..............2.10 ORANIYLA NANTES..........
662 Antalyaspor - Kayseri Erciyes 02 1,87 : TFF1 de ligin formda iki ekibi karşı karşıya. erciyes ilk yarıda aldığı kötü skorlarla üst lig umudunu kaybetmiştiki son 4 haftadır aldıkları puanlarla yeniden umutlanmaya başladılar.güzel de futbol oynuyorlar. antalyanın form grafiği ii ama bana kalırsa erciyes süpriz yaşatabilir bu hafta.
663 Alemannia Aachen - Köln üst :1.50 2.yarinin ilk macini deplasmanda kazanan AACHEN,evinde aldigi beraberlikle 2.yariya baslayan KOLN ile zor bir mac oynayacak.galip gelecek takımı kestirmek zor ama bol gollü bir maçın olacağı kesin.zira iki takımda kaybetmek istemiyor. süprizciler beraberlikte tercih edilebilir.
664 Brest - Nantes 2 2,10 : öncelikle iddaa otoritelerinin verdiği bu oranı anlamış değilim.şöyle bir FR2 de bi puan durumuna bakalım. brest 27 puanla 13.sırada ve son 4 haftadır galip gelemiyorlar.form grafiği bayağı kötü. rakibi nantes şampiyonluğun en büyük adaylarından 42 puanla 2.sıradalar. nantes 2 haftadır galip gelemiyor.ama bu hafta rakipleri puan kaybetti.kötü gidişe son verip avantajı kaçırmazlar. bence yanlış bişeyler gitmezse bugünün en garantili maçı diyebilirim.
665 Motherwell - Dundee üst 1.45: Lig maci ertelenen MOTHERWELL dinlenerek cikacagi kupa macinda,1.lig takimi DUNDEE karsisinda bol gollü bir galibiyet alacaktır.
666 Arsenal - Blackburn üst 1,50 : premier liginde haftanın son maçında Son 3 macini 3`er gol atarak kazanan ARSENAL ile 7 haftadir yenilgiyi unutan ancak son 3 maci berabere biten BLACKBURN arasindaki randevuda en az 3 gol olur.
TOPLAM ORAN : 12.87
BOL ŞANSLAR.....
BU SÜPER KUPON ARSENAL MAÇIYLA GİTTİ. ARSENAL Bİ GOL DAHA ATSA KUPONUM TUTACAK. SKORSA ŞU : ARSENAL 2 : BLACBURN:0 üst demiştim.
HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM..