Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
30 Ağustos, 2008, 02:49
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Denizlispor  |  Konu: Başkan Ali İpek istifa etti! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Başkan Ali İpek istifa etti!  (Okunma Sayısı 301 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 27 Mart, 2008, 20:29 »

Ali İpek istifa etti!
Denizlispor'da bir süredir devam eden mali kriz sebebiyle futbolcular iki gündür antrenmana çıkmazken, bugün futbolcularla bir görüşme yapan, ancak onları ikna edemeyen Başkan Ali İpek istifa ettiğini açıkladı.

Turkcell Süper Lig'de 36 puanla 7. sırada bulunan Denizlispor'da, Gençlerbirliği maçı öncesi şok üstüne şok yaşanıyor. Galatasaray maçının ardından aylardır para alamayan 27 futbolcu iki gündür antrenmana çıkmıyordu. Denizlispor yönetimi, Başkan Ali İpek başkanlığında bugün tesislere gelerek, futbolcularla yaklaşık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Bugün de idmana çıkmayan futbolcular, Başkan Ali İpek ile yönetim kurulu üyelerinin ikna çabalarına yine olumsuz cevap verdi. Denizlispor Başkanı Ali İpek, futbolcularını ikna edemeyince, tesislerde bekleyen basın mensuplarının karşısına çıkarak, "Bugüne kadar elimizden gelen her şeyi yaptık. Yapacak bir şeyim kalmadı. Sözümün dinlenmediği yerde durmam. İstifa ediyorum. Yapacak tek bir şeyimiz var, genel kurula gideceğiz" dedi.

Basın mensuplarının diğer sorularını cevapsız bırakan ve oldukça sinirli gözüken Ali İpek, İkinci Başkan Mehmet Özsoy ve bazı yöneticilerle birlikte tesislerden ayrılırken; Ali İpek'in yanı sıra tüm yönetim kurulunun da istifa ettiği öğrenildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Başkan Ali İpek istifa etti!
30 Ağustos, 2008, 02:49

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #1 : 27 Mart, 2008, 22:16 »

bir siteden okudum tekrar denizlisporun başındaymış

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #2 : 28 Mart, 2008, 02:33 »

sanmam açıkcası bir daha geleceğini

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Denizlispor  |  Konu: Başkan Ali İpek istifa etti! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.135 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu