Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
06 Eylül, 2008, 20:18
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Eskişehirspor'da Biyediç Dönemi Başladı... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Eskişehirspor'da Biyediç Dönemi Başladı...  (Okunma Sayısı 380 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 20 Mart, 2008, 23:12 »

Eskişehirspor'da Biyediç Dönemi Başladı...

Bursaspor'da yıllarca top oynadıktan sonra birçok Türk takımında teknik direktör olarak başarıyla görev yapan Nejat Biyediç Eskişehirsporun başına geldi...

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Eskişehirspor'da Biyediç Dönemi Başladı...
06 Eylül, 2008, 20:18

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #1 : 20 Mart, 2008, 23:22 »

Es Es'te Nejat Biyediç sesleri

Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da teknik direktörlük için Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç ile prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Cem Abacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırmalarının ardından yeni teknik direktör için çalışmalara 2 gündür devam ettiklerini belirterek, Başkan Nebi Hatipoğlu'nun bu yönde olumlu bir girişimde bulunduğunu kaydetti.

Teknik direktör Nejat Biyediç ile Başkan Hatipoğlu'nun yüz yüze görüştüğünü anlatan Abacı, ''Nejat Biyediç ile prensipte anlaşma sağlandı. Yarın sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz. Bunun için tören yapacağız ve sözleşmenin içeriğini açıklayacağız'' dedi.

20.03.2008   

Kaynak : AA

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33547
« Son Düzenleme: 20 Mart, 2008, 23:26 Gönderen: AlTeS » Logged

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #2 : 21 Mart, 2008, 02:51 »

hayırlı olsun umarım daha iyi yerlere gelir

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #3 : 21 Mart, 2008, 17:09 »

Es-Es Biyediç'e emanet!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor'un şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.
Hatipoğlu, teknik direktör Nejat Biyediç için Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreni öncesinde yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu'nun takımda kan değişikliğine ihtiyaç olduğu kararına vardığını ve bunun sonucunda da teknik direktörlüğe Biyediç'i getirdiklerini belirtti.

Eskişehirspor'un yönetimi ve kadrosu bakımında çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Hatipoğlu, şöyle konuştu:

''Eskişehirspor bu sezon çok talihsiz puanlar kaybetti. Şu anda 55-56 puanımız olmalıydı. Eskişehirspor şampiyonluğun en büyük adayı. Önümüzdeki 8 maçı kazanıp mutlu sona ulaşacağız. Eskişehirspor sadece sportif anlamda değil, her anlamda atılımlar gerçekleştirdi. Eskişehirspor, Türkiye'de üzerinde vergi borcu, sigorta borcu ve haciz olmayan 6-7 kulüpten biri. Eskişehirspor sorunsuz, sıkıntısız futbolcu kadrosuna sahip.''

Hatipoğlu, Altay maçının kaybedilmesinin ardından Metin Diyadin ile toplantı yaptıklarını belirterek, Diyadin'in gerekli önlemlerin alacağını ve kötü gidiş devam ederse gereğinin yapılacağını söylediğini bildirdi.

Sakaryaspor maçındaki puan kaybının ardından Diyadin ile yollarını ayırdıklarını anlatan Hatipoğlu, şöyle devam etti:

''Metin Diyadin'in gönderilmesiyle Sergen Yalçın'ın uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sergen Yalçın, Metin Diyadin tercihi yapılmadı. Metin Diyadin, 'Sakaryaspor maçında puan kaybedersem istifa ederim' dedi. Metin Diyadin, Sakaryaspor maçının ardından istifa etmedi. Basına değişik açıklamalarda bulundu. Hiçbir teknik direktör ve futbolcu Eskişehirspor'dan büyük değildir. İster Sergen Yalçın olsun ister Roberto Carlos olsun. Yönetim güvendiği, Türk futbolunda büyük işler yapmış Nejat Biyediç ile 8 hafta için anlaştık. Hocamız, Eskişehirspor'u Süper Lig'e taşıyacaktır.''

-''KENDİME GÜVENİYORUM''-

Biyediç de, Eskişehirspor'un kaliteli ve iyi niyetli bir kadrosunun bulunduğu belirterek, Eskişehirspor'un büyük bir camia olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un 3 büyük kulübün ardından en büyük taraftar desteğine sahip olduğunu anlatan Biyediç, ''Eskişehirspor taraftarı beni heyecanlandırdı. Eskişehirspor'un Süper Lig özlemi ve taraftar kitlesi beni buraya çekti. Kendime güveniyorum. Eskişehirspor'u uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkarmak istiyorum'' dedi.

21.03.2008   

Kaynak : AA
« Son Düzenleme: 21 Mart, 2008, 20:55 Gönderen: AlTeS » Logged

bjk1903
Defans
**

Gol Kralligi : -26

« Yanıtla #4 : 21 Mart, 2008, 18:37 »

hayırlı olsun , ligde artık her takımın kendi sahasında kendi seyircisi olsun. başkaları gibi olimpiyatta 50 kişiye oynamasın

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #5 : 21 Mart, 2008, 20:27 »

Es-Es Biyediç'e emanet!
Eskişehirspor'da Metin Diyadin'in görevden alınmasının ardından teknik direktörlük görevine Nejat Biyediç getirildi.
Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor'un şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.

Hatipoğlu, teknik direktör Nejat Biyediç için Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreni öncesinde yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu'nun takımda kan değişikliğine ihtiyaç olduğu kararına vardığını ve bunun sonucunda da teknik direktörlüğe Biyediç'i getirdiklerini belirtti.

Eskişehirspor'un yönetimi ve kadrosu bakımında çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Hatipoğlu, şöyle konuştu:

''Eskişehirspor bu sezon çok talihsiz puanlar kaybetti. Şu anda 55-56 puanımız olmalıydı. Eskişehirspor şampiyonluğun en büyük adayı. Önümüzdeki 8 maçı kazanıp mutlu sona ulaşacağız. Eskişehirspor sadece sportif anlamda değil, her anlamda atılımlar gerçekleştirdi. Eskişehirspor, Türkiye'de üzerinde vergi borcu, sigorta borcu ve haciz olmayan 6-7 kulüpten biri. Eskişehirspor sorunsuz, sıkıntısız futbolcu kadrosuna sahip.''

Hatipoğlu, Altay maçının kaybedilmesinin ardından Metin Diyadin ile toplantı yaptıklarını belirterek, Diyadin'in gerekli önlemlerin alacağını ve kötü gidiş devam ederse gereğinin yapılacağını söylediğini bildirdi.

Sakaryaspor maçındaki puan kaybının ardından Diyadin ile yollarını ayırdıklarını anlatan Hatipoğlu, şöyle devam etti:

''Metin Diyadin'in gönderilmesiyle Sergen Yalçın'ın uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sergen Yalçın, Metin Diyadin tercihi yapılmadı. Metin Diyadin, 'Sakaryaspor maçında puan kaybedersem istifa ederim' dedi. Metin Diyadin, Sakaryaspor maçının ardından istifa etmedi. Basına değişik açıklamalarda bulundu. Hiçbir teknik direktör ve futbolcu Eskişehirspor'dan büyük değildir. İster Sergen Yalçın olsun ister Roberto Carlos olsun. Yönetim güvendiği, Türk futbolunda büyük işler yapmış Nejat Biyediç ile 8 hafta için anlaştık. Hocamız, Eskişehirspor'u Süper Lig'e taşıyacaktır.''

-''KENDİME GÜVENİYORUM''-

Biyediç de, Eskişehirspor'un kaliteli ve iyi niyetli bir kadrosunun bulunduğu belirterek, Eskişehirspor'un büyük bir camia olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un 3 büyük kulübün ardından en büyük taraftar desteğine sahip olduğunu anlatan Biyediç, ''Eskişehirspor taraftarı beni heyecanlandırdı. Eskişehirspor'un Süper Lig özlemi ve taraftar kitlesi beni buraya çekti. Kendime güveniyorum. Eskişehirspor'u uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkarmak istiyorum'' dedi.

Öte Eskişehirspor'un geçen hafta Sakaryaspor ile oynadığı maçta teknik direktör Metin Diyadin ile tartışmaya yaşayan ve maç kadrosuna dahil edilmeyen Sergen Yalçın'a Eskişehirspor yönetiminin para cezası vereceği ögrenildi.

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #6 : 21 Mart, 2008, 21:20 »

Biyediç ilk idmanına çıktı

Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Nejat Biyediç, ayağının tozuyla Diyarbakırspor maçı öncesi takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Atatürk Stadyumu'nda biraraya gelen Eskişehirsporlu futbolcular yeni teknik direktörleri Nejat Biyediç gözetiminde Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Es-Es'in yeni teknik patronu Biyediç antrenmanda takımın tecrübeli isimlerinden Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal ile yakından ilgilenip bu futbolcuların çalışmalarını sürekli olarak izledi.

Diyarbakırspor maçının taktik ve teknik provasını izleyerek takımın durumunu yakından gören Nejat Biyediç yarın takımla birlikte deplasmanda oynayacakları maç için Diyarbakır'a gidecek. Biyediç, hedeflerinin Diyarbakır'dan 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.

21.03.2008   

Kaynak : DHA

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Eskisehirspor  |  Konu: Eskişehirspor'da Biyediç Dönemi Başladı... « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.153 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu