Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 05, 2008, 05:30
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Manisaspor  |  Konu: V.Manisaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: V.Manisaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor  (Okunma Sayısı 292 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : Mart 01, 2008, 22:19 »

Manisa'da gülen yok: 1-1
Turkcell Süper Ligi'nin 24. hafta karşılaşmasında Vestel Manisaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldiler ve mücadele 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Vestel Manisaspor, karşılaşmanın 76. dakikasında Sezer Öztürk ile öne geçerken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golünü 87. dakikada Necati Ateş kaydetti.

Bu sonucun ardından ligde zor günler geçiren Vestel Manisaspor, puanını 22'e yükseltti ve küme düşme hattından kurtulamadı.. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 26 puanda yükselse de tehlikeyi hissetmeye devam ediyor.

1-0'lık bu skorun ardından Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Vestel Manisaspor'un galibiyet özlemi 4 maça yükselirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 3 puan hasreti 3 maça çıktı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4-1'lik skorla kazanmıştı.

MAÇTAN NOTLAR;
-Karşılaşma öncesinde şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

-Maçı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan da izledi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: V.Manisaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Temmuz 05, 2008, 05:30

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #1 : Mart 01, 2008, 22:30 »

manisaspor bu sene düşmesse iyidir

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2008, 23:20 »

Avcı: "1 puan bizim için iyi"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakipten daha çok gol pozisyonu ürettiklerini belirterek, ''Bir puan bizim için iyi bir sonuç. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maç bizim ileriye daha olumlu bakmamızı sağladı. Rakibe göre daha atak oynadık. Daha çok gol pozisyonuna giren taraf biz olduk'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Necati Ateş de maçtan iki gün önce mikrobik bir rahatsızlık yaşadığını ifade ederek, ''Yine de bu maça gelip oynamak istedim. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Deplasmanda aldığımız bir puan bizim için çok önemli ama galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyorum. Önümüzdeki hafta Konyaspor ile oynayacağımız maçta inşallah üç puanı alırız. Maç sonrasında biraz kendimi kötü hissettim. 112 Hızır Acil ekibine giderek EKG kontrolü yaptırdım. Durumum iyi'' diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #3 : Mart 01, 2008, 23:21 »

"Rakibe göre daha atak oynadık"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vestel Manisaspor maçında rakipten daha çok gol pozisyonu ürettiklerini belirterek, ''Bir puan bizim için iyi bir sonuç. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maç bizim ileriye daha olumlu bakmamızı sağladı. Rakibe göre daha atak oynadık. Daha çok gol pozisyonuna giren taraf biz olduk'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Necati Ateş de maçtan iki gün önce mikrobik bir rahatsızlık yaşadığını ifade ederek, ''Yine de bu maça gelip oynamak istedim. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Deplasmanda aldığımız bir puan bizim için çok önemli ama galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyorum. Önümüzdeki hafta Konyaspor ile oynayacağımız maçta inşallah üç puanı alırız. Maç sonrasında biraz kendimi kötü hissettim. 112 Hızır Acil ekibine giderek EKG kontrolü yaptırdım. Durumum iyi'' diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : Mart 01, 2008, 23:21 »

"Beklemediğimiz sonuç aldık"
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları beraberliğin, beklemedikleri, arzu etmedikleri bir sonuç olduğunu söyledi.

Vural, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un önceki haftalarda Bursaspor ve Ankaragücü maçlarında oynadıkları oyundan daha farklı bir futbol ortaya koyacağını düşündüklerini, temkinli ve kontratak bir futbol anlayışını tercih edeceklerini düşündüklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Çünkü beraberlik onlar için bizle olan puan farkını korumalarını sağlayacaktı. Ancak bizim hücum organizasyonlarımız tasarladığımız gibi olmadı. Onlar daha çok pozisyon ürettiler. Yine de çok kritik bir dakikada golü bulduk. Ancak ardından savunmamızın dikkatsizliği yüzünden golü yedik ve maç berabere bitti. Bu beklediğimiz bir sonuç değildi. Biz maç öncesinde hedefimizi üç puan kazanmak üzerine koymuştuk. Beklemediğimiz, arzu etmediğimiz sonuç aldık.''

Vural, Turkcell Süper Lig'de geriye 10 maç kaldığını, bunlardan beşini muhakkak kazanmaları gerektiğini kaydederek, ''5-6 galibiyet alırsak 38-40 puanla ligde kalırız. Bu maçı kaybettiğimiz için çok üzüldük. Selçuk ve Burak gibi iki önemli oyuncumuzun olmaması futbolumuzu olumsuz etkiledi. Önümüzdeki hafta yapacağımız maçta sakatların da iyileşeceğini umarak, tam kadroyla oynayacağımızı düşünüyorum. Hakem iyi maç yönetti, kutluyorum'' dedi.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Manisaspor  |  Konu: V.Manisaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.149 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu