Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
24 Temmuz, 2008, 11:22
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Fenerbahçe Chelsea'yi Eleyip Yarı Finale Kalabilir mi? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: Fenerbahce Chelsea'yi Elebilirmi?
Evet   -10 (76.9%)
Hayır   -3 (23.1%)
Toplam oy: 12

Gönderen Konu: Fenerbahçe Chelsea'yi Eleyip Yarı Finale Kalabilir mi?  (Okunma Sayısı 612 defa)
bozkurt
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

şampiyon budur baq baq qudur...!!!

« : 14 Mart, 2008, 18:01 »

oylamalarınızı bekliyorum...
« Son Düzenleme: 14 Mart, 2008, 20:05 Gönderen: Lxstany » Logged

şampiyon budur baq baq qudur...!!!!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe Chelsea'yi Eleyip Yarı Finale Kalabilir mi?
24 Temmuz, 2008, 11:22

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #1 : 14 Mart, 2008, 20:15 »

bu saatten sonra hiç bir takım için elenmez diyemeyiz her takımı eleyebilecek güçtedir Fenerbahçe
miray
Defans
**

« Yanıtla #2 : 15 Mart, 2008, 16:43 »

chelsea nın defansı sevılla nınkı gbı dııl ( 2 gol yemısler ya) ama bence yne de eleyebılır
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #3 : 15 Mart, 2008, 23:23 »

Arkadaşlar Fenerbahçe'nin Ben Chelsea'yı eleyip Yarı Final'de de Liverpool eleyip Final'de M.Utd Karşılaşacağına ve yine 1-0 Yeneceğine BEn İnanıyorum...Ama Dikkat Edin Ben Diyorum....
Eğer Benim İnandığım gibi Fenerbahçe Başkanından Yöneticilerine, Futbolcularından Taraftarına kadar Herkes İnanıyor ise , Ve Galatasarayın Eski Başkanlarından Faruk süren Gibi Hıncal Uluç Gibi Arkadaşların ve bunun destekçileri Ki Ahmet Çakarı Zaten Karıştırmıyorum,Çünkü En son kendine Bikini Çaktı..Her neyser Bunu Dalga Mevzusu Yapmadığı Sürece Bu Fenerbahçe ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU Olur Arkadaşlar...Dikkat edin başka seneler demiyorum Bu Turnuvada..Saygılar..
Todorov
PAF Takimi
*

« Yanıtla #4 : 24 Mart, 2008, 18:42 »

Bence fenerbahce chellse ide geçecek inanıorum

Fenerbahce !!!!
dutchsyn
PAF Takimi
*

« Yanıtla #5 : 25 Mart, 2008, 00:18 »

başlık .............................sizce fener chelsea ye gol atabilirmi............................. olsa daha ii olurdu ama bir türk olarak inş atar diyorum ve inşallah turu geçer kupayıda alır diyorum  ama    iş mücizee gerçekci olmakta fayda var
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif Magazin  |  Serbest Atis  |  Anket  |  Konu: Fenerbahçe Chelsea'yi Eleyip Yarı Finale Kalabilir mi? « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.152 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu