Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
09 Temmuz, 2008, 08:20
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor - Beşiktaş 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Sivasspor - Beşiktaş  (Okunma Sayısı 1222 defa)
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #30 : 06 Nisan, 2008, 16:58 »

ikili averajda eşit oldu normal averajada Sivasspor üstün durumda

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Sivasspor - Beşiktaş
09 Temmuz, 2008, 08:20

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #31 : 06 Nisan, 2008, 17:03 »

Turkcell Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Sivasspor 4 Eylül Stadı'nda Beşiktaş'a 2-1 yenildi. Maçın gollerini 10. ve 14. dakikalarda Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Holosko kaydederken, Sivasspor'un tek golü 90+5. dakikada Mehmet Yıldız'dan geldi. Bu sonuçla Sivasspor ile puanları eşitleyen Beşiktaş puanını 61'e yükseltti.

Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunduğu için Sivas'a getirilmeyen Delgado ve Baki Mercimek ile geçen haftaki Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Serdar Özkan ve 2 hafta önceki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla 4 maç ceza alan Bobo forma giymedi. Sivasspor ise sakatlıkları devam eden Sedat Bayrak, Pini Felix Balili, Yasir Elmacı ve Mamadou Diallo'dan yoksun bir kadroyla Beşiktaş karşısına çıktı.

Holosko 4 dakikada işi bitirdi

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maça daha iyi başlayan Sivasspor özellikle Mehmet Yıldız ile etkili olurken, Rüştü kalesini adeta gole kapadı. Daha sonraki dakikalarda ataklarını sıklaştıran Beşiktaş karşılaşmanın 10. dakikasında Holosko ile 1-0 öne geçti. Aydın'ın sol kanattan müthiş ortasına Holosko ceza sahası içinde boş pozisyonda kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Beşiktaş golden sonra ataklarına devam etti ve Sivasspor'un hızlı akınlarının dönüşünde Sivas kalesinde önemli pozisyonlar bulmaya başladı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Holosko bir kez daha sahneye çıktı. Takımı ve kendi adına 2. golü atan Slovak yıldız Beşiktaş'a rahat bir nefes aldırdı. Savunmadan atılan uzun topu Nobre kafa ile Holosko'nun önüne indirdi, ceza sahasına süratle giren Holosko kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. İlk yarının son bölümlerinde Sivasspor farkı bire indirmek için yüklense de bu planında başarılı olamadı. Özellikle Rüştü'nün başarılı performansıyla Sivasspor'a gol izni vermeyen Beşiktaş genç oyuncusu Aydın'ın da güzel oyunuyla ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Cisse cezalı duruma düştü

İkinci yarıda Sivasspor gol için yüklenmeye başladı. Bu ataklarda savunmasında çok açıklar veren Sivasspor kalesinde ciddi tehlikeler yaşadı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Ali Tandoğan yerine oyuna Beşiktaş'ta Mehmet Sedef dahil oldu. Mehmet Sedef etkili oyunuyla Beşiktaş'ın rehavete kapılmasını önlerken, Aydın'da maçta mükemmel bir performans ortaya koydu. Beşiktaş'ta Cisse sarı kart görerek cezalı duruma düşerken, haftaya oynanacak G.Birliği Oftaş maçın da forma giyemeyecek. Cisse karşılaşmanın 77. dakikasında yerini Gökhan'a bıraktı.

İbrahim Kaş kızardı

Mücadelenin 78. dakikasında İbrahim Kaş ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasıyla Sivasspor ataklarını sıklaştırsa da Beşiktaş savunması ve Rüştü Sivasspor'a gol izni vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 yendi ve önemli bir üç puan aldı. Bu sonucun ardından Sivasspor 61 puanda kalırken, Beşiktaş puanını 61'e yükseltti.

wawes
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #32 : 06 Nisan, 2008, 17:16 »

Beşiktaşım kazanmasını bildi

furkandinho
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #33 : 06 Nisan, 2008, 17:21 »

tebrikler beşiktaş

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #34 : 06 Nisan, 2008, 17:23 »

nede olsa kardeş takımın furkan Cheesy Tongue Grin

wawes
Defans
**

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #35 : 06 Nisan, 2008, 17:26 »

en azından hakkımız ile aldık

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #36 : 06 Nisan, 2008, 17:46 »

"Beşiktaş şampiyon olacak"
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını iddia etti.

Efes Pilsen'in davetlisi olarak İstanbul'a gelen ve taraftarlarla birlikte Beşiktaş'taki Beerport'da Sivasspor-Beşiktaş maçını izleyen Nouma, İstanbul'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''İnşallah Beşiktaş da şampiyon olacak çünkü daha 5 maç var'' dedi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Nouma, Fenerbahçe-Kayserispor maçında hakem hatalarının olmasının normal olduğunu kaydederek, ''İşte futbol böyle bir şey, onun için güzel. Başka bir gün de Beşiktaş hakem kararlarından yararlanabilir, futbol bu'' diye konuştu.

-''BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN BEN GELMELİYİM''-

Nouma, Beşiktaş'ın kendisinin gidişinin ardından şampiyon olamadığının hatırlatılması üzerine, ''Beşiktaş'ın şampiyon olması için demek ki ben gelmeliyim'' diye espri yaptı.

Futbolu bıraktığını ve artık dönmesinin zor olduğunu anlatan Pascal Nouma, kendisinin yaptığı bir hareket nedeniyle gönderilmesi konusunda da, ''Belki benim yabancı oluşum ve sivri bir karakterim olduğu için böyle oldu. Daha önce de benzeri davranışlarım olmuştu ama kimse bir şey söylememişti'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta olduğu süre içinde antrenmanını yapıp, daha sonra da maça çıkıp golünü attığını dile getiren Fransız Futbolcu, ''Türkiye şunu biliyor; Bu adam takımını kazandırıyor. Buradaki bir çok yabancı oyuncunun yaptığı gibi antrenmanımını yapıyor çıkıyor ve golümü atıyordum'' dedi.

Türk futbolunu yakından takip edemediğini de kaydeden Nouma, ''Ben futbolu oynarsam seviyorum. Fransa'daki bir Türk arkadaşım her hafta sonunda beni arıyor sonuçları veriyor. Onun sayesinde bilgileri alıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

-TARAFTARLARLA BULUŞTU-

Beşiktaş-Sivasspor maçını taraftarlarla birlikte izleyen Pascal Nouma, siyah-beyazlı ekibin attığı gollerle neşelendi.

Taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Nouma, siyah-beyazlı taraftarlara imza dağıttı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #37 : 06 Nisan, 2008, 18:06 »

"Suç varsa benimdir"
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş'a kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kazanmaya odaklanmış bir takım olarak kazanıp şampiyonluk yolunda iddiamızı çoğaltmak istiyorduk. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rüzgarda aleyhimize esince iki gol yedik. İkinci yarının ilk dakikalarında gol atmayı hedefliyorduk. Son dakikada gol attık. İkili averaj adına iyi oldu. Ben oyuncularımı kutluyorum. Mütevazi imkanlarımıza rağmen sahaya ellerinden geleni yansıtıyorlar. Var gücüyle mücadele etmeye çalışıyorlar. Bugün her hangi bir suç unsuru varsa o suç benimdir. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz sürüyor. Herkesin puan kaybedebileceği bir ortamda, biz gönüllerin şampiyonluğunu kazandık. En azından diğer Anadolu takımları bizimle birlikte gelecek sezon önüne şampiyonluk hedefleri koydu. Biz yine hedeften sapmadan en iyisini yapmaya çalışacağız. Sezon sonunu da hep birlikte göreceğiz. Maçta ilk yarı rakip kolay goller buldu. Biz ikinci yarı değişiklikler ile gol bulkmak isterken rakibimiz daha fazla pozisyona girdi." diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #38 : 06 Nisan, 2008, 18:06 »

"Şampiyonluğa sarıldık"
Süper Lig'de Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu 3 puan tekrar şampiyonluğa sarılmamız anlamına geliyor" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlam, "Geriye kalan haftalara baktığımızda maça çıkarken kazandığımız takdirde, özellikle bundan sonra fikstür avantajımızın ön plana çıkacağını konuşmuştuk. Kağıt üzerinde baktığımızda avantajlı duruma geçebileceğimiz gerçeği vardı. Bugünkü aldığımız 3 puan bizim tekrar şampiyonluğa sarılmamız demektir. Özellikle sezon başından beri yaşadığımız şanssızlıkları hesaba katarsak, bir de son 3 haftada yaşadığımız sıkıntılar, son 5 hafta devam etmezse samimi şekilde iddia ediyorum ki, herkesin beklentisinin tam tersine ligi daha değişik yerde bitireceğiz diye umut ediyoruz. Burası Türkiye, dengeler bazen alt üst olabiliyor. Bu maçın değerini bilip, bundan sonraki 5 maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İyi bir maç oynadık diyebiliriz. İkinci yarının 15-20 dakikalık bölümde farkı açabileceğimiz bölümlerde çok basit pozisyonları değerlendiremedik. Kalemizde pozisyon da vermedik. Net pozisyon vermeden son saniyede rakibe bir gol verdik. Bu golle rakibimiz ikili averajda bizden daha iyi konuma geldiler. Önemli bir maçtı. Eksiklere rağmen forma giyen arkadaşlar bu ağırlıgı üzerinde hissedip sorumluluk bilinci ile mücadele ettiler" dedi.

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, "Galip gelmemiz gerekiyordu. 3 puan için geldik. Maçın başında attığımız gollerle rahatladık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek daha da farklı olabilrdi. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birinden 3 puanla dönmek güzel. Bizim için bundan sonraki maçlar daha güzel olacak. Ben Sivaslıyım ama, şu anda Beşiktaş forması giydiğim için o forma için mücadele ediyorum. Sivasspor'un başarısından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonraki maçlarda şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #39 : 06 Nisan, 2008, 18:57 »

Beşiktaş takibe devam etti 5puan geriden sivassporda arada farkı 5 oldu lider ile yine Fenerbahçe Galatasaray kapışması izleyebilirz son 5 haftada

DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 1

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #40 : 09 Nisan, 2008, 16:47 »

istiyolarsa hiç çıkmasınlar nasıl olsa yenilcekler hadi sivas bi darbede sen vur bjk ye
Allahtan başka bişey istesseydin keşke Grin NASılda aldık maçı heheh Grin

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Sayfa: 1 2 [3] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor - Beşiktaş « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.143 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu