Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
14 Ekim, 2008, 17:07
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Kasımpaşa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray - Kasımpaşa  (Okunma Sayısı 1460 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #30 : 24 Şubat, 2008, 22:47 »

Carrusca'ya büyük tepki
Galatasaraylı taraftarlar, lig sonuncusuna karşı maçı yitiren oyuncuları yuhaladı. Taraftarlar, soyunma odasına doğru giden oyuncularını protesto edip, ıslıkladılar. Taraftarlar eski oyuncuları Hagi ve Mondragon için tezahürat yaptılar.

CARRUSCA YUHALANDI

Karşılaşmanın 61. dakikasında yerini Hakan Şükür'e bırakan Carrusca'yı taraftarlar yuhaladı. Oyundan çıkarken moralinin oldukça bozuk olduğu görülen Arjantinli futbolcu, yedek kulübesinde oturmayıp kabanını aldıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarlar bu sırada da Carrusca'yı ıslıkladı

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray - Kasımpaşa
14 Ekim, 2008, 17:07

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #31 : 24 Şubat, 2008, 22:47 »

"Takım olarak iyi oynadık"
Turkcell Süper Lig'in 24. Hafta kapnış mücadelesinde Galatasaray sahasında Kasımpaşa'ya 1-0 yenildi.
Karşılaşmanın ardından konuşan Kasımpaşa teknik direktörü Uğur Tütüneker, takım olarak çok iyi oynayarak kazandıklarını ifade etti.

Oyuncularına ligde bulundukları sırayı düşünmeden oynamaları gerektiğini belirttiğini söyleyen Tütüneker, "Son maçlardaki çıkışımız sürüyor. Bu şekilde devam edeceğiz ve sezon sonunda ne durumda olacağımıza bakacağız" dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #32 : 24 Şubat, 2008, 22:48 »

Kalli: "Bırakmıyorum"
G.Saray teknik direktörü Feldkamp, Kasımpaşa karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından görevi kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyledi. Feldkamp açıklamalarına şu şekilde devam etti.

"Mağlubiyete biz kaybettik. Sadece takım değil ben de kaybettim. Leverkusen maçında gördük ki bir çok ismin dinlenmeye ihtiiyacı vardı. Bundan dolayı da kadroda bazı değişiklikler yaptım. Ancak oyuncularım bugün bana istediklerimi veremedi. Bizi eleştiren insanları anlayabiliyorum. Herkes işini yapıyor ve buna saygı duyuyorum. Bu sonuç tabii ki hayal kırıklığı. Tek düşüncemiz kazanmaktı ancak olmadı. Büyük bir fırsat teptik. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada biz de yenilerek elimize geçen fırsatı teptik. Görevi bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu şekilde alınan mağlubiyetleri hazmedemezseniz teknik adam da olamazsınız. Şimdi tek düşüncemiz, yaptığımız hatalardan en iyi şekilde ders almak ve bu doğrultuda hamleler yapmaktır" dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #33 : 25 Şubat, 2008, 00:15 »

Galatasaray için  kolay lokma olarak gördüğü Kasımpaşa boğazına takıldı diyebilirz

wawes
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #34 : 25 Şubat, 2008, 00:38 »

tam  farkıı açacakken aynı durumda durmak bizim işimize geldi be Smiley

DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #35 : 25 Şubat, 2008, 19:35 »

bencede iyi oldu bu Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Sayfa: 1 2 [3] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Kasımpaşa « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.179 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu