililer galiba insan hayatını bu kadar basit görüyorlar ki sağlık ekibi bulundurmuyorlar.''

HAKEME SALDIRDIĞI İÇİN CEZA ALMIŞTI

Trabzon'da bir otelde komi olarak çalışan ve amatör olarak Boztepespor'da futbol oyanayan Cafer Aksoy, 5 Kasım 2004'te Trabzon Yavuz Selim Sahası'nda oynanan Boztepespor- Tosköyspor karşılaşmasının 73'üncü dakikasında kendisine kırmızı kart gösteren orta hakem Muhammet Başkan ve yan hakem Murat Özcan’ı darp ettiği gerekçesiyle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 50 maç oynamama cezasına çarptırılmış, ceza daha sonra 20 maça indirilmişti. Aydın ayrıca iki hakemin açtığı davadan ise beraat etmişti.
      Cezasının bitiminin ardından yeniden Boztepespor formasıyla sahalara dönen Cafer Aksoy, bu kez futbol sahasında bir hayat kurtarmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Daha önce bir hakeme saldırmam gerekçesi ile gazetelere konu olmuştum. Dün herkesin yapması gereken olayı yaptım. Şu ana kadar hiçbir yetkili kişi bu arkadaşımızı ziyaret etmedi. Gelip bir geçmiş olsun demediler'' diye konuştu.

ARTIK KARDEŞ OLDUK

Girilen ikili mücadele sonrasında Oğuzhan Aydın'ın sakatlanmasına neden olan Murat Semiz ise çok üzgün olduğunu belirterek, “Pozisyona girdiğimizde topa vurmak için hamle yaptım o sırada arkadaşa vurdum. Onu yerde gördüğümde çok kötü oldum. Bu olayın ardından akşam uyuyamadım. Arkadaşı burada iyi gördüm ve biraz rahatladım. Bundan sonra onunla kardeşiz. Peşini asla bırakmam. Nerede görürsem ne yaparsam hep beraber olacağız. Futbola biraz ara vermeyi düşünüyorum. Bu olay beni soğuttu. Cafer abi orada olmasaydı hem o arkadaş hem ben çok kötü durumda olabilirdim. Ben zaten kahrolmuştum'' dedi.
      Oğuzhan Aydın’ın ağabeyi Ender Aydın da “Çok şükür kardeşimizin bir şeyi yok. Ama sahalara emanetçi sağlık görevlisi değil, gerçek anlamda bu işi yapacak kişileri bırakmak lazım. Sadece maaş peşinde koşan insanlar buralarda görevlendirilmemeli. İnsan hayatı bu kadar basit değil. Kardeşimin hayatını kurtaran Cafer kardeşimizden Allah razı olsun. İnsanın hayatından değerli başka ne var. Bu kadar basit olmamalı. Federasyon her şeye rant olarak bakıyor. Her şey para, insan hayatı ikinci planda. İnsanlara bu kadar ucuz bakmasınlar, sadece işlerini yapsınlar. Seçilen insanlar sadece koltukta oturmasınlar. Bir hakem sahaya çıkarken polis veya Jandarma olmadan çıkmıyor ama ‘sağlıkçı var mı?’ diye sormuyor. Bu kadar basit değil'' diye konuştu.
      Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde tedavisine devam edilen ve burnunda da kırık olduğu belirlenen Oğuzhan Aydın’ın yarın taburcu olabileceği belirtildi. DHA’nın Numune Hastanesi’ndeki odasında dilini boğazından çıkaran Cafer Aksoy ve sakatlanmasına neden olan Murat Semiz’le bir araya getirdiği Oğuzhan Aydın, dygulu anlar yaşadı. Bu sırada Murat Semiz de sakatlanmasına neden olduğu arkadaşının başında sık sık gözyaşı döktü.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #5 : 13 Şubat, 2008, 19:10 »

Güngören deplasmanda tek golle
TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu'nda Güngören Belediyespor, Zeytinburnuspor'u 1-0 yendi. Güngören'e galibiyeti getiren gol 12. dakikada Hamza'dan geldi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 13 Şubat, 2008, 19:23 »

TSYD ödülleri açıklandı!
TSYD - Ülker Spor Yazarları Armağanı yarışmasında haber dalında Anadolu Ajansı Spor Haberleri Müdürü Soner Sayımlar birinci oldu.
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği yarışmada 10 dalda 28 ödül verildi.

AA Spor Haberleri Müdürü Sayımlar'ın haber dalında, ''Atletizmde şok. Süreyya Ayhan dopingli çıktı'' haberiyle birinciliği elde ettiği yarışmada, diğer branşlarda dereceye girenler şöyle:

Haber: 1. Soner Sayımlar (Anadolu Ajansı), 2. Atilla Türker (Hürriyet Gazetesi), 3. Bilal Meşe (Milliyet Gazetesi)

Serbest Yazı: 1. Ercan Güven (Milliyet Gazetesi), 2. Mehmet Demirkol (Milliyet Gazetesi), 3. Hamit Turhan (Fanatik Gazetesi)

İnceleme-Araştırma: 1. Meriç Müldür (Akşam Gazetesi), 2. Ömer Altay (Spor Meydanı), 3. M.Tahir Kum (Futbol Ekstra)

Fotoğraf: 1. Halit Kayacan (Vatan Gazetesi), 2. Erol Demirkol (Fanatik Gazetesi), 2. Fehim Kayacan (Türkiye Gazetesi), Jüri Özel Ödülü: Haydar Tanışan (Vatan Gazetesi)

(Not: Erol Demirkol ve Fehim Kayacan eşit puan aldığından ikisi de 2. ilan edildi)

Müsabaka Yazısı: 1. Arif Kızılyalın (Cumhuriyet Gazetesi)

Müsabaka Tenkit Yazısı: 1. Uğur Meleke (Milliyet Gazetesi), 2. Arif Kızılyalın (Cumhuriyet Gazetesi), 3. Ercan Güven (Milliyet Gazetesi)

Sayfa Düzeni: 1. İbrahim Sarıdağ (Fanatik Gazetesi), 2. Salih Erkan (Milliyet Gazetesi)

Röportaj: 1. Mazlum Uluç (Tam Saha), 2. Atilla Türker (Hürriyet Gazetesi), 3. Gökhan Türe (Milliyet Gazetesi)

Yerel Spor Basını Teşvik: 1. Cem Dağtaş (Yeni Gün Gazetesi), 1. Erkan Sağlık (Bursa Olay Gazetesi), 3. Sinan Genç (Yeni Asır Gazetesi)

(Not: Cem Dağtaş ve Erkan Sağlık eşit puan aldığından ikisi de 1. ilan edildi)

Televizyon Spor Eserleri: 1. Lütfü Koçak (DEHA TV), 2. İlker Birgöçmen (ATV), 3. Alper Üstündağ (TV8)

TSYD-Ülker Spor Yazarları Armağanı Yarışması ödül töreni, derneğin kuruluş yıl dönümünde, 14 Nisan Pazartesi günü yapılacak.

Derece alacak eserleri belirleyen ''Ön Jüri''nin yarışmaya katılan 210 eserden 52'sini finale getirdiği, dün TSYD'nin Levent'teki tesislerinde toplanan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı (TMOK) Togay Bayatlı başkanlığındaki ''Büyük Jüri''nin de dereceye girenleri belirlediği kaydedildi.

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #7 : 14 Şubat, 2008, 02:26 »

güngören zeytinburnu maçıda tam derbi aslında komşu ilçeler
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 16 Mart, 2008, 15:36 »

Bayanlarımız coştu bir kere: 6-0
Türkiye 19 Yaş Altı Bayan Milli Futbol Takımı, Kazakistan'ı 6-0 yendi. Eylül ayında düzenlenecek Avrupa Bayanlar Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarına Antalya'da hazırlanan Türkiye 19 Yaş Altı Bayan Milli Takımı ile Kazakistan, Titanic Otel'in sahasında ikinci kez hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Maçın 20. ve 26. dakikalarında Yağmur'un golleriyle 2-0 öne geçen Türk Milli Takımı, 29. dakikada Başak, 36. dakikada da Leyla'nın golleriyle durumu 4-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda, her iki takım da karşılıklı ataklar yaptı. Ancak maçın kontrolünü bırakmayan Türk Milli Takımı, 78. dakikada İlknur ve 83. dakikada da Başak'ın golleriyle maçı 6-0 kazandı.

İki takım, iki gün önce de karşı karşıya gelmiş ve Türkiye sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 17 Mart, 2008, 19:34 »

Commendatore Terim
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e, 8 Mayıs 2008 tarihinde Ankara'da düzenlenecek bir törenle İtalya Devlet Nişanı verilecek.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, tam adı Ordine della Stella della Solidarieta' Italiana olan nişan, 1952 yılından bu yana veriliyor. İtalya Dışişleri Bakanı'nın teklifi ve İtalya Cumhurbaşkanı'nın onayının ardından kanun hükmünde kararname ile verilen nişanın, İtalya'daki 5 Devlet Nişanı'ndan biri olduğu belirtildi.

Nişanın veriliş amacı, İtalya'ya sanat, edebiyat, ekonomi, sosyal, kamusal ve askeri alanlarda katkıda bulunan ve hizmet eden kişileri ödüllendirip onurlandırmak. 'Ordine della Stella della Solidarieta' Italiana nişanı, Fatih Terim'e Commendatore unvanıyla verilecek.

Ankara'daki İtalya Büyükelçiliği'nde 8 Mayıs 2008 tarihinde saat 18.30'da gerçekleştirilecek nişan takdim törenine Fatih Terim, ailesi ve yakınları davet edildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #10 : 19 Mart, 2008, 02:54 »

beğenilmeyen Fatih Terimi görüyorsunuz

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #11 : 20 Mart, 2008, 02:56 »

benimde beğendiğim söylenemez açıkcası Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 26 Mart, 2008, 20:03 »

Çekirdek kardeşler geliyor!
Milli Takım'a yeni kardeşler geliyor! Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerden sonra, Almanya'nın Hamburger SV takımında oynayan Haydar ve Volkan Çekirdek kardeşler Milli Takım'a geliyor.  futbolforumu.blogspot.com’da yer alan habere göre, Hamburger SV'nin U16 takımında oynayan Haydar ve Volkan Çekirdek U16 Milli Takımı'nın Ukrayna 4 Nisan'da deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosuna davet edildi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : 27 Mart, 2008, 20:19 »

Hamit'in ayağı kırıldı
Milli Futbol Takımı'nın, Belarus ile dün gece deplasmanda yaptığı maçta sakatlanan Hamit Altıntop'un ayağında kırık tespit edildiği bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Hamit'in yapılan kontlollerinde, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde kırık belirlendi. Milli oyuncunun ayağı diz altı ateline alındı ve kendisine koltuk değneği verildi.

Milli takım sağlık kurulu yetkililerinin, Bayern Münih Kulübü'nün doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wolhfahrt ile bir görüşme yaptıkları ve sporcuya konan tanının doğrulandığını, Hamit'in bugün ameliyata alınacağı öğrenildi.

Hamit'in, ameliyatın ardından topla çalışmalara yaklaşık 6 hafta sonra başlayabileceği ifade edildi.

Bu arada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Hamit'in sakatlığıyla ilgili olarak Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, teknik direktör Ottmar Hitzfeld, genel müdür Uli Hoeness ve Bayern Münih AG Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile görüşerek üzüntüsünü dile getirdiği ve geçmiş olsun mesajı gönderdiği açıklandı.

-ARDA'NIN DURUMU-

Öte yandan, Belarus maçının 66. dakikasında sol uyluk bölgesine aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkan ve gerekli ön müdahalesi yapılan Galatasaraylı Arda Turan!ın durumu da belli oldu.

Federasyon açıklamasında, Galatasaray Kulübü sağlık ekibiyle yapılan temas sonrası, Arda'nın sol uyluk bölgesinde birinci derece kas ezilmesi olduğunun anlaşıldığı, bu oyuncunun hafta sonundaki lig maçına büyük ihtimalle yetişebileceğinin öğrenildiği ifade edildi.

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #14 : 28 Mart, 2008, 02:37 »

geçmiş olsun  inş. euro 2008 ee kadar form tutar
Sayfa: [1] 2 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: Türkiye'den Futbol Haberleri « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.187 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu