Uzunköprü, ön protokolü iptal etti
Çorumspor’da Yönetim Kurulu’nun Olağanüstü Genel Kurul kararının ardından, Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Çorumspor’la yaptığı anlaşmayı askıya aldığını ve profesyonel bir teknik adam olarak kulüplerden gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi.
Salı gününden buyana Trabzon’da oynanan 2. lige terfi müsabakalarını izleyen Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, dün geldiği Çorum’da yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Uzunköprü, Çorumspor Yönetimi ile yaptıkları görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına vardıklarını ve ön protokol imzaladıklarını belirterek, ‘Yaptığımız bu ön protokol gereğince Trabzon’da futbolcu izledik ve gerekli raporları aldık.
Ancak, Yönetim Kurulu’nun aldığı olağanüstü genel kurul kararının ardından, profesyonel birisi olarak bu protokolü askıya aldım. Futbolcular ve bizler profesyonel olarak geleceğimizi düşünmek zorundayız. Genel Kurul kararı almış bir yönetim kurulu ile yapılan sözleşmeye bağlı kalmamız tabiki mümkün değil.
Genel Kurul sonunda oluşacak yeni yönetim kurulu bizle çalışmak isterse yeniden oturur görüşür ve anlaşırsak göreve devam ederiz. Şu andan itibaren ben Çorumspor’un Teknik Direktörü değilim. Profesyonel birisi olarakta gelecek teklifleri değerlendireceğim’ dedi.
Uzunköprü, Trabzon’da izledikleri maçlarda 7-8 isim üzerinde durduklarını ancak Çorumspor’da yaşanan bu belirsizlik sürecinde bir şey yapmalarının söz konusu olmadığını belirterek, bu süreci en güzel şekilde değerlendiren kulüplerin yeni sezona çok daha iyi ve güçlü gireceklerini sözlerine ekledi.