Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
24 Temmuz, 2008, 06:27
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Semih Şentürk 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Semih Şentürk  (Okunma Sayısı 197 defa)
burak71
Kaptan

Gol Kralligi : 9

« : 28 Mart, 2008, 22:24 »

"HİÇBİR SIKINTIM YOK"
Fenerbahçeli milli futbolcu Semih Şentürk, dün akşamki antrenmanda sakatlandığı ve bu nedenle Beşiktaş maçında oynayamayacağı yönünde medyada yer alan haberlere üzüldüğünü belirterek, ''Gayet iyi durumdayım, hiçbir sıkıntım yok'' dedi.

Semih, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, dünkü çalışmada hafif bir sakatlık geçirdiğini, önlem olarak da antrenmanın son bölümüne katılmadığını kaydederek, ''Bugün rahat bir şekilde çıktım ve çalışmalarımı yaptım. Gayet iyi bir durumdayım ve hiçbir sıkıntım yok'' diye konuştu.

DERBİ MAÇ
Semih, Beşiktaş maçını kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istediklerini söyledi.

Şampiyonluk mücadelesinde önemli bir döneme girdiklerini, bu anlamda Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu ifade eden Semih, şunları kaydetti:

''En iyi mücadeleyi vererek ligde mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Beşiktaş, ezeli rakibimiz ve ligde liderliği düşünen bir takım. Gerek kadro yapımız, gerekse sahaya koyacağımız mücadeleyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. Bu maçı aldıktan sonra da şampiyonluk yolunda önemli bir başarı kazanmış olacağız.''

« Son Düzenleme: 28 Mart, 2008, 22:42 Gönderen: Lxstany » Logged

*2008-2009 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
*2008-2009 TÜRKİYE KUPASININ SAHİBİ FENERBAHÇE
*2008-2009 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Semih Şentürk
24 Temmuz, 2008, 06:27

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Semih Şentürk « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.134 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu