Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
12 Ekim, 2008, 20:55
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Taraftar Gruplari  |  Konu: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri ) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri )  (Okunma Sayısı 6668 defa)
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 2

En İddaalı Tahminler ve Yorumlar

« Yanıtla #105 : 21 Mayıs, 2008, 23:46 »

Uzunköprü, ön protokolü iptal etti

Çorumspor’da Yönetim Kurulu’nun Olağanüstü Genel Kurul kararının ardından, Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Çorumspor’la yaptığı anlaşmayı askıya aldığını ve profesyonel bir teknik adam olarak kulüplerden gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi.
Salı gününden buyana Trabzon’da oynanan 2. lige terfi müsabakalarını izleyen Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, dün geldiği Çorum’da yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Uzunköprü, Çorumspor Yönetimi ile yaptıkları görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına vardıklarını ve ön protokol imzaladıklarını belirterek, ‘Yaptığımız bu ön protokol gereğince Trabzon’da futbolcu izledik ve gerekli raporları aldık.
Ancak, Yönetim Kurulu’nun aldığı olağanüstü genel kurul kararının ardından, profesyonel birisi olarak bu protokolü askıya aldım. Futbolcular ve bizler profesyonel olarak geleceğimizi düşünmek zorundayız. Genel Kurul kararı almış bir yönetim kurulu ile yapılan sözleşmeye bağlı kalmamız tabiki mümkün değil.
Genel Kurul sonunda oluşacak yeni yönetim kurulu bizle çalışmak isterse yeniden oturur görüşür ve anlaşırsak göreve devam ederiz. Şu andan itibaren ben Çorumspor’un Teknik Direktörü değilim. Profesyonel birisi olarakta gelecek teklifleri değerlendireceğim’ dedi.
Uzunköprü, Trabzon’da izledikleri maçlarda 7-8 isim üzerinde durduklarını ancak Çorumspor’da yaşanan bu belirsizlik sürecinde bir şey yapmalarının söz konusu olmadığını belirterek, bu süreci en güzel şekilde değerlendiren kulüplerin yeni sezona çok daha iyi ve güçlü gireceklerini sözlerine ekledi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri )
12 Ekim, 2008, 20:55

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #106 : 21 Mayıs, 2008, 23:47 »

Yönetim ‘BORÇ’ için toplandı

Çorumspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda aldığı Olağanüstü Genel Kurul kararının ardından dün akşam ilk kez toplandı. Yönetim Kurulu’nun dün akşam yaptığı toplantısında tek gündem maddesini kulübün borçlarının belirlenmesi oluşturdu.
4 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Çorumspor Yönetimi’ne talip olan isimlerin çekindikleri ekonomik konuların, bu kez genel kurul öncesinde kamuoyuna net olarak açıklanarak, kulübün önünün açılması tüm kamuoyunun beklentesi.
Kırmızı Siyahlı takımın son dönemde yapılan tüm Genel Kurul’larında kulübün borcu konusunda bir çok spekülasyon yapılmış ancak, genel kurul sırasında kulübün borcu toplam rakamlarla kamuoyuna açıklanmıştı. Son Genel Kurul öncesinde yönetime talip olan Selim Avcı ile yapılan görüşmeler sırasında da kulübün kişilere olan borcu konusunde değişik rakamların telaffuz edilmesi üzerine bu görüşmelerden de sonuç alınamamış ve tek liste ile gidilen seçimde Enver Şen yeniden başkanlığa seçilmişti.
Sezonun sona ermesinin ardından kamuoyunda ve yönetim içinde yaşanan genel kurul tartışmaları sonunda Yönetim Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Bu aşamada Sait Börekçi’nin güçlü bir yönetim oluşumu için bazı sanayici ve işadamları ile görüşmeler yaptığı öğrenilmişti. Bu görüşmelerin kamuoyuna yansıması üzerinede Börekçi, konuyu doğrulamış ve gerekli şartların oluşması durumunda Yönetime talip olabileceğinin sinyallerini vermişti.
Ancak, bu konuda da en büyük sorun yine kulübün mali bilançosu olarak görünüyor. Tüm spor kamuoyunun beklentesi dün akşam yapılan Çorumspor Yönetim Kurulu toplantısında belirlenen kulübün tüm maçlarının şeffaf olarak kamuoyuna açıklanması ve bu doğrultuda yönetime talip olan insanların planlarını ve projelerini hayata geçirmesi.

Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #107 : 22 Mayıs, 2008, 22:14 »

Halit Eker’de şartlar oluşursa başkanlığa aday

Çorumspor’da 4 Haziran çarşamba günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkanlık düşüncesi olan isimler çoğalıyor. Sait Börekçi’nin şartlar oluşursa başkanlığa aday olabileceğini açıklamasının ardından bir açıklamada eski Çorumspor Yönetim Kurulu üyelerinden Müteahit Halit Eker’de aynı yönde bir açıklama yaptı.
11 yıllık hasretin ardından yeniden 2. lige yükselen Çorumspor’da Yönetim Kurulu içindeki Genel Kurul isteklilerinin yükselmesi ve maddi olarak futbolculara verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğinin ortaya çıkması üzerine alınan Olağanüstü Genel Kurul karının ardından kamuoyundaki belirsizlik devam ediyor.
Genel Kurul’da yönetime talibim diye açıklama yapan olmazken, herkes perde arkasında çeşitli görüşmeler ve temaslarını sürdürüyor. 6 yıldır kulüp başkanı olan Enver Şen’de Genel Kurul kararını açıklarken kesinlikle aday olmayacağını söylemesinin mümkün olmadığını belirterek, açık kapı bırakmıştı.
Bu dönemde Sait Börekçi’de şartların oluşması ve Çorumspor’u 2. ligde güçlü bir yönetim ile hedefe oynatmak için görev verilirse alabileceğini bundan kesinlikle kaçmayacağını açıklamıştı.
Eski Çorumspor Yönetim Kurulu üyelerinden Halit Eker’de bu anlamda bir açıklama yaparak, Genel Kurul öncesinde gerekli şartların oluşması durumunda bir liste hazırlığı içinde olduğunu söyledi. Eker, güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışma yaptığını ve görüşmelerde bulunduğunu, Genel Kurul’a kadar bu görüşmelerinin süreceğini ve şartların oluşması durumunda da yönetime talip olacağını açıkladı.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Taraftar Gruplari  |  Konu: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri ) « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.25 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu