Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Temmuz, 2008, 11:47
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı Kim Olsun 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: Galatasaray'ın Yeni Başkanı Kim Olsun?
Adnan Polat   -8 (100%)
Nazım Durak   -0 (0%)
Toplam oy: 8

Gönderen Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı Kim Olsun  (Okunma Sayısı 1966 defa)
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #15 : 27 Şubat, 2008, 00:41 »

bu aralar aslında haluk ulusoy da aday olucak diyorlar her tarafta ulusoy olursa gerçek kimliğine kavuşur

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray'ın Yeni Başkanı Kim Olsun
06 Temmuz, 2008, 11:47

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
YALOVA
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

Dar Agacinda Olsak da Son Sözümüz Fenerbahce

« Yanıtla #16 : 27 Şubat, 2008, 10:21 »

haluk ulusoy olsun dediğin gibi gerçek kimliği ortaya çıkar...
ozy99
Yonetici
Orta Saha

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #17 : 27 Şubat, 2008, 19:47 »

Haluk Ulusoy en büyük iki hayalinin Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı ve Galatasaray başkanlığı olduğunu açıkladı , ama bu seçimlerde aday olmayı kesin olarak düşündüğünü sanmıyorum kendiside zaten ''Galatasaray başkanı olmak istiyorum ama bu ne zaman olur bilinmez'' gibi bi ifade kullandı, aday olursa ben adnan polatı zorlayabiliceğini düşünüyorum ama başkan olması adnan polata göre daha düşük ihtimal olur
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #18 : 28 Şubat, 2008, 01:35 »

Adnan Polat olur hiç kafanızı yomayın Smiley

jabag
Defans
**

« Yanıtla #19 : 03 Mart, 2008, 13:25 »

adnan polat gibi görünüyor. özhan başkanı ikna turları devam ediyor. bana kalırsa özhan canaydın devam edecek ve yeniden başkanlığa seçilecek. yok aday değilim derse adnan polat güçlü listesiyle başkanlığın tek favorisi olur. adnan polatın listesinde çok ünlü işadamları var... bunun yanında spoer caimasının tanıdık isimleri var... bu listeyi sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım.... basına ulaşmadan futbolaktif.com da açıklamaya çalışacağım...saygılarımla...

temeli sağlam atılmış yorumlarla : İDDAA MÜHENDİSİ...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #20 : 07 Mart, 2008, 18:45 »

5 Aday!
Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart'ta yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayları oy pusulalarında renk seçimi yaptı. Kulübün Mecidiyeköy'deki binasında gerçekleştirilen renk seçimine Adnan Polat, Taner Aşkın, Serdar Eder, Nazım Durak ile Adnan Öztürk adına Candemir Berkman katıldı. Daha önce adaylığını açıklayan, ancak aday olmaktan vazgeçen Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise toplantıya başkanlık etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın da toplantı sırasında salona gelerek başkan adaylarına başarılar diledi ve aynı masada oturdu. Bu arada, mavi rengi seçen Adnan Polat ile kırmızı rengi alan Nazım Durak, Polat'ın ricası üzerine renkleri değiştirdi.

Renk seçimi sırasında basın mensuplarının soru sormasına izin verilmezken, toplantının ardından soruları yanıtlayan adaylardan Nazım Durak, başkan Canaydın'ın, kendisine, aday olmamasını söylediğini belirterek, ''Yeterli tecrübeye sahip olmadığımı söyledi, ama kararımı değiştirmedim'' dedi.

Durak, Özhan Canaydın'ın aday olup olmayacağı yönündeki belirsizliğin kongre üyelerini ve taraftarları rahatsız ettiğini ifade ederek, ''Böyle bir çıkış yapmayı zorunlu gördüm'' açıklamasını yaparken, Adnan Polat ile renk değiştirmeleri konusundaki soruyu ise ''Adnan Polat benden ricada bulundu. Polat kırmızı rengin uğuru olduğunu söyledi. Ben de kendisini kırmadım'' diye yanıtladı.

-EDER: ''KARARIMI 3 GÜN ÖNCE ALDIM''-

Başkan adaylarından Serdar Eder, Özhan Canaydın'ın 6 yılda attığı temeller sayesinde kendisinin bile aday olacak duruma geldiğini söyledi. Eder, adaylık kararının son dakika olmadığını ifade ederek, ''Kararımı 3 gün önce aldım. Genç Galatasaraylıların sesi olarak, 'Tavanda birleşme olmuyorsa tabanda birleşelim' sloganıyla yola çıktım. Galatasaray'ın geleceği ile ilgili projeleri bulunan gençler var. Bu dinamizmi kullanmak istiyoruz. Özhan Canaydın'ın 6 yılda attığı temeller, beni bile aday yapacak duruma getirdi'' diye konuştu.

Başkan adaylarından Adnan Öztürk adına renk seçimine katılan Candemir Berkman ise her şeyin Galatasaray için olduğunu belirterek, ''Üyelere tavsiyem, doğru seçim yapmaları. Galatasaray iyi durumda değil. Adnan Öztürk, renk seçimi için benden ricada bulundu. Bu, biz bütünüz anlamında bir mesajdır'' dedi.

Bu arada, diğer başkan adayları Adnan Polat ve Taner Aşkın, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan salondan ayrıldı.

Sporx'ten bir not: Başkan Özhan Canaydın'ın seçim günü olan 22 Mart'a kadar aday olma hakkı bulunuyor. G.Saray Spor Kulübü'nde seçimler öncesinde başkanlara ait böyle bir ayrılacağı bulunuyor, fakat Özhan Canaydın bugün de yaptığı açıklamada seçimlerde kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi. 

Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #21 : 10 Mart, 2008, 23:31 »

adnan polat yüksek ihtima gs'nn yeni başkanı

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #22 : 12 Mart, 2008, 01:58 »

Adnan Öztürk çekildi
Adnan Öztürk, Galatasaray Kulübü'nün 22 Mart'ta yapılacak seçimli kongresine 2 haftadan az bir süre kala başkan adaylığından çekilme kararı aldı.

Sarı kırmızılı camiadaki artan birleşme baskıları ile birlikte Adnan Polat ile ortak yönetim oluşturmak için görüşmeler yapan Adnan Öztürk, bu konuda olumlu gelişme sağlanamayınca ve kendisine çekilmesi yönünde baskılar artınca, uzun süredir hazırlandığı seçime başkan adayı olarak katılmama kararı aldı.

Sarı kırmızılı kulübün yarın Galatasaray Lisesi'nde yapılacak Divan Kurulu toplantısında başkan adayları birer konuşma yapacak ve programlarını açıklayacaktı. Adnan Öztürk'ün, Divan Kurulu toplantısına katılmayarak, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'a çekilme kararını açıklayan bir mektup gönderdiği ve yarın yapılacak divan kurulu toplantısında Aktar'dan bu mektubu okumasını rica ettiği öğrenildi.

Bu gelişme üzerine başkan adaylığına yakın isim olarak gözüken Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın ile bugün yoğun görüşmelerde bulunarak, liste çalışmalarını hızlandırdı. Adnan Polat'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Mehmet Helvacı, Işın Çelebi, Yiğit Şardan, Mümtaz Tahincioğlu, Ali Haşhaş, Sinan Çağatay, Cemal Özgörkey, Haldun Üstünel, Jerfi Fıratlı, Tunca Hazinedaroğlu

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #23 : 12 Mart, 2008, 01:58 »

Adnan Polat'ı destekleyecek
Galatasaray Kulübü'nde, 15-22 Mart'ta yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesi, sarı-kırmızılı formayla su sporlarında faaliyet göstermiş, kongre üyesi bir grup eski sporcu, seçimde Adnan Polat'ı destekleme kararı aldı.

Bugün Adnan Polat'ı ziyaret eden kongre üyeleri, desteklerini belirterek, seçimde de oylarını kendisine vereceklerini bildirdiler.

Su sporları branşlarından gelme, yaklaşık 50 kongre üyesi, akşam da Galatasaraylılar Derneği'nde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp başkanı Özhan Canaydın da kısa bir süre için geceye katıldı ve daha sonra Galatasaray Cafe Crown'ın, İspanya'nın Kalise Gran Canaria takımı ile yapacağı ULEB Kupası maçını izlemek üzere ayrıldı.

Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #24 : 12 Mart, 2008, 02:30 »

Adnan polat olucak kim ne derse ne yaparsa yapsın

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #25 : 12 Mart, 2008, 20:22 »

Galatasaray'da başkanlığa 2 aday kaldı

Galatasaray Kulübü’nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi’nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.
         Bu çekilmelerin ardından, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adayı olarak sadece Adnan Polat ile Nazım Durak kaldı. Çekilen 3 adaydan Adnan Öztürk, Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği yazıda, yöneticilik deneyiminden bahsederek, "2004-06 yıllarında Özhan Canaydın döneminde görev aldım. Yöneticilikten ayrıldıktan sonra camiamızın çağrıldığım her kuruluna hizmet etmeye çalıştım. Yönetime talep olduktan sonra ummadığım ve ne yazık ki yakıştıramadığım eylem ve söylemlerle özel ve iş hayatımda yıpratılmaya çalışıldım. Bunu hak ettiğime inanmıyorum ve esefle karşılıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfı’na daha fazla vakit ayırmak için, başkanlık seçimine katılmamaya karar verdim" dedi.
         Divan Kurulu toplantısında, daha sonra başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.

AŞKIN SERT ÇIKTI

Adaylardan Taner Aşkın, Galatasaray Kulübü’nde bugüne kadar aleyhinde en ufak bir konu olmadığını, ticaret ve kurumsal hayatında işinin belli olduğunu belirterek, başkan adaylığı süresince hazırladığı projeleri anlattı.
         "Riva ve Florya Arazisi" ile "1 Milyon Taraftar Ortağı" projelerini vurgulayıp, 1 milyon dolar gelir elde edebileceklerini kaydeden Aşkın, bunun ardından camianın baskısıyla konsensüs oluşturmak için diğer adaylar Adnan Polat ve Adnan Öztürk ile bir araya geldiklerini söyledi.
         Aşkın, "Lütfen birleşelim" sloganının kendilerini içine aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
         "Biz, birtakım fedakarlıkları masaya getirerek tekrar konuşalım, birlik ve beraberliği sağlayalım, bilgi ve birikimimizle Galatasaray’ı en üst düzeye taşıyalım istedik. Benim şahsıma karşı hiçbir hakaret, terbiyesizlik yapılmadı. Benim böyle bir sorunum olmadı ama bazı sıkıntıların yaşandığını maalesef gördük. İleride kafalarda bir istifham kalmasın, dedikodular olmasın diye, Divan’da söylenebilecek kısmını söyleyip, geri kalan kısmını sizlere özel mektupta yazacağım."

"(SİZ NE KADAR KOYUYORSUNUZ) DEDİ"

Yapılan toplantının içeriği hakkında bilgi veren Taner Aşkın, görüşmede ilk önce belirli bir mesafe kaydettiklerini, iş yönetim kurulunun oluşmasına geldiğinde sıkıntı yaşandığını söyledi.
         Grup olarak, kendilerinin bu işin mutfağında olmayı istediklerini anlatan Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
         "Adnan Polat’a, vitrinde olması önerisinde bulunduk. Adnan Öztürk de mutfakta kalmaya razıydı. ’Siz yönetime 6 kişi girin, diğer 10 kişiyi mutfağa bırakın, çalışacak insanlara ihtiyacımız var’ dedik. Bu iş o noktada tıkandı. ’Bunları sonra konuşalım, bunların içine giremeyiz’ dediler.  Bize, ’Galatasaray’a, 25 milyon dolarlık acil nakit ihtiyacı nedeniyle, kasa kolaylığı gelmesi lazım. Ben şu kadar koyuyorum, siz ne kadar koyuyorsunuz?’ dedi. Ben kendisine de söyledim, böyle bir talebi hazmetmem mümkün değil. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım. Bizim Galatasaray’da öğrendiğimiz, vazgeçmeyeceğimiz hususlar vardır. Herkes her yardımı yapabilir ama bunlar masalarda konuşulmaz. Bunlar aleni değildir. Galatasaray’ın bundan sonra tek başına bir insan tarafından kurtarılacağına inanmıyorum. Galatasaray’ın geleceğini satarak, Seyrantepe Projesi’ne elbise giydirerek yola çıkarsanız, bu Galatasaray’ı bir yere götürmez. Bir ikazda daha bulunuyorum. Çok ciddi bir dönemeçten geçiyoruz. Yönetim kurulu, kimsenin tayin ettiği kişilerden değil, genel kurulun güveneceği kişilerden teşekkül etmek zorundadır."

"KONU MANKENİ DEĞİLİZ"

Kimseyi arkasına alarak yola çıkmadığını vurgulayan Taner Aşkın, "Fikir birliğine ulaştığım, güvendiğim insanlarla yola çıktım. Maalesef siz bize ’Birer koltuk alın, burada oturun’ diyorsunuz. Biz orada konu mankeni değiliz, kimse kusura bakmasın. Biz böyle bir oyunun, senaryonun içerisinde olamayacağız. Biz yapılacak seçimlere katılmamaya karar verdik. Ben de aday olmayacağım" dedi.

EDER: "ARKADAŞLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN YANINA DÖNÜYORUM"

Başkan adaylarından Serdar Eder ise "Bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum, kimsenin listesine girmiyorum" diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.
         Eder, Galatasaray Kulübü’nde birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu belirterek, "Mektepli, mektepsiz ayrımına son verilmesi gerekiyor. Bunu kaosa çevirip, yararlananlar var. Başkanlık ve yönetim için değil, Galatasaray’a ırgatlık etmek için aday oldum ama Serdar Eder olarak, bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum. Kimsenin listesine girmiyorum, diğer adaylara başarılar diliyorum" diye konuştu.
         Daha önce başkan adayı olduğunu açıklayan, ancak renk çekimine katılmayarak adaylıktan vazgeçen Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Kulübü’nün, işbirliğine ve güç birliğine ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Ancak yaptığım temaslarda gördüğüm tablo bu değildi. Benim, böyle mutabakat olmadığında orada bulunmam söz konusu olmazdı. Bu nedenle aday adaylıktan çekildim" dedi.

DURAK: 6 YILLIK CANAYDIN DÖNEMİ KULÜBÜMÜZÜ ACINACAK DURUMA DÜŞÜRMÜŞTÜR

Galatasaray Kulübü’nün, Galatasaray Lisesi’nde yapılan aylık olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan adayı Nazım Durak, Galatasaray Kulübü’nde kaosun ve Bizans oyunlarının egemen, üye ve taraftarların ise kuşkulu bir bekleyiş içinde olduğunu söyledi.
         Özhan Canaydın yönetimini eleştiren Durak, "Geçen 6 yıllık Canaydın dönemi, maalesef kulübümüzü bu acınacak duruma düşürmüştür. Galatasaray, tarihinde görülmemiş acılar içinde bırakılmıştır. Homojen ve tek sesli bir yapı oluşturulmamıştır. Galatasaray Kulübü yorgundur, yönetim, gerek düşünsel, gerek fiziksel olarak yorgundur, proje üretememiştir" dedi.
         Galatasaray Kulübü’nün gerçek borcunun 282 milyon dolar olduğunu savunan ve "Gelecek yönetimi acil görevler bekliyor. Mayıs ayına kadar 30 milyon dolar paraya ihtiyaç var. Bunu verecek kişiler listemde hazır" diyen Durak, şöyle devam etti:
         "Riva arsası üzerinde ipotek vardır. Bu nedenle o arsa satılamaz. Duran varlıklarımızı elden çıkartmaktansa, cazip projelerle değerlendirmemiz lazım. Cezbedici futbol takımı oluşturmak lazım. Futbol takımımız kimseyi cezbetmiyor. Son zamanlarda Adnan Polat’ın, taraftarı maçlara çağırmasını ve Beşiktaş’a yenilmemezin nedenini onların taraftarlarına bağlamasını unutmayalım."
         Özhan Canaydın’ın basında yer alan eleştirel bir demecini okuyan Durak, "Ben 57 yaşımdayım. Deneyim, 50 milyon dolar borcu, 282 milyon dolara getirmek değildir" diye tepki gösterdi.
         Nazım Durak, adaylığını açıkladıktan sonra Özhan Canaydın ile görüşmek istediğini belirterek, "Kendisine ziyarete gittiğimde, bana ’Sen niçin aday oluyorsun, senin deneyimin var mı ?’ dedi. Çok üzüldüm. Bu Galatasaray’a yakışmaz. En büyük Galatasaray, ne mutlu Galatasaraylı olana" ifadelerini kullandı.
         Durak, başkanlığa, Galatasaray Kulübü’ndeki olumsuzluklara tepki göstermek ve Galatasaray sevgisini göstermek için aday olduğunu kaydetti

Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #26 : 12 Mart, 2008, 20:23 »

10 kişide olsa farketmez Adnan polat seçilicek

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #27 : 12 Mart, 2008, 20:42 »

seçim gününe kadar tek kalmassa iyidir Cheesy

Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #28 : 13 Mart, 2008, 00:29 »

5 kişiden 2 kişiye düşmeside epey ilginç aslında

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #29 : 13 Mart, 2008, 01:58 »

Adnan Polat faktoru Smiley

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı Kim Olsun « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.171 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu