Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Ekim, 2008, 14:37
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Hacettepespor  |  Konu: Gençlerbirliği Oftaş'tan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gençlerbirliği Oftaş'tan Haberler  (Okunma Sayısı 745 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 56

« : 06 Şubat, 2008, 18:53 »

Ali Bayraktar G.Birliği OFTAŞ'ta
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Gaziantepspor'dan Ali Bayraktar'ı 2,5 yıllığına renklerine bağladı.

Santrfor Ali Bayraktar'ın, yeni transferlerden Ganalı Shaibu Yakubu'nun sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 ay süreyle takımdan ayrı kalacak olması nedeniyle alındığı bildirildi.

Bonservis ücreti ödenmeyen Ali Bayraktar ile maç başına anlaşma yapıldı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği Oftaş'tan Haberler
07 Ekim, 2008, 14:37

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 56

« Yanıtla #1 : 24 Nisan, 2008, 02:26 »

G.Birliği OFTAŞSpor'da Giray şoku!
Gençlerbirliği Oftaşspor'un yıldız savunma oyuncusu Giray Kaçar'ın, Kayserispor maçında aldığı darbe sonunda alt çene kemiğinin kırıldığı ve milli takım düşünülerek ligin kalan 3 maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Gençlerbirliği Oftaşspor'un 22 yaşındaki defans oyuncusu Giray Kaçar'ın, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Iglesias ile girdiği mücadelenin ardından alt çene kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Maçı çenesi kırık bir biçimde tamamlayan ve Akay Hastanesi'nde Prof. Dr. Naki Selmanpakoğlu'na muayene olan Giray'ın 10 gün boyunca sadece çorba içebileceği belirtildi. Selmanpakoğlu, Giray'ın ameliyat olmasını gerektiricek bir durumun bulunmadığını belirterek, "Kontrollerimiz sonrasında alt çene kemiğinde

kırık tespit ettik. Futbolcumuz ortalama 10 gün çorba içip sadece düz koşu yapabilecek. Şu an için ameliyatı gerektirecek bir durum söz konusu değil" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor teknik yönetiminin ise, durumu hassas olan genç oyuncuyu Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan milli takım için riske etmeyeceği ve ligin kalan 3 maçında dinlendireceği öğrenildi. Bu sezon başarılı bir performans gösteren Giray Kaçar, Fatih Terim tarafından İsveç ve Belarus ile yapılan milli maçların aday kadrosuna çağrılmıştı. Avrupa Şampiyonası'na kadar tamamen iyileşeceğini belirten Giray, "Düz koşularıma devam edip fizik ve kondisyon açısından geri kalmak istemiyorum. Ligin son maçında yeniden forma giymeyi planlıyorum. Sakatlığımı atlattıktan sonra milli takımımızın hazırlık kampına ve Avrupa Şampiyonası'na yetişeceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu

ankaragucum
Orta Saha

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #2 : 24 Mayıs, 2008, 01:48 »

Ferhat da yuvadan uçuyor

Gençlerbirliği Oftaşspor'da kaleci Ferhat'ın satın alma opsiyonunun Eskişehirspor'da olduğu ortaya çıktı.

Gençlerbirliği Oftaşspor'dan, Eskişehirspor'a kiralık olarak giden, Ferhat Odabaşı'nın bonservisi istediği takdirde Eskişehirspor'un olacak. Gençlerbirliği Oftaşspor ile Eskişehirspor arasında yapılan protokole göre, Eskişehirspor'un Ferhat'ın bonservisini almak için 16 Haziran'a kadar vaktinin olduğu ortaya çıktı. Eskişehirspor'un 16 Haziran'a kadar 250 bin YTL ödemesi durumunda Gençlerbirliği Oftaşspor'un kaleci Ferhat üzerinde bir hak talep edemeyeceği öğrenildi...

ÇEKMİŞİZ KAFALARI , DALMIŞIZ HAYALLERE
2010 YILINDA , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE
KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E,KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E

HAYALLERİMİZ ELBET ,  BİRGÜN GERÇEK OLACAK
ANKARAGÜCÜ BAYRAĞI , BOĞAZDA SALLANACAK
YER YERİNDEN OYNAYACAK
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #3 : 02 Haziran, 2008, 11:34 »

Federasyon’un yeni statüsü sonrası ligden düşürüleceği iddia edilen Başkent ekibi, ismini ve renklerini değiştirecek. Ayrıca yasa geriye doğru işlemediği için de OFTAŞ için problem yok

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ, rahat bir soluk aldı. Futbol Federasyonu’nun FIFA ve UEFA ile birlikte hazırladığı ve yarın genel kurulda yürürlüğe girmesi beklenen yeni ana statüsünün, OFTAŞ’ın ligdeki konumunu tehlikeye atacağı ileri sürülmüştü.

Yeni statünün 18. maddesi ‘Hiçbir gerçek veya tüzel kişi (şirketler dahil olmak üzere) her hangi bir müsabaka ya da organizasyonun dürüstlüğünün tehlikeye girmesine neden olabilecek şekilde birden fazla kulübü doğrudan veya dolaylı olarak kontrol edemez veya yönetemez’ diyor.

Buna göre Gençlerbirliği Oftaş’ın ligde olmaması gerektiği yönündeki iddialar var. Ancak Başkent ekibi tartışmalara neden olmamak için renk değiştirip OFTAŞ’ın önüne de ek bir isim koymayı planlıyor. Ayrıca hukukçular ise ‘Yasa geriye doğru işlemez. Oftaş için sorun yok’ görüşünde. Liglerin tescil edilmiş olması ve yasanın geriye doğru işletilmemeyeceği gerçeğinin yanı sıra Oftaş Kulübü’nün de hem renklerini değiştirip hem de isminin önüne ek bir isim getirerek bu tartışmaların da önüne geçeceği vurgulandı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten de ortada kazanılmış bir hak olduğunu belirterek ‘Böyle şeyleri tartışmak yanlış’ şeklinde konuştu...

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #4 : 12 Haziran, 2008, 13:32 »

Zoko resmen OFTAŞ'ta

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Belçika Birinci Ligi takımlarından Mons'tan, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Francois Zoko ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Emek'teki kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Turgay Kalemci, transfer politikalarına uygun oyuncuları kadrolarına katmayı sürdürdüklerini anlatarak, "Geçen yıl ligin ikinci yarısında kadromuzun yetersizliğini gördük. Bu nedenle bu sene kadromuzu geniş tutmaya çalışıyoruz. Kulübümüzde kimlik arayışı tamamlandı. İhtiyaca göre oyuncu alıyoruz" dedi.

Kalemci, gelecek yıl takım olarak Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Bu nedenle de Avrupa'nın çeşitli liglerinde yaklaşık beş yıldır forma giyen üst düzey futbolcu Francois Zoko ile anlaştık. Transfer politikamıza uygun bir oyuncu aldık. Kendisiyle bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladık" diye konuştu.

Golcü oyuncu Zoko da iyi bir seçim yaptığı inancını taşıdığını anlatarak, şunları söyledi: "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'yi tanımadığım için bazı şüphelerim vardı, ancak tesisleri ve kulübü görünce iyi bir seçim yaptığıma inandım. Amacım çok gol atmak, ancak bunun yanında attırmayı da çok seviyorum. Ön tarafta her yerde oynayabilirim."
ORHAN ŞAM KONUSU
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci törende, Orhan Şam'a yapılan transfer teklifleri ile ilgili bir soru üzerine, bu futbolcuyu bırakmak istemediklerini ve kadroda tutacaklarını söyledi.

Orhan'ın Gençlerbirliği'nin bir oyuncusu olduğunu ve 2 yıldır kendi takımlarında forma giydiğini belirten Kalemci, "Kulübümüze yapılan resmi bir teklif yok. Sözlü teklifler var, ancak biz Orhan'ı kadromuzda tutmayı düşünüyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
İmza törenine, kulüp genel menajeri Tamer Lemi Özbay da katıldı

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #5 : 01 Temmuz, 2008, 18:18 »

İlk olarak 25 Haziran 2008 tarihinde yapılması planlanan ancak, başkan Turgay Kalemci'nin aynı tarihte oynanan Türkiye-Almanya maçını izlemek üzere İsviçre'ye gitmesi nedeniyle yarına (Çarşamba) sarkan Gençlerbirliği Oftaşspor'un kongresi 2. kez ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamada kongrenin 18 Temmuz 2008 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Perde arkasında konuşulanlara göre ise kongrenin ertelenmesinin ardında başka olaylar yatıyor. Yapılacak kongrede daha önce aldığı karar adını ve renklerini değiştirecek olan Gençlerbirliği Oftaşspor'un kendisine sponsor bulamadığı için kongreyi ertelediği iddia edildi. Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni adının iki kelimeden oluşacağı 2. kelimenin 'Başkentspor' olmasının ve ilk kelimenin de sponsor adından oluşmasının planlandığı iddia edildi. Başkent temsilcisinin ayrıca yeni renkler olarak,
kırmızı-siyah-turkuaz renklerini benimsediği öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor'un 18 Temmuz'a kadar bir sponsor bularak, yeni ismini genel kurulda belirlemesi ve ligler başlamadan gerekli süre içinde Futbol Federasyonu'na bildirmesi planlanıyor.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #6 : 28 Temmuz, 2008, 12:54 »

Bu çocukta iş var!..

Henüz 17 yaşında... Tipik bir 10 numara... İki ayağını da raket gibi kullanan, duran toplarda ustalarına adeta taş çıkaran, 10 kez giydiği U 17 Milli takım formasıyla bir de kupa kaldırma başarısını yakalayan ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Alper Kalemci bu sezon Hacettepespor formasını giyecek.

Marmarisspor'dan transfer edilen ve aslen Trabzonlu olan Alper Kalemci soyadından da anlaşılacağı üzere Hacettepespor Başkanı Turgay Kalemci'nin akrabası. Ama o bu durumun kendisinde bir baskı yaratacağını asla düşünmüyor ve göstereceği performansla bunu kanıtlayacağını söylüyor. Bir dönem Fenerbahçe'nin ve Trabzonspor'un da yakından takip ettiği Alper Ligtv.com.tr'nin sorularını yanıtladı.

"F.BAHÇE VE TRABZON DA BENİ İSTEDİ"
-Hacettepespor'a transferin nasıl gerçekleşti?
Marmaris Belediyespor'da sezon sonuna doğru forma şansı buldum. Son 12 maçta kendimi gösterebildim. Fakat benimle irtibata geçmeleri milli takımdaki performansım sayesinde oldu. U 17'de başarılı maçlar çıkardım. O sırada da Hacettepespor'un yöneticileri beni izlemişler. Kulübümle görüştüler ilk önce. Daha sonra da benimle görüştüler. Anlaştık ve Hacettepespor'a imzayı attım.

Turgay Kalemci akraban oluyor. Onun rolü neydi peki bu transferde?
Başkanımız beni yakın tanıdıklarından öğrenmiş. Yöneticileri görevlendirmiş. Onlar da gelip beni izlemişler ve raporu vermişler. O dönem Trabzonsporve Fenerbahçe'den de teklifler almıştım ama Hacettepe'yi seçtim.

"KALEMCİ SOYADI BASKI YARATMAZ"
-Peki başkanın akraban olması sen de hiç baskı yarattı mı veya yaratabilir mi?
Hayır. Yaratacağını düşünmüyorum. Sonuçta ben buraya transfer olmadan önce başka takımlardan da transfer teklifi almıştım. O takımları da tercih edebilirdim ama kendimi burada daha iyi yetiştireceğime burada daha çok gelişeceğime inandığım için Hacettepe'ye transfer oldum.
-Bu sezon A takımda forma giyebileceğine inanıyor musun?
A takımda oynayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hocamın bana şans verirse bunu en iyi şekilde değerlendireceğime ve o formanın hakkını vereceğime inanıyorum. Belki maç eksiğim olmaması amacıyla PAF takımında da forma giyebilirim. Ama burada asıl önemli olan kendimi geliştirebilmem.

-2.ligde mücadele eden bir takımdan Süper Lig ekibine geldin? Ne gibi farklılıklar hissettin? Takımdaki arkadaşlık nasıl?
Tabii arada çok farklar var. Daha profesyonel, daha oturmuş bir kulüp. Takımdaki arkadaşlık da çok iyi. Takımdaki ağabeylerim bana çok destek veriyorlar. Onlardan çok şey öğreniyorum. Tecrübe kazanıyorum. Osman Hocanın da bana olan desteği çok iyi. Herkesin birbirine verdiği güven sayesinde kısa sürede takıma alıştım. Hiç uyum problemi çekmedim şu ana kadar.

"GURUR DUYUYORUZ"
-Peki takımın yeni adı ve renkleri hakkında ne düşünüyorsun?
Bana göre çok güzel oldu. Hacettepe'nin büyük bir mazisi var. Ankara'nın da efsane takımlarından. Hacettepe gibi bir kulübün ismini aldığımızdan dolay çok mutluyuz ve bundan gurur duyuyoruz.

"XAVİ HAYRANIYIM"
-Örnek aldığın ve beğendiğin futbolcular var mı?
Tam bir Xavi Hernandez hayranıyım. Oyun tarzına ve tekniğine hayranım. Çok iyi bir oyuncu bana göre. Aynı şekilde Michael Ballack' da beğeniyorum. Aurelio, Emre Belözoğlu gibi futbolcuları da kendime örnek alıyorum.

"FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTERİM"
-Hayallerini süsleyen bir takım var mı?
İleride Fenerbahçe ve Barcelona'da oynamak isterim.

ligtv

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #7 : 13 Ağustos, 2008, 12:53 »

Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe'de futbol yaşamını sürdüren Murat Selvi, 3 günlük izinden yararlanıp memleketi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine gelerek, yakınlarıyla hasret giderdi.

1982 yılında Belçika'da doğduğunu ve 8 yaşında futbol hayatına başladığını belirten genç futbolcu, ''Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan Hacettepe, yeni sezonda üst sıralarda yer alabilmek için mücadele verecektir'' dedi.

Belçika'da dünyaya gelmesine karşın, Yozgatlı olduğunu vurgulayan Murat Selvi, 2002 yılında Gençlerbirliği Asaş Spor'a transfer olduğunu, daha sonra takımın isminin değişip, önce Gençlerbirliği Oftaş Spor, son olarak da Hacettepe olarak tescil edildiğini hatırlattı. Genç futbolcu, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde bulunan akrabalarını ziyaret ettikten sonra Ankara'ya döndü

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #8 : 21 Ağustos, 2008, 11:58 »

Başkentin en genci Hacettepe

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 4 başkent takımı içinde, bu sezon adını ve renklerini değiştiren Hacettepe Spor, 23 yaş ortalamasıyla "en genç" kulüp konumunda bulunuyor.

Mor-beyazlılarda 28 yaşındaki kaleci Ulaş Güler, takımın en "yaşlısı" olma özelliğini taşırken, Cevher Toktaş ve Ufuk Eş ise 20 yaşlarıyla takımın en küçükleri oldu. Hacettepe Spor'un ardından yaş ortalamasında Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankaraspor sıralandı. Sarı-lacivertliler 23.64, kırmızı-siyahlılar 24.30 ve mavi-beyazlılar 25.08 yaş ortalamasına sahip bulunuyor. Bu takımlar içinde Ankaraspor başkentin "en yaşlı" takımı özelliğine imza attı. Mavi-beyazlılarda 31 yaşındaki Karadağlı savunma oyuncusu Batak ve 30 yaşındaki Meksikalı forvet De Nigris takımın "ihtiyarları" olarak dikkat çekiyor.

BAŞKENTİN "ABİSİ" EL SAKA
Ligdeki 4 Ankara takımı arasında 30 yaş ve üzerinde en çok futbolcu Gençlerbirliği'nde bulunuyor. Kırmızı-siyahlılarda El Saka (34), Recep Öztürk (31), Erkan Özbey ve Koray Avcı (30) yaşında. Ankaraspor'da Karadağlı futbolcu Radoslav Batak (31) ve Meksikalı golcü De Nigris (30), Ankaragücü'nde de Tolga Doğantez (33) aynı kategoride yer alan oyuncular oldu. Hacettepe Spor'da ise 30 yaş ve üzerinde oyuncu bulunmuyor. 34 yaşındaki Mısırlı El Saka, aynı kategorideki değerlendirmede, başkentte forma giyen oyuncuların "abisi" olarak dikkat çekiyor. Başkentin en genç oyuncusu Ankaragücü'nde forma giyiyor. 16 yaşındaki Umut Can Yüksel, 4 kulüpte mücadele eden en genç oyuncu olma özelliğini taşıyor. Gençlerbirliği'ndeki Umut Güngör ve Ankaraspor'da yer alan Liberyalı oyuncu Theo Weeks 18, Hacettepe Spor'daki Ufuk Eş ve Cevher Toktaş ise 20 yaşlarıyla bu kategorideki futbolcular olarak yer almayı başardı.

"EN YABANCI" HACETTEPE
Başkentin ligdeki temsilcilerinden Hacettepe Spor, takımlara tanınan 8 yabancı oyuncu hakkını da kullanan tek kulüp oldu. Mısırlı Amir Azmi Megahed, Arnavut oyuncular Admir Teli, Gilman Lika ve Xhevair Sukaj, Brezilyalı Tozo ve Sandro, Fildişi Sahilleri'nden François Zoko, Ganalı Shaibu Yakubu, "Mor Menekşeler"in formasını giyen oyuncular. Hacettepe Spor'un ardından Gençlerbirliği'nde 7, Ankaraspor'da 7 ve Ankaragücü'nde 4 yabancı futbolcu yeni sezonda mücadele edecek. Şilili kaleci Miroslav Periç, Burkina Fasolu Lamine Traore, Mısırlı El Saka, Ganalı Daniel Addo, Sırp Nikola Petkoviç, Brezilyalı Kahe ve Avustralyalı Bruce Djite Gençlerbirliği'nde, Slovak kaleci Stefan Senecky, Karadağlı Radoslav Batak, İsveçli Lars Fredrik Risp, Meksikalı De Nigris, Portekizli Neca, Liberyalı Theo Weeks ve Brezilyalı Tita Ankaraspor'da, Tunuslu Chaabani Moine, Arjantinli Leonarda Andreas Igleisas, Brezilyalı Jaba ve Dos Santos Ankaragücü'nde forma giyecek oyuncular

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Hacettepespor  |  Konu: Gençlerbirliği Oftaş'tan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.196 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu