Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Temmuz, 2008, 09:20
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Futbol Magazin  |  Konu: Mehmet Aurelio Reklam Yıldızı oldu 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Mehmet Aurelio Reklam Yıldızı oldu  (Okunma Sayısı 727 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 29 Şubat, 2008, 22:25 »

Reklam yıldızı oldu
Türkiye A Milli Futbol takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mehmet Aurelio, Adidas'ın yeni kramponu adiPURE için hazırlanan reklam kampanyasının Türkiye yüzü oldu. Adidas'ın yeni kramponu adiPURE'un reklam kampanyasının Türkiye lokalizasyonu için stüdyoya giren ve fotoğraf çekimi gerçekleştiren Mehmet Aurelio, oldukça başarılı bir performans sergiledi. Aurelio'nun vidivodo.com ve akillitv.com gibi internet sitelerinde yayınlanan video görüntüleri kısa süre içinde 40 bin futbolsever tarafından görüntülendi.

Mehmet Aurelio, Adidas'ın yeni kramponu adiPURE'un reklam filminde, futbolcunun topu mükemmel şekilde kavrayıp doğal bir şekilde hissetmesini sağlayan yapısının önemini, "Yalnızca topu gerçekten hissedebildiğinde ona istediğin her şeyi yaptırabilirsin" şeklinde ifade ediyor. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen zarif görünümlü, saf ve parlak yumuşak deriden tasarlanan adiPURE'un ismi de el yapımı bu kramponun saflık, sadelik, doğallık ve zarafet gibi ana özelliklerini sembolize ediyor. Hafifliğiyle futbolcuya hız kazandıran model, nefes alabilen yapısı sayesinde maksimum rahatlık sunuyor. 70'li yılların klasik krampon modellerindeki karakteristiği yansıtan topuktaki şişik bölüm, konforu ve rahatlığı artırıyor. Traxion teknolojisine sahip yeni dış taban transparan ayrıntılarla daha hızlı olmasını sağlarken, adiprene teknolojisi ise ayakkabıların darbelere karşı dayanıklılığını artırıyor. Kramponda bulunan adiPURE logosu, koleksiyondaki diğer tekstil ürünleri ve aksesuarlarda da yer alıyor.
Adidas'ın tüm dünyada yayınlanan global reklam kampanyasında Kaka (AC Milan), Robin van Persie (Arsenal FC), Frank Lampard (Chelsea FC), Philipp Lahm (FC Bayern München), Xabi Alonso (Liverpool FC) gibi dünyaca ünlü futbolcular bulunuyor.

Siyah-beyaz ve beyaz-siyah adiPURE ayakkabılarının, kombinlenen kıyafetleriyle birlikte Şubat ayı itibariyle tüm Adidas Performance Store Konsept mağazalarında satışa sunulacağı bildirildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Mehmet Aurelio Reklam Yıldızı oldu
20 Temmuz, 2008, 09:20

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Yonetici
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #1 : 29 Şubat, 2008, 23:01 »

brezilyadan kaka hollandadan van persie ingiltereden lampard almanyadan lahm  ispanyadan xabi alonso türkiyeden aurelio sizce utanç verici diğilmi ben utanıyorum
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 29 Şubat, 2008, 23:02 »

tabi senin düşüncen Smiley koskoca adidasın düşüncesi tam tersi Smiley ama cidden o ayakkabı muhteşem yok dnedim o açıdan Cheesy

ozy99
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #3 : 29 Şubat, 2008, 23:05 »

koskoca adidastan bizene ben türklük olayından bahsediyorum yoksa aurelio iyi bi futbolcu ona lafım yok
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 29 Şubat, 2008, 23:08 »

zaten sözün olmaz yani futbolculuğunada Smiley Cheesy valla bir çok Türk ten daha Türk olduğunu düşünüyorum ben Türklük sadece Nüfus Cüzdanından ibaret değil bana kalırsa

ozy99
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #5 : 29 Şubat, 2008, 23:13 »

yaa öyle olmaz o iş işte belki birçok türkten daha fazla mücadele eder çoğu zaman ama olağanüstü bi durumda bi türk gibi davranamaz o kan yok damarlarında...yada şöyle düşün brezilya milli takımı deseki herşeyi hallettik gel bizde oyna izni aldık dese aurelio sizce bırakmazmı hemen türkiyeyi,hemen bırakır tabiki çünkü o brezilyalı ve kendi vatanı için oynamak ister oda türkiyede sadece sempati duyduğu bi ülke olarak milli havayı da solumuş olmak için oynar
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #6 : 01 Mart, 2008, 02:57 »

sen o olayı bir çok Türk futbolcusuna söyle oda gider emin ol Smiley

Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #7 : 01 Mart, 2008, 03:09 »

burda nispeten haklısın lx abi

DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 1

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #8 : 01 Mart, 2008, 14:37 »

bence değil...yani banane adidastan ve aureliodan ama lxnin dşncesi garibime gtti...Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 01 Mart, 2008, 22:17 »

yok ama gayet ciddiyim
sen git bir çok Türk futbolcusuna de Brezilya milli takımında oynarmısın die bi çoğu gider Cheesy

DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 1

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #10 : 02 Mart, 2008, 15:19 »

BENce oynamaz biz öle bi ülke değiliz çünkü Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Futbol Magazin  |  Konu: Mehmet Aurelio Reklam Yıldızı oldu « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.676 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu