Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
11 Ekim, 2008, 01:51
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Kasımpaşa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray - Kasımpaşa  (Okunma Sayısı 1439 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #15 : 24 Şubat, 2008, 19:36 »

Song formasına kavuştu
Galatasaray ile Kasımpaşa arasında yapılan Turkcell Süper Lig maçında, evsahibi takımın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, hafta içinde UEFA Kupası'nda Bayer 04 Leverkusen ile yapılan maçın kadrosundan 6 oyuncuya ilk 11'de şans tanımadı.

Alman teknik adam, rakibinden 5 gol yiyen kadrodan Hakan Şükür, Serkan, Mehmet Topal, Barış, Arda ve Volkan'ı keserken, bu oyuncuların yerine Song, Lincoln, Carrusca, Barusso, Nonda ve Hakan Balta'yı ilk 11'de oynattı.

Feldkamp, Hakan Şükür ve Serkan'ı yedek bırakırken, diğer oyuncuları 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Maçta 3 stoperi Song, Servet ve Emre'ye şans tanıyan Alman teknik adam, bu oyunculardan Emre'yi ön liberoda oynattı. Feldkamp, sağ bekte de Barusso'ya görev verdi.

-SONG, FORMASINA KAVUŞTU-

Afrika Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı'na giden ve bu kupada takımı 2. olan Song, 2 ay sonra formasına kavuştu.

Ligde en son 23 Aralık'taki 0-0'lık Gençlerbirliği OFTAŞ Spor deplasmanında oynayan Song, daha sonra ilk kez Kasımpaşa maçında forma giydi.

Ligde en son Ankaragücü maçında yaklaşık 1 ay önce 4 dakika forma giyen Carrusca da 1 ay sonra forma giydi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray - Kasımpaşa
11 Ekim, 2008, 01:51

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #16 : 24 Şubat, 2008, 19:53 »

45+1 de Kasımpaşa golü buluyor

ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #17 : 24 Şubat, 2008, 19:55 »

güzel goldü...ikinci yarı çevirir galatasray
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #18 : 24 Şubat, 2008, 20:00 »

umarım çöevirir yoksa orkun için iyi olmaz resmen topa baktı okadar hızlıda gelmiyordu top

ozy99
Forvet

« Yanıtla #19 : 24 Şubat, 2008, 20:07 »

orkun kim ki...kalecimi o ben kaleci yok diye kabul ediyorum galatasarayın kalesinde artık...aykut şu orkundan kat kat iyi bi kaleci gerçekten ve kaç senedir bekliyo...feldkampın şu aykuta yaptığı ayıp

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #20 : 24 Şubat, 2008, 20:14 »

bbak o aykutla ilgili bi olay yaşamıştım 7-8 yıl önce bi galatasarylı abimiz ile paf maçına gittik tam tarihi hatırlamıyom abi dediki bizim takım yeni bi kaleci aldı paflarla maça çıkıcakmış dedi  Stuttgart'tan  gelmiş gel seyredelim dedi abi o gün sanki kalede aykut değil panter vardı maç çıkışı yanına gittik tebrik ettik felan hatta sonra maç çıkışı dedim abi ye abi bu bir maçlık belki böyledir tamam akın 2-3 maç geliriz dedi cidden o sezon 4-5 maçı nı seyrettim ve her maç süper kurtarışları vardı ozamandan beri Aykut u sevmişimdir sanırım cidden iyi kaleci orkuna 5 basar onuda biliyorum

ozy99
Forvet

« Yanıtla #21 : 24 Şubat, 2008, 20:20 »

abi zaten oynadığı maçlarda belli ediyo kendini ama teknik direktör nası anlamıyo iki kaleci arasındaki farkı onu anlamıyorum , bu sezon 1-2 maçta oynadı çocuk her maçında da süper kurtarışlar yaptı bütün sezon boyunca orkunun öyle bi top kurtardığını görmemişimdir...hırslı falan ama yetmiyo kalede yetersiz bi kaleci orkun...aykut da çok çok iyi bi kaleci diğil ama bi seviyede yinede kendini geliştirebilir oynarsa...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #22 : 24 Şubat, 2008, 20:23 »

bilmiyorum ben galatasarayın maçları haricinde normalde ne antremanını izlerim nede diğer gelişmeleri takip ederim ama kendi görüşüm aykut, orkundan daha iyi kaleci

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #23 : 24 Şubat, 2008, 20:58 »

ve maç sona eriyor..

maç sonunda tribünlerin i love you hagi diye bağırması her şeyi anlatıyor ..

ve ben şunu diyorum orkun defol bir fenerli olarak bunu diyorum

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #24 : 24 Şubat, 2008, 21:08 »

büyük şok cidden buna en çok sevinen bjk ve fb liler tabiki ..

gs tribünlerinin maçtan sonraki hagi olayı ve diğer tezahuratları re4smen takımdan memnun değiliz dercesineydi
DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #25 : 24 Şubat, 2008, 21:44 »

Galatsarayda bu gün 3-4 atar
HEE atar atar ben dedim ama yha işte Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
esesliates
PAF Takimi
*

BEKLE BİZİ SÜPER LİG EFSANE GERİ DÖNÜYOR...

« Yanıtla #26 : 24 Şubat, 2008, 21:56 »

ulan son sıradaki kasımpaşayı bile yenemiyonuz be yazık size... seneye bu ligi sizlere dar edicez.EFSANE GERİ DÖNÜYOR  ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES
DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #27 : 24 Şubat, 2008, 21:59 »

YAZIK oldu onlara ama tabi bizm açımızdan süper oldu...bu arada efsane dner geri inşallah...Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
ozy99
Forvet

« Yanıtla #28 : 24 Şubat, 2008, 22:42 »

ulan son sıradaki kasımpaşayı bile yenemiyonuz be yazık size... seneye bu ligi sizlere dar edicez.EFSANE GERİ DÖNÜYOR  ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES

senin takımın bi kendi liginde şampiyonluğa oynasında ondan sonra süper lig liderine meydan oku
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #29 : 24 Şubat, 2008, 22:46 »

"Sevincimizin tarifi mümkün değil"
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yenen Kasımpaşa'da, kulüp başkanı Hasan Hilmi Öksüz, elde ettikleri galibiyet için futbolcuları kutlayarak, ''Takımımız bize tarif edilemez bir keyif ve sevinç yaşattı'' dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Hasan Hilmi Öksüz, sarı-kırmızılı ekibe karşı ligin ilk yarısında sahalarında 1-0 yitirdikleri maçı hatırlatarak, ''Takımımız bize tarif edilemez bir keyif ve sevinç yaşattı. Ligin sonuncusu, ligin zirvesindeki takımı kendi sahasında yendi. Sezonun ilk yarısındaki maçta iyi oynamış ancak yenilmiştik. O gün alınan sonuç bizi çok üzmüştü. Bugün ise sevinen taraf biz olduk. Futbolcularımızın alınlarından öpüyorum. 90 dakika boyunca hiç durmadılar'' diye konuştu.

Galatasaray galibiyetinin ''ligde kalma ümitlerini yeşerttiğini'' belirten Öksüz, ''Bir umut bu ve biz bu umudu yakaladık'' dedi.

Ligin 24. haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçı sahalarında yapmak istediklerini, konuyla ilgili yarın Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacaklarını kaydeden Öksüz, ''Tüm eksiklerimizi giderdik. Yarın Futbol Federasyonu'na başvurup yeniden stadımızı denetlemelerini isteyeceğiz. Kendi sahamızda oynamak istiyoruz'' diye konuştu.

-ERHAN: ''ATTIĞIM GOL, BURUK BİR SEVİNÇ OLDU''-

Kasımpaşa'da, Galatasaray'a golü atan futbolcu Erhan, rakiplerinin Bayer 04 Leverkusen yenilgisi nedeniyle yorgun olacaklarını tahmin ettiklerini, bunu düşünerek iyi hazırlandıklarını bildirdi.

Galatasaray'ın altyapısında yetiştiği için attığı golde buruk bir sevinç yaşadığını kaydeden Erhan, maçla ilgili şunları söyledi:

''Yorgun olacaklarını tahmin ediyorduk. Ona göre de çok iyi hazırlandık. Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. En azından beraberlik istiyorduk ancak galip gelmemiz son derece büyük sevinç oldu. Attığım golde ise Allah yanımdaydı. Galatasaray altyapısında yetiştiğim için biraz da buruk bir sevinç oldu. Takımımızın ligi en iyi yerde bitirmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz.''

Kasımpaşalı futbolcu ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Fatih Akyel, Ali Sami Yen'e öncelikle 1 puan düşüncesiyle geldiklerini belirterek, ''Yendiğimiz için mutluyuz. Bugün takım halinde çok iyiydik. Ben de iyi oynadım. Düşme hattındayız, durumumuz kötü. Bugün iyi top oynayıp karşılığını aldık'' diye konuştu.

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Kasımpaşa « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 1.116 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu