Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
21 Kasım, 2008, 23:40
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkiye'den Futbol
|
Taraftar Gruplari
| Konu:
Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri )
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
5
6
[
7
]
8
Gönderen
Konu: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri ) (Okunma Sayısı 8051 defa)
Altan Simsek
Orta Saha
Gol Kralligi : 2
En İddaalı Tahminler ve Yorumlar
Ynt: Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri )
«
Yanıtla #90 :
08 Mayıs, 2008, 21:01 »
Yönetim para arıyor futbolcular bekliyor
Çorumspor’da 11 yıl aradan sonra yeniden 2. lige yükselme sevinci devam ederken, yönetim kurulu para aramaya, futbolcularda ödemenin yapılmasını beklemeye başladı.
Pazar günü oynanan Gümüşhanespor maçının ardından 2. lige yükselme sevincini yaşamaya başlayan kırmızı siyahlı camiada futbolcuların şampiyonluk kutlamalarının ardından ekonomik konu ön plana çıktı.
Yönetim Kurulu futbolcuların ikinci yarı maç başları, şampiyonluk primleri ile son oynanan Gümüşhanespor maçının primlerini ödemek için nakit para arayışına başladı. Başkan Enver Şen’in Futbol Federasyonu’nun davetlisi olarak Bursa’da bulunması nedeniyle yönetim kurulu toplantısının bu akşama ertelenmesi nedeniyle konu hakkında net bir açıklama yapılmadı.
Bu sezon Çorumspor’un ekonomik sorunlarının çözümünde en aktif rol alan AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader ve Yönetim Kurulu’ndan bir ekibin dünden itibaren esnaf turlarına başladığı öğrenildi. Bu akşam yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında konunun ele alınarak yarın futbolculara ödeme yapılması planlanıyor.
Çorumspor’da futbolcuların ve Teknik Heyetin maç başları ve şampiyonluk primlerinin toplamının 450-500 bin YTL civarında olduğu öğrenildi. Bu miktarın yüzde ellisini nakit olarak dağıtmayı amaçlayan Çorumspor Yönetimi geri kalan bölümü içinde kısa vadeli belgeler vererek futbolcuları memleketlerine göndermeyi daha sonrada kaynak arayışlarına hız vermeyi planladığı öğrenildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye
Gol Kralligi : 1453
Mesaj Sayisi : 1923
21 Kasım, 2008, 23:40
HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!
Kayitli
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #91 :
08 Mayıs, 2008, 21:02 »
Çorum daha büyük başarılara layık’
Çorumspor’un şampiyonluğuna tüm Çorumlular sevindi tabiki. Ancak bu başarıya en çok sevinen kişilerin başında Çorumspor tarihinde en uzun süreli başkanlık görevi yapan Enver Şen geliyor. Göreve geldiği günden itibaren Çorumspor’u 2. lige taşıma hedefiyle sezona başlayan ancak son haftalarda küme düşme hattına inen ve büyük sıkıntılar yaşayan Enver Şen, 7 yılın sonunda gelen bu şampiyonluğun camianın birlik ve beraberliğini en yüksek seviyeye çıkarmasından kaynaklandığını söyledi.
Görev süresi içinde çok üzüntülü günler yaşadığını, çok ağır eleştiriler aldığını buna rağmen hiç bir zaman umutlarını kaybetmediklerini belirten Enver Şen, ‘Bu sezon başında 2. lig hasretine son vermek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte yoğun bir çalışma dönemi sonunda bu kadroyu oluşturduk.
Sezona kötü başladık ve bu sezonda boşa gidiyor endişesi kamuoyunda yerleşti. Bu dönemde bile bizler Yönetim Kurulu olarak, Teknik Heyetimiz ve futbolcularımız kesinlikle hedefe ulaşma inançlarından uzaklaşmadılar. Son yıllarda devamlı ilk haftalarda aldığımız sonuçların ardından hedeften uzaklaşmış olmamız aynı endişeyi ortaya çıkardı.
Buna rağmen futbolcularımız ve Teknik Heyetimiz son haftalarda gösterdikleri üstün performansla Çorumspor’un 11 yıldır süren 2. lig hasretine son verdiler ve Çorumluları mutlu ettiler. Ben bu noktada bu başarıda katkısı bulunan geçen yönetimdeki arkadaşlarıma, mevcut yönetimdeki arkadaşlarıma, Teknik heyetimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm Çorum halkına teşekkür ediyor ve bu başarıyı onlara armağan ediyoruz.
Gelinen bu noktadan sonra Çorumspor’un yerinin daha üst sıralar olduğuna inanıyorum. Çorum ve Çorumspor daha iyi yerlere layık. Çorumlular istedikleri neler yapabileceklerini bu sezonda çok güzel bir şekilde gösterdiler. Çorumspor’un gerçek yerinin 1. lig olduğuna inanıyorum. Yönetim Kurulu olarak bu sezondan aldığımız moralle yeni sezonda bu hedefe ulaşmak için çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Çorum halkı başarıya ne kadar aç olduğunu alınan bu başarıda en güzel şekilde gösterdi. Eğer bizler başarıyı yakaladığımız takdirde Çorumlular olaya sahip çıkacak ve üzerlerine düşen görevi yerine getirecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi. Enver Şen, yönetim kurulu üyesi Selahattin Ezer’in Olağanüstü Genel Kurul’a gidilmesi gerektiği yolundaki açıklamalarıyla ilgili olarakta, ‘Şu anda böyle bir konu görüşülmedi ve gündemde yok. Ancak bu akşam Yönetim Kurulu olarak bir araya gelerek son durumu değerlendireceğiz. Bu toplantıda gündeme gelirse oturup görüşürüz, yönetim kurulu kararı ne olursa onu uygularız. Şu an itibariyle böyle bir şey söz konusu değil’ dedi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #92 :
09 Mayıs, 2008, 21:31 »
Kahramanların ikinci yarı karneleri
Çorumspor 2007-2008 futbol sezonunu grubunda üçüncü olarak tamamlayarak önümüzdeki sezonda 2. ligde mücadele etmeye hak kazandı. Kırmızı Siyahlılar 11 yıldır süren 2. lig hasretine bu sezonda son vererek taraftarına büyük coşku yaşattı.
Kırmızı Siyahlı takımın bu sezonda kazandığı başarıda kuşkusuz en büyük pay sahada forma giyen futbolcuların. Futbolcuların ikinci yarı değerlendirmesinde ise kadrosunda bulunan 25 futbolcudan 21’i ikinci yarıda kırmızı siyahlı formayı giymiş. Forma giyen isimler arasında rekor ise savunma oyuncusu Onur’da.
İstikrar abidesi Onur
Bu sezon başında kadroya girmekte zorlanan Onur, ligin üçüncü haftasından itibaren kaptığı formayı ilk yarının kalan maçlarında da bırakmadı. İkinci yarıda da bu performansını devam ettiren genç futbolcu takımının ikinci yarıda oynadığı tüm maçlarda forma giyerken bir tek maçta sakatlanarak çıkması dışında oyunda kalan tek isim oldu. Genç futbolcu 1236 dakika sahada kalan isim olurken iki sarı kartla sezonu tamamlayarak bir savunma oyuncusu için oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktı. Onur, savunmada yaptığı yerinde müdahelelerle takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olurken, en kritik maçlardan birisi olan Ankara Demirspor karşılaşmasının son bölümlerinde ileri çıkarak attığı iki golle bu maçtan takımının üç puanla ayrılmasında büyük pay sahibi oldu.
Ferdi tüm maçlarda forma giydi
Çorumspor’a devre arasında transfer olan Ferdi’de ikinci yarıda takımın yükünü sırtlayan isimler arasında öne çıktı. Orta alanda ön libero olarak forma giyen Ferdi tüm maçlarda ilk onbirde sahaya çıkan isim olurken bir maçta oyundan çıktı. Oyunda 1230 dakika kalan Ferdi, bu sürede gol atamazken ligin ikinci yarısını iki sarı kartla tamamladı.
Kaleci Doğan kalesini gole kapattı
İkinci yarıda en fazla forma giyen üçüncü sporcu ise kaleci Doğan oldu. Ligin ikinci yarısında oynanan 14 maçtan 13’ünde kalenin değişmez ismi olan Doğan, bir tek son oynanan Gümüşhanespor maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemedi ve toplamda 1260 dakika oyunda kalarak ikini en istikrarlı isim oldu.. Kaleci Doğan grubunda en az gol yiyen kalecisi konumunda ikinci sırada. Tarım Kredispor ve Kastamonuspor takımları 22’şer golle en az gol yiyen takımlar olurken, Çorumspor ile Sürmenespor takımları ise 25’er golle ikinci sırada yer aldılar. Kaleci Doğan sezonuda dört sarı kartla tamamladı.
Orta sahadan takımın golcüsü Barış Ülger
Çorumspor’a bu sezon en kritik maçlarda attığı gollerle altın değerinde puanlar kazandıran Barış Ülger oyunda kalma süresinde de dördüncü sırada yer aldı. Zorlu maçlarda attığı gollerle şampiyonluğa ulaşılmasında büyük pay sahibi olan Barış Ülger 1148 dakika oyunda kalırken ilk yarıda attığı dört gole ikinci yarıda 6 gol daha ilave ederek sezonu 10 golle tamamladı. Zorlu ikinci yarıda dört sarı kart gören Barış Ülger sezonu ceza almadan tamamlamayı başardı.
Kaptan görevini yerine getirdi
Ligin ikinci yarısında takım kaptanı olarak sahaya çıkan Hızır’da ikinci yarının ilk bölümünde takıma büyük katkı sağlarken, son bölümlerde sakatlık ve hastalık nedeniyle biraz düşüş göstersere sahada 1067 dakika kalıp, ilk yarıda 5 ikinci yarıda 4 golün altına imza atarak takımını hedefe ulaştıran isimler arasında yer aldı. Hızır gördüğü beş sarı kartla bir kez cezalı duruma düşerken, Hopaspor maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle iki maç ceza aldı ve yeni sezona bir maç cezalı olarak başlayacak.
Bayram maç eksiğinin sıkıntısını yaşadı
Ara transfer döneminde Çorumspor’a transfer olan ve ilk yarıda sakatlığı nedeniyle forma giyemememin sıkıntısını ilk maçlarda yaşayan Bayram’da bölgesinde tek olmanın verdiği avantajlada sahada 1060 dakika kaldı ikinci yarıyı iki sarı kartla tamamladı. Sakatlıktan yeni kurtulmanın verdiği eksikliği hisseden Bayram’ın sonraki bölümlerde toparlanması ve takıma katkı yapması başarıda büyük etken oldu.
Hakan ikinci yarının en hırçın ismi
Kırmızı Siyahlı takıma devre arasında gelen diğer isim Hakan Konaş’ta ikinci yarıda takımında 957 dakika oyunda kalarak istikrarlı isimler arasında yer aldı. Tecrübeli futbolcu, zaman zaman çok öne çıkmasına zaman zamanda ortada görünmesine karşın attığı 4 golle takımının başarısında pay sahibi oldu. Attığı golden çok 6 sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hakan, hırçınlığıylada öne çıkan isim oldu. Hopaspor maçının ardından ise tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilerek üç maç cezası aldı.
Kenan Evren’in hızını sakatlık kesti
Çorumspor’un iki sezondan savunmasının başarılı isimlerinden Kenan Evren ligdeki son dört hafta haricinde takımın değişmez ismi oldu. Kırmızı Siyahlı takımın zorlu Gazi Belediyespor maçında çok yüklendiği ve mükemmel bir performans göstererek iki gol attığı bir gol attırdığı maçta sakatlanarak ligin son dört haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. 754 dakika oyunda kalan v e iki golü bulunan Kenan Evren sezonu iki sarı kartla tamamladı.
Serdal ikinci yarıda düşüş yaşadı
İlk yarıda savunmanın göbeğinde banko oynayan, ikinci yarıda iyi başlayan Serdal, sakatlığı nedeniyle bir süre formasını kaptırınca daha sonra fazla sahaya çıkma şansı bulamadı. Serdal 704 dakika oyunda kalırken sezonu bir sarı kartla tamamladı. İkinci yarıda sağ kanatta forma giyen Barış Altıntaş 656 dakika oyunda kalırken sezonu iki sarı kartla tamamladı.
Kazım son haftalarda coştu
İkinci yarının ilk haftalarında fazla forma şansı bulamayan Kazım son haftalarda yakaladığı forma ile kritik maçlarda görev aldı ve gösterdiği performans ve hepsinden önemlisi Gümüşhanespor maçından sonraki sevinç göz yaşlarıyla Çorumspor taraftarlarının büyük beğenisini aldı. Kazım 653 dakika oyunda kalırken bu futbolcuda sezonu iki sart kartla tamamladı.
Devre arası transferleri alternatif oldular
Çorumspor’da ilk yarıda fazla forma şansı bulamayan Emre ikinci yarıda 533 dakika oyunda kalırken ligin son dört haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyememesi süresini azalttı. Hakan Çakır’a karşılık Bağlum Belediyespor’an transfer edilen Kenan Çankaya ise 476 dakika oyunda kalmasına karşın gol atma başarısını gösteremedi. Sezonuda üç sarı kartla tamamladı. Emre, ikinci yarıda forma giydiği maçlarda iki gol atarken sezonuda 1 sarı kartla tamamladı. İkinci yarıda forvete takviye olarak transfer edilen Eren’de 454 dakika oyunda kaldığı ve attığı iki golle sezonu tamamlarken 3 sarı kartla ceza almadan ligi bitirdi. Ara transfer döneminde takıma katılan Ahmet’te 280 dakika forma şansı bulduğu sezonda 1 gol atarken sezonuda 1 sarı kartla tamamladı.
Kaleci Mehmet Ali tam bir profesyonel
Kırmızı Siyahlı takımın ikinci kalecisi konumundaki istikrar abidesi Mehmet Ali Barut ise, en son ve en kritik maç olan Gümüşhanespor maçında koca bir yarı sezonu kulübede geçirmesine karşın forma giydi sahaya çıktı ve 90 dakikalık süre sonunda sahadan alınan bir puanda ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. İlk yarıda fazla forma şansı bulan Bülent, ikinci yarıda sadece 73 dakika oyunda yer aldı. Tecrübeli futbolcu Rıfat 61 dakika, genç Özkan ise son üç haftada iki kez kadroya girdi ve 25 dakika Çorumspor formasını giydi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #93 :
12 Mayıs, 2008, 21:44 »
Şampiyon takımın futbolcularına 500’er YTL yol harçlığı dağıtıldı
Çorumspor’un 11 yıllık hasretine son veren futbolculara ödeme şoku. Pazartesi gününden buyana Çorum’da kalarak ikinci yarı maç başları, son oynanan Gümüşhanespor maçı primi ile şampiyonluk primlerinin en azından bir bölümünü nakit bir bölümünüde belge olarak almayı bekleyen futbolcular dağıtılan 500’er YTL’lik yol harçlığı karşısında büyük bir şok yaşadılar.
Yönetim Kurulu’nun hafta başından buyana yaptığı çalışmalar sonucunda 200 bin YTL’ye yakın bir nakit paranın bulunduğu bu paranın nakit olarak dağıtılacağı geri kalan bölüm içinde futbolcuları senet ve çek verileceği açıklanmıştı. Ancak, dün akşam saatlerinde belgelerin nakte dönüştürülmesinde yaşanan sorun nedeniyle futbolculara yalnızca 500’er YTL ödeme yapıldığı öğrenildi.
Uzun ve yorucu bir sezon sonunda Çorumspor’un 11 yıllık hasretine son vererek takımı 2. lige çıkaran futbolcular bu sevinç ve coşku içinde geçen bir haftanın ardından umutla bekledikleri günde büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Evlerine gitmek için kulübün ödeme yapmasını bekleyen Çorumspor’lu futbolcuların büyük bir bölümünün dün dağıtılan paraya karşı büyük bir tepki gösterdikleri belirtildi.
Futbolcularla görüşen az sayıdaki Yönetim Kurulu üyesinin, pazartesi günü belirlenen rakamların kesinlikle ödeneceği ve alacaklarının büyük bir bölümünün önümüzdeki hafta içinde ödeneceği konusunda güvence verdi. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Genel Kaptan Okan Hergün, yaptıkları çalışmalar sonunda aldıkları çekleri nakde çeviremediklerini ve büyük meblağlı belgelerin ise önümüzdeki hafta başına kalması nedeniyle böyle bir sorun yaşadıklarını söyledi. Hergün, önümüzdeki hafta içinde tüm futbolcularımızı birer ikişer çağırarak alacaklarını ve belgelerini vererek alınterlerinin karşılığını ödeyeceklerini belirtti.
Çorumspor’da dün yaşanan bu gelişmeler, kırmızı siyahlı futbolcuları moralmen bitirdiği öğrenildi. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nünde bu olaydan son derece rahatsız olduğu ve önümüzdeki sezon için göreve devam edip etmeme konusunda futbolcuların büyük bir bölümünde olduğu gibi endişeye kapıldığı öğrenildi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #94 :
12 Mayıs, 2008, 21:45 »
Uzunköprü fiyat verdi süre istedi
Çorumspor’da sezonun sona ermesinin ardından önümüzdeki sezon için Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile ön görüşmenin yapıldığı öğrenildi.
Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, geçtiğimiz hafta içinde Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ön görüşme yaptıkları ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını ve düşünmek için süre istediklerini söyledi.
Uzunköprü, Çorumspor’da yeni sezonda da görev yapmak istediğini ancak tabiki profesyonel olarak belli istekleri olacağını bunuda Yönetimle paylaştığını ve karşılıklı düşünmek için süre aldıklarını söyledi. Uzunköprü, bu hafta içinde yeniden bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak detayları görüşeceklerini söyledi.
Futbolculara ödeme yapılamamasının bu dönemde çok kötü olduğunu belirten Uzunköprü, bir sezonun ardından yapılması gereken ödemelerin yapılmaması futbolcuları moral olarak çok kötü yaptığını söyledi.
Bu futbolculardan bir çoğuyla yeni sezonda da çalışmak istemeleri nedeniyle bunun sıkıntı olduğu belirten Uzunköprü ‘Futbolculara yapılacak ödemelerin en kısa sürede ödenerek moral ve motivasyon olarak üst seviyeye taşınması gerekiyor. Bu futbolculardan bir çoğuylu yeniden masaya oturacağımız için kulüple olan güvenleri büyük önem taşıyor. İnanıyorumki Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıızda yaptıkları çalışmaları sonuçlandırarak bu hafta içinde bu sorunu çözeceklerdir’ dedi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #95 :
13 Mayıs, 2008, 21:40 »
Yönetim KAYNAK için gurbete çıkıyor
Çorumspor Yönetimi, ekonomik sorunlara çözüm bulmak amacıyla gurbete çıkıyor. Yönetim Kurulu Çorum’da yaptığı ziyaretler sonunda istediği sonuçları alamayınca Ankara ve İstanbul’ta bulunan Çorumlu sanayici ve işadamlarını ziyaret ederek maddi destek arayacak.
Dün akşam toplanan Çorumspor Yönetim Kurulu toplantısında geçtiğimiz toplantıda gündeme gelen ancak sonuç vermeyen Olağanüstü Genel Kurul kararı konusunda kesin bir karara bağlanması bekleniyor. Yönetim içinde yaşanan çekişmelerin kulübün 11 yıl aradan sonra gelen 2. lig sevincini camianın kursağında bırakılmaması için acilen bir şeylerin yapılması gerekliliği üzerinde duruldu.
Yönetim Kurulu’nun dünden itibarende Çorum’lu sanayici ve işadamlarına ziyaretlerini sürdürdüğü ve bu ziyaretlerin ardından yeterli kaynak oluşmaması üzerine Ankara ve İstanbul’da bulunan Çorumlu sanayici ve işadamlarının ziyaret edilmesine karar verildiği öğrenildi.
AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader’inde katılımı ile Yönetim Kurulu içerisinden oluşturulacak bir Komite’nin önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul’da oturan Çorumlu sanayici ve işadamlarını ziyaret ederek maddi kaynak arayışını gurbette sürdüreceği öğrenildi.
Öte yandan dün akşam toplanan Çorumspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda futbolculara ödeme yapılamaması nedeniyle düşülen durumu ortadan kaldırmak için bu hafta içinde futbolcuların büyük bir bölümünü Çorum’a çağırarak ödeme yapmak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Yönetim Kurulu toplanan evrakların önümüzdeki günlerde nakde çevrilerek, futbolcuların alacaklarının bir kısmının nakit diğer kısmının ise belge olarak ödenmesini amaçlıyor.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #96 :
15 Mayıs, 2008, 21:48 »
Uzunköprü ile devam
Çorumspor Basın Sözcüsü Orhan Çınar, Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki sezonda takımı daha yüksek hedeflere ulaştırmak için göreve devam edeceklerini söyledi. Çınar, dün kulüp binasında düzenlenen Basın Toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.
11 yıl 3. ligde mücadele eden bir kulüp olarak hedefe ulaşmalarının bu yıla nasip olduğunu belirten Orhan Çınar, ‘Camia olarak gerçekten özlediğimiz bir tablo ile karşılaştık. İkinci ligde de tüm camiayı mutlu eden bir takım oluşturmak amacındayız.
Zorlu lig yarışı sonunda yıllardır hasret kaldığımız 2. lige yükselmemizdeki katkılarından dolayı Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, bürokratlarımız, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız, Teknik Heyet, futbolcularımız, taraftarımız ve basın mensubu arkadaşlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz’ dedi.
‘Uzunköprü ile anlaşma tamam’
Basın Sözcüsü Orhan Çınar, Yönetim olarak yeni sezon için ilk olarak Teknik Direktör konusunda Cevdet Uzunköprü ile yeniden anlaştıklaını açıkladı. Çınar, Çorumspor’u bu sezon özlediği hedefe ulaştıran Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile Ankara’da bulunan Başkan Enver Şen ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı görüşmeler sonucunda kesin anlaşma sağlandığını açıkladı.
Anlaşmayla ilgili olarak görüştüğümüz Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’de şampiyon yaptığı bir takımda yeniden görev almaktan mutlu olduğunu ve bugün Çorum’a gelerek konu hakkında detaylı bir açıklama yapacağını söyledi ve anlaşmanın her iki tarafada hayırlı olması dileğinde bulundu.
‘Yeni hedef Bank Asya ligi’
Çorumspor İdari As Başkanı İbrahim Eceviş’te Cevdet Uzunköprü ile Yönetim Kurulu olarak oy birliğiyle yola devam kararı aldıklarını söyledi. Eceviş, Yönetim Kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda kendisiyle kesin anlaşmanın sağlandığını hatırlaratak ‘Kendisiyle anlaşmanın sağlanmasının ardından yaptığım telefon görüşmesinde söylediği bir sözü tüm Çorumspor kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
Cevdet hocam, anlaşmanın her iki tarafada hayırlı olması dileğinde bulundu ve yeni hedefin Bank Asya 1. Ligi olduğunu söyledi. Bizde hocamızın bu hedefi doğrultusunda yeni sezon için istediği güçlü bir kadronu kurmak için bugünden itibaren yoğun bir çalışma temposuna girerek her alanda çalışacağız’ dedi
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #97 :
15 Mayıs, 2008, 21:49 »
‘Yönetim içinde hiç bir sorun yok’
Çorumspor İdari As Başkanı İbrahim Eceviş, Yönetim Kurulu olarak birlik ve baraberlik içinde yıllardır hasret oldukları 2. ligde başarılı olmak için çalışmalara her koldan başladıklarını söyledi. Dün Kulüp merkezinde Orhan Çınar ve Osman Nuri Soyocak ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Eceviş, hafta içinde Yönetim Kurulu içinde yaşandığı iddia edilen bazı olayların abartılı olarak yansıdığını iddia etti. İbrahim Eceviş, ‘Yönetim Kurulu içinde tabiki tartışmalar yaşanıyor.
Yönetim Kurulundaki arkadaşlar Çorumspor tarihinde bu kadar yüksek katılımlı toplantı yapılmadığını belirtiyorlar. 15-16 kişilik yönetim kurulu toplantıları yapıyoruz. Yapılması gerekenler konusunda karşılıklı tartışmalar yaşanıyor, ancak sonuçta Yönetim Kurulu toplantısının sonunda alınan karara tüm arkadaşlar onay veriyorlar.
Çorumspor’da göreve talip olan isimler olduğunu okuyor ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Çünki bir kuruma talipli olması demek o kurumun başarılı olduğunun göstergesidir. Bu bir bayrak yarışıdır ve bizlerde bu bayrağı daha yukarılara taşımak için çaba gösteriyoruz.
Yönetim içinde tabiki zıt görüşler ve karşılıklı tartışmalar yaşanacaktır. Ancak şunu açık yüreklilikle söylüyorum, Çorumspor Yönetim Kurulu içinde hiç bir sıkıntımız yoktur. Yönetim içindeki hiç bir kişinin diğer bir yönetici arkadaşına ‘Çek git’ deme hakkı yoktur. Eğer, yönetim içinde yanlış hareket yapan olursa bununla ilgili kararı yine Yönetim Kurulu verecektir.
Bu dönem tüm camianın birlik ve beraberlik içinde olması gereken bir dönem. Bizlerde yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içinde görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Şu anda bir komite Ankara’da gezerek Çorumlu sanayici ve işadamlarından kaynak arıyor, Çorum içinde bir ekip ziyaretlerini sürdürüyor. Teknik Heyet futbolcu arayışlarırını sürdürüyor. Kısacısı Yönetim Kurulu her alanda çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor’ dedi.
‘Çorum’dan kazanan ancak Çorum’u unutanları ziyaret edeceğiz’
Çorumspor İdari As Başkanı İbrahim Eceviş, Yönetim olarak kulübe maddi kaynak arayışlarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Eceviş, bu konuda önceliği Çorum’dan kazanan ancak bugüne kadar Çorum’a yatırım yapmayan firmalara vereceklerini söyledi. Eceviş, Çorum’dan trilyonlarca ciro yapan ancak Çorum’a katkıları bulunmayan bir çok firma olduğunu bunların belki ziyaret edilmediğinden dolayı bugüne kadar Çorumspor’a hiç bir katkıları olmadığını belirterek ‘Bizlerde Yönetim Kurulu olarak bu firmaları ziyaret ederek Çorumspor’a ekonomik destek isteyeceğiz.
Bugüne kadar Çorumspor’da her gelen yönetim belli isimlere gitmiş onlarda imkanları ölçüsünde destek vermişler. Bu isimleri tüm kamuoyu biliyor. Bu insanlar hem Çorum’dan para kazanmış hemde Çorum’a yatırım yapmışlar. Ancak, Çorum’dan trilyonlarca lira ciro yapan ancak Çorum’a katkıda bulunmayan firmalarında artık üzerlerine düşen görevi yapmalarını istiyoruz. Bunun içinde ziyaretlere başlayacağız’ dedi.
Muhasip Osman Nuri Soyocak’ta, kısa konuşmasında, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek tüm camiayı kulübe sahip çıkmaya ve destek vermeye davet etti.
‘Egzoz’dan 20 bin YTL geldi’
İdari As Başkan İbrahimEceviş, bir soru üzerine, 2. Başkan Yılmaz Peker’in geçtiğimiz haftalarda açıkladığı Egsoz muayenesinden tek yaptığı dönemle ilgili hesabı çıkardığını ve kulübe 20 bin YTL nakit para verdiğini söyledi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #98 :
15 Mayıs, 2008, 21:50 »
Teknik Heyet, Trabzon’da futbolcu takip edecek
Çorumspor’da Teknik Heyet bugün Trabzon’da başlayacak 2. lige yükselme play-off maçlarını takip edecek. Teknik Direktör olarak önceki gün bir yıl daha anlaşma sağlanan Cevdet Uzunköprü ile birlikte Genel Kaptan Okan Hergün ve Yönetim Kurulu üyesi Hakan Yalçınkaya bu sabah, karşılaşmaları izlemek üzere Trabzon’a gidecek.
Trabzon’da dört gün sürecek olan 2. lige yükselme play-off müsabakalarını izleyecek olan Çorumspor Teknik Heyeti, bu takımlar içinde ismi daha önceden belirlenmiş olanları yakından takip ederek son durumları hakkında bilgi sahibi olunacak.
Teknik Heyet’in müsabakalar boyuncada belirlenen futbolcularda ön görüşmeler yaparak nabız yoklayacakları öğrenildi. Teknik As Başkan Halil İbrahim Kaya’nında İstanbul’dan döndükten sonra bu kafileye katılacağı belirtildi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #99 :
15 Mayıs, 2008, 21:52 »
Ankara umutsuz, İstanbul söz verdi
Çorumspor’a ekonomik katkı sağlamak amacıyla Ankara ve İstanbul’da ziyaretlerini sürdürün kafile umutlu. Kulüp Başkanı Enver Şen, AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader ve Teknik As Başkan Halil İbrahim Kaya’nın Ankara ve İstanbul’da yaptıkları ziyaretlerde önümüzdeki hafta başına kadar ekonomik olarak 50 ile 100 bin YTL arasında katkı bekleniyor.
Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi aldığımız Çorumspor Başkanı Enver Şen, Ankara’da yaptıkları ziyaretlerin fazla verimli geçmediğini ancak yinede Çorumlularla bir araya gelerek durum değerlendirdiklerini, İstanbul’da yaptıkları görüşmelerin ise daha verimli sonuçlandığını söyledi. Şen, İstanbul’da yaptıkları ziyaretlerde Mehmet Akif Yaşin ve Erol Olçak ile bir araya geldiklerini bunun dışında dört beş isimle daha bir araya geldiklerini belirterek ‘Yaptığımız ziyaretlerde son derece yakın ilgi gördük.
Çorumspor’un bulunduğu konumu ve desteği ihtiyaç duyduğunu anlattık. Firma sahipleriyle yaptıklarımız görüşmelerde aldığımız rakamları Yönetim Kurulu’ndan geçirdikten sonra bize bildirecekler. Şu anda rakam olarak net bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak, aldığımız sözlerin en az 50, en fazla 100 bin YTL civarında olmasını bekliyorum. Yönetim olarak önümüzdeki hafta başına kadar 11 yıllık hasrete son vererek Çorumspor’u 2. lige taşıyan futbolcularımızın emeklerinin karşılığını ödemek istiyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler ve Çorum’da devam eden çalışmalarımızın sonunda istediğimiz rakamlara ulaşarak öncelikli olarak geçen sezonun hesaplarını kapatacağız’ dedi.
Enver Şen, Ahmet Hamoğlu ile müsait olmadığı için görüşemediklerini, Mehmet Akif Yaşin’in kendisiyle bugün bir araya geleceğini ve daha önce yaptıkları görüşmeler doğrultusunda kulübe gereken desteği vereceğine inandığını sözlerine ekledi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #100 :
17 Mayıs, 2008, 21:54 »
2. Lig Kulüp Başkanları İstanbul’da toplanıyor
Çorumspor Kulübü Başkanı Enver Şen, yarın İstanbul’da yapılacak olan 2. Lig Kulüp Başkanları toplantısına katılacak.
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın başkanlığında yarın saat 14.00’de Maslak Sheraton Otel’de yapılacak olan 2. Lig kulüp başkanları toplantısına Çorumspor Kulübü Başkanı Enver Şen’de katılacak.
Toplantıda, önümüzdeki sezonun statüsü ve gruplandırması ile diğer sorunları konularında görüşmeler ve çözüm yolları konusunda görüş alış verişinde bulunulacak. Bu sezon 11 yıl aradan sonra ilk kez 2. ligde mücadele edecek olan Çorumspor’da bu ligde yeni dönemde uygulanacak statü ve ekonomik gelirler konusunda bu toplantıdan çıkacak kararlar büyük önem taşıyor.
Saat 14.00’de başlayacak toplantının ardından 2. Lig Kulüp Başkanları toplu olarak İnönü Stadı’na geçerek burada oynanacak olan Türkcel Süper Lige yükselecek son takımın belirleneceği final maçını izleyecekler.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #101 :
17 Mayıs, 2008, 21:55 »
‘Ödemeleri Salı günü yapacağız’
Çorumspor Başkanı Enver Şen, futbolcuların alacaklarını önümüzdeki hafta içinde ödemeye başlayacaklarını ve amaçlarının bu ödemelerin büyük bir bölümünü nakit yapma çabası içinde olduklarını söyledi.
Enver Şen, Yönetim olarak liglerin sona ermesinin ardından tüm yüklerini ekonomik çalışmaya yönelttiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek ‘Gerçekten bu sezon gösterdikleri performansla Çorumspor’un 11 yıllık hasretine son veren futbolcularımızın hakettikleri paraları vermek için büyük bir çaba gösteriyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Ankara ve İstanbul’da yaptığımız ziyaretlerden somut ve söz olarak belli bir rakam bulduk. Bu sırada Çorum’da da Yönetim Kurulu’ndaki diğer arkadaşlarımız çalışmalarını devam ettirdiler. Bu çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Önümüzdeki hafta Salı gününden itibaren futbolcularımıza hakettikleri paraların büyük bir bölümünü nakit geri kalan bölümünüde belge olarak vereceğiz. Bizim amacımız, nakit olarak dağıtacağımız miktarı en üst seviyeye çıkarmak. Salı gününden itibaren en kötü ihtimalle futbolcularımızın alacaklarının % 50’sini nakit geri kalan diğer yarısını ise belge olarak vermek istiyoruz. Bu oranı % 80’e çıkarmak içinde beklentilerimiz var bunlar gerçekleştiği takdirde çok daha güezel şeyler olacaktır. Yönetim olarak futbolcularımızın alın terlerinin karşılığını en kısa sürede ödeyerek önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamak istiyoruz’ dedi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #102 :
19 Mayıs, 2008, 20:11 »
Sait Börekçi başkanlığı kabul etti, liste hazırlıyor
Çorumspor’da geçtiğimiz hafta sonunda Yönetim tarafından alınan Olağanüstü Genel Kurul kararının ardında, Sait Börekçi’nin başkanlığı kabul etmesinin olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta başında görevimizin başındayız ve yeni sezon için güçlü bir kadro kuracağız açıklaması yapan Çorumspor Yönetimi’nin cuma günü saat 19.30 sıralarında Başkan Enver Şen tarafından alalalece toplantıya çağrıldığı öğrenildi.
Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Enver Şen’in isteği doğrultusunda, 4 Haziran’da Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı alındı. Çorumspor’da aniden değişin bu kararın, sezonun sona ermesinin ardından gündeme gelen ancak daha sonra gerçekleşmeyen Sait Börekçi’nin başkanlık teklifini kabul etmesinin neden olduğu öğrenildi.
Daha öncede görüşme yapılan ancak kabul etmeyen Sait Börekçi ile AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader’in geçtiğimiz hafta içinde yaptığı görüşmeler sonucunda Hitit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Börekçi’yi Çorumspor’a Başkan olması için ikna ettiği ve bunun ardından Yönetim Kurulu’nunda acele olarak toplanarak Genel Kurul kararı aldığı belirtildi.
Hitit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Börekçi’nin başkanlık teklifini kabul etmesinin ardından Yönetim Kurulu oluşturmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Sait Börekçi’nin yönetim kurulunda Özcan Ekmekçi, Okçul Barlık, Erol Karataş, Okan Hergün gibi isimlerin olacağı ve görüşmelerin bu hafta içinde de yoğun şekilde devam edeceği öğrenildi.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #103 :
19 Mayıs, 2008, 20:12 »
Daha güçlü bir yönetim için Genel Kurul kararı aldık’
Çorumspor Kulübü Başkanı Enver Şen, 2. lige çok daha güçlü girmek için Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Genel Kurul kararı almayı uygun gördüklerini belirterek, tüm amaçlarının Çorumspor’u daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi.
Enver Şen, Cumartesi günü kulüp merkezinde Yılmaz Peker ve Selahattin Ezer ile birlikte ortak düzenlediği basın toplantısında aldıkları kararla ilgili açıklamalarda bulundu. Şen, konuşmasının ilk bölümünde altı yıldır sürdüğü kulüp başkanlığı döneminde çok zorluklar yaşadıklarını ancak biten sezonda Çorum olarak yeniden 2. lige yükselmenin sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirterek ‘Ben bu zorlu süreçte emeği geçen, yöneticisi, hocası, futbolcusu, taraftarı, basını ve tüm Çorumlulara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
İki ay önce genel kurul yaptık ve o dönemde takımın hedefte olması ve bu noktada yaşanacak değişimin takıma yansımalarının olumsuz olacağı endişesiyle bir yönetim kurulu olarak oluşturduk ve göreve devam dedik. Gerçekten çok özverili bir çalışma sonunda bu başarıya ulaştık.
Ancak, ben son iki haftalık süreçte 2. lig maçlarını izlenim ve yaptığım görüşmeler sonucunda, çok zorlu bir maraton olacağı ve bunun içinde Çorumspor’un çok güçlü olması gerektiği gördüm. Bu görüşümüde cuma akşamı olağanüstü olarak toplantıya çağırdığım arkadaşlarımla paylaştım. Onlarda bana hak verdiler ve ilk toplantı 4 Haziran Çarşamba, ikinci toplantı ise 11 Haziran çarşamba günü Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı aldık.
Bu kararın Çorumspor’a hayırlı olmasını diliyor ve Çorum’u ve Çorumspor’u hak ettiği en azından Bank Asya 1. ligine taşıyacak hedefte bir yönetimin oluşmasını diliyorum’ dedi.
Enver Şen, sorular üzerinede kendisinin şu anda olmak veya olmamak gibi bir kararının olmadığını ancak, talipli birisinin çıkarak görevi üstleneceğine inandığını belirtti. Şen, kulübün mali yapısının Genel Kurul’da tüm kamuoyuna açıklanacağı belirterek, Çorumspor’un bulunduğu konum itibariyle talipli isimler çıkacağını beklediğini söyledi.
Şen, bir hafta önce göreve devam diyen Yönetim Kurulu’nun neden bir hafta içinde birden Genel Kurul kararı almasını ise, bunun kendisinin isteğiyle olduğunu ve yönetimdeki arkadaşlarınında buna destek verdiğini belirterek, bu kararın Çorumspor açısından çok doğru ve yerinde bir karar olduğunu iddia etti.
Altan Simsek
Orta Saha
«
Yanıtla #104 :
21 Mayıs, 2008, 23:45 »
Börekçi, ‘Başkanlığı değil Çorumspor’u düşünüyorum’
Çorumspor Başkanlığı için ismi geçen Sait Börekçi, böyle bir ortamda böyle büyük bir büyük yükün altından bir kişinin çıkmasının mümkün olmadığını söyledi. Börekçi şahıs olarak her zaman Çorumspor'un yanında olduğunu bundan sonrada olacağını ancak başkanlığı şartlar oluştuğu takdirde kabul edeceğini, ve güçlü bir yönetim için tüm Çorumluların desteğinin gerektiğini söyledi.
Börekçi, dün gazetemizde çıkan haber üzerine yaptığı açıklamada, Çorumspor'un 2. lige yükselmesinden duyduğu memnuniyet ve sorumluluk bilinciyle, futbolculara prim sözünü yerine getirdiğini ve bundan sonrada Çorumspor'a destek olmaya devam edeceğini belirterek 'Ben Çorumlu olarak 2. lige yükselen Çorumspor’un ligde kalıcı olması ve daha üst liglere yükselmesi için tüm Çorum’u kucaklayan güçlü bir yönetim oluşumu için görüşmeler yaptım.
Güçlü bir yönetim oluşturulması için yaptığım bu görüşmeler doğrultusunda uygun olduğu takdirde başkan olabileceğimi belirttim. Alınan genel kurul kararının ardından yapılacak görüşmeler sonucunda Çorumspor’u daha üst liglere taşıyacak güçlü bir yönetim oluşturulacağına inanıyorum. Bende Sait Börekçi olarak böyle bir oluşumun içinde yer almaya hazır olduğumu belirttim’ dedi.
Sayfa:
1
...
5
6
[
7
]
8
Futbolaktif Futbol Forumu
|
Türkiye'den Futbol
|
Turkiye'den Futbol
|
Taraftar Gruplari
| Konu:
Çorumspor ( Plaka 19 - Çorumluyuz Heri )
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Türkiye'den Futbol
-----------------------------
=> Turkcell Super Lig
===> Fenerbahçe
===> Besiktas
===> Galatasaray
===> Trabzonspor