Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Mayıs 13, 2008, 13:18
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali  (Okunma Sayısı 88 defa)
mbudak
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

Futbol Eğitim Yönetim Sistemi

« : Mart 26, 2008, 01:29 »

Trabzon’da düzenlenecek olan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali çerçevesinde sporla ilgili bir çok proje gerçekleştirilmeye başlandı.
Web ve Internet teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin hak ettiği yeri bulması ve bu alanda yapılacak yatırımın özendirilmesi amacıyla altıncı defa düzenlenen Altın Örümcek Web Ödüllerinde  büyük emekler verilerek 18 aylık periyotta hazırlanan Football  Learning Management System (Futbol Eğitim Yönetim Sistemleri) FEYS yöntemleriyle geliştirilen www.antrenmandunyasi.com ve  www.aklimizdafutbol.com adreslerinde yayınlanan web sitesi Bilim/Araştırma kategorisinde finalist site olarak seçildi.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali
Mayıs 13, 2008, 13:18

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Trabzonspor  |  Konu: 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Bu Sayfa 0.126 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu