Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül, 2008, 09:47
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Multimedya  |  Konu: Türk Ronaldinho Ulvi Çilekaya 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Türk Ronaldinho Ulvi Çilekaya  (Okunma Sayısı 2068 defa)
ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #15 : 17 Şubat, 2008, 00:07 »

18 yaşında falan var galiba bu arkadaş bu saatten sonra birinin keşfetmesini beklememeli..bi amatör kulüpte başlasın oynamaya gidip , zaten çalısırsa ve gerçekten iyiyse yükselir..
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Türk Ronaldinho Ulvi Çilekaya
08 Eylül, 2008, 09:47

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #16 : 17 Şubat, 2008, 01:05 »

torpil gerekiyo olm neden bahsediyounuz ya Cheesy

ozy99
Orta Saha

« Yanıtla #17 : 17 Şubat, 2008, 11:59 »

hiç alakası yok...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #18 : 17 Şubat, 2008, 12:47 »

bakın size yaşananları anlatıyım eleman seçmelere gidiyor seçmelerde son final maçı final maçına 2 gol atıyr 1 asist yapıyorki görülmeye değer ardından seçmelerden çocuk seçilemeden evine dönüyor bu nedemek?

u9football
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #19 : 17 Şubat, 2008, 12:51 »

ozy99 doğru diosn bu hareketlerle futbolcu olunmaz ama şu var bu hareketleri yapmak top kontrolünü geliştirio mesela hareketi nsl yapacağını düşünürken topa ne zmn vuracağını düşünüp doğru kararı vermeyi öğrennce ister istemez futbol zekan da gelişio buda futbolda en önemli yetenek oluo ister istemez. ben bu hareketlerle futbolcu olunur demiorm beni anlayacağını düşünüorm çnk yorum yazışındn futbolla ilgilendiğin belli oluo ama Lxstany doğru söylüo torpil gerekio, bu işle yakndan ilgilendiğim için biliorm çok büyük numaralar dönüo futbolda. Türkiyenn futbolda başarılı olamamasının nedeni bu değil mi sizce ? hangi teknik adam okul takımı maçlarını izlemeye gelio ingilterede yetenek avcıları zamanının çoğunu sokaklarda top oynayan çocukları izleyerek geçirio Türkiyede bunu yapan var mı ?
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #20 : 17 Şubat, 2008, 12:56 »

ya bakın hani o menajerlik oyunlarındaki gözlemci olayı felan aslında ingilterde oluyor zaten burdaki gözlemciler videolarını izlemek dışında bişey yapmaz ya büyük kulüpler işte özellişkle bir oyuncu keşfettiklerinde gider izlerler yada gözlemcilerin izlemesi sonucu ( video ile ) almaya kalkarlar o yüzden torpil ciddi anlamda çok önemli Türkiyemizin şartlarında

u9football
PAF Takimi
*

« Yanıtla #21 : 17 Şubat, 2008, 13:04 »

ben bir olaya şahit oldm bnm bi ark bir prof. takımın denemesine çıktı isim vermek istemiorm şimdi bi düşünn futbolcunun birisini konyadan beğenip transfer ediolar ama takım 3 transfer yapacak 1 kişi seçilio geriye kalıo 2 kişi beğenilip transfer edilen oyuncuya sende denemeye çık diolar neyse çocuk çıkıo denemeye denemeye gelen çocuklardan 1 kişinn babası milletvekili diğerinn babası ise kulüp yöneticisi o iki kişiyi alıolar torpille ve konyadan ((şehirden tam emin değilim ama aklımda konya kalmış yalan olmasın )) gelen çocuğa beğenilmedin geri git diolar ve transfer edilen çocukun sözleşmesini iptal ediolar bu işte torpil yokta ne var şimdi ?
ozy99
Orta Saha

« Yanıtla #22 : 17 Şubat, 2008, 14:17 »

torpil öyle tabiki var ona katılıyorum kesinlikle... ama torpil olmadan da bişey yapılamaz diye bişey yok onu söylemek istedim ben..çalışarak emeğiyle bi yerlere gelen futbolcularda var ki bunlar çoğunluk kısım bence

scout sistemi diye bişey yok türkiyede gerçekten o konuya gelince gençlerbirliği,galatasaray gibi 1-2 kulüpte sadece fena değil bu sistem...ama halısahalarda bile genç yetenekleri izleyen birçok antrönörümüzde var bende bunu biliyorum kesinlikle
problem08
Orta Saha

« Yanıtla #23 : 17 Şubat, 2008, 14:28 »

teprik ediyorum güzel bir şov ama futbol sadece top sektirmek yada akrobasi değil.bunu şov amaçlı yapan bir dünya adam var ama ne yazıkkı yeşil sahalarda onları göremiyoruz çünkü futbol bir takım oyunudur.

BeN AsiL BiR AiLeNiN EvLaDIOLmAkLA DegiL,
AsiL BiR MiLLetiN EvLaDI OLmAkLA GuRuRLuYuM.

u9football
PAF Takimi
*

« Yanıtla #24 : 19 Şubat, 2008, 11:01 »

teprik ediyorum güzel bir şov ama futbol sadece top sektirmek yada akrobasi değil.bunu şov amaçlı yapan bir dünya adam var ama ne yazıkkı yeşil sahalarda onları göremiyoruz çünkü futbol bir takım oyunudur.

futbol bir takım oyunudur doğru ancak bunu güzel yapansa bireysel zeka ve beceridir:D
ozy99
Orta Saha

« Yanıtla #25 : 19 Şubat, 2008, 13:18 »

katılıyorum u9football sana ama böyle sitelere video göndermekle olmaz bu iş...bi kulüpte başlaman lazım
u9football
PAF Takimi
*

« Yanıtla #26 : 22 Şubat, 2008, 17:44 »

ozy99 sen ilk yazıyı okumamışsn ben türkiyedende olsn avrupadanda olsn teklifler aldım ama ailem izin vermedi bu tekliflere yani babam şimdi babamda üniversiteyi bitir ne istersen yap dio belki bişe olur inş ama şunu unutma ben bu videoyu futbolcu olmak için göndermiyorum hiç bi siteye sadece futbolun güzel yanlarını gösteren bi klip ve ben bu güzelliği kim ne derse desin gösteriyorum çnk çok çalışıyrm bnm günde 6 saatim futbolla geçio şimdi yaz için bi planım var inş olursa seneye ben bu hareketleri sahadada yapabileceğim inş
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #27 : 22 Şubat, 2008, 19:11 »

takipteyiz ulvi kardeş
u9football
PAF Takimi
*

« Yanıtla #28 : 22 Şubat, 2008, 19:34 »

tşk adriano
wawes
Defans
**

« Yanıtla #29 : 22 Şubat, 2008, 19:47 »

gerçekten güzel işler yapmışsın dostum

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Multimedya  |  Konu: Türk Ronaldinho Ulvi Çilekaya « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.169 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu