Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
13 Ekim, 2008, 03:09
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresunspor - Malatyaspor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Giresunspor - Malatyaspor  (Okunma Sayısı 340 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : 24 Şubat, 2008, 02:43 »

Malatya'da Giresun hazırlıkları
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da, hafta sonu oynanacak Giresunspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde teknik direktör Fahrudin Ömeroviç yönetimindeki antrenmana, sakatlıkları devam eden Mahmut Acar, Selim Akbulut ve Hakan Söyler katılmazken, Güngör Tuğcu ve Turgay Koyuncu takımdan ayrı koşu yaptı.

Sarı kırmızılı oyuncu Murat Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında 3 puan hedeflediklerini, bu maçtan alacakları galibiyet ile ligdeki çıkışlarını devam ettireceklerini söyledi. Duman, şöyle konuştu:

''Kartalspor maçı moral açısından bizim için çok iyi oldu. İyi bir futbol ortaya koyup iyi bir sonuç aldık. Sonuçta bu maç geride kaldı. Önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maça bakıyoruz. Rakibimiz bizim 1 puan üstümüzde. Bu maçtan puan almamız gerekiyor ki Kartalspor maçında aldığımız galibiyetin bir anlamı olsun. İyi çalışıyoruz. Zaten ben her zaman iyi bir ekip olduğumuzu söylemişimdir. Gün geçtikçe daha iyi sonuçlar alıyoruz. Zamanla Malatyaspor daha iyi yerlere gelecektir. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Elimizden gelini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Samsunspor var o da bizim gibi kritik bir durumda. Oyuncuları arasında kopukluk var. Yönetim açısından da problemleri var. Bizim önümüz açık diye düşünüyorum. Önümüzdeki 3 maçtan da galibiyet alırsak daha iyi yerlere ulaşacağımızı tahmin ediyorum.''

-''GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAMIZ GEREKİYOR''-

Orta saha oyuncusu Tayfun Seven de Kartalspor maçında aldıkları galibiyetin tek başına bir anlam taşımayacağını ifade ederek, Giresunspor maçından da 3 puan hedeflediklerini ifade etti.

Seven, şunları söyledi: ''Kartalspor maçında çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyordu. Bu da bizim için bir başlangıç oldu. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Daha bir maç kazandık. Önümüzde daha çok maç var. Eğer birkaç maç daha kazanırsak takımın özgüveni yerine gelecektir. Ben bu takımın profesyonel bir oyuncusuyum. Zaman geçtikçe herkesin performansının yükseleceğine inanıyorum. Bazı maçlarda iyi, bazı maçlarda da kötü oynayabiliyorum. Sonuçta futbol bir takım oyunu. Seri yakalarsak herkesin daha iyi olacağına inanıyorum. Kartalspor maçında belki çok iyi bir oyun ortaya koyamadık, ama çok iyi mücadele ettik. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Kartalspor maçının bir anlam kazanması için kesinlikle Giresunspor karşısında galip gelmemiz lazım. Bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum.''

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Giresunspor - Malatyaspor
13 Ekim, 2008, 03:09

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #1 : 24 Şubat, 2008, 15:26 »

Giresun'da kazanan yok: 1-1
Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor, Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Bank Asya 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Giresunspor evinde Malatyaspor'u ağırladı. Seyircisiz oynanan ve Nihat Akman'ın yönettiği mücadelenin ilk yarısının 44. dakikasında Emre Karaman gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıda maçta gol olmadı ve taraflar soyunma odasında golsüz beraberlikle gittiler. İkinci yarının hemen başında 10 kişi oynayan Giresunspor 50. dakikada Levent Demiray'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin sonunda Malatyaspor 89. dakikada Atilla'nın penaltıdan bulduğu golle eşitliği yakaladı. Maçta başka gol olmadı ve 46 dakika 10 kişi oynayan Giresunspor evinde Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.  Giresunspor puanını 27'ye, Malatya'da 26'ya yükseltti

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresunspor - Malatyaspor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.146 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu