Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
20 Temmuz, 2008, 09:39
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Kayserispor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fenerbahçe - Kayserispor  (Okunma Sayısı 946 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #15 : 05 Nisan, 2008, 22:28 »

Kadıköy'de coşku bitmedi!
Fenerbahçe'nin, son dakika golüyle kazandığı Kayserispor maçı, Kadıköy'deki yaklaşık 45 bin taraftarı sevince boğdu. Sarı-lacivertlilerin gol çıkaramadığı hücumlarda sabırsızlanan ve galibiyetten ümidini yavaş yavaş kesen taraftarlar, son dakikada gelen golle adeta çılgına döndü. Taraftarlar uzun süre tezahüratlar yaparak galibiyetin coşkusunu yaşadı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fenerbahçe - Kayserispor
20 Temmuz, 2008, 09:39

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #16 : 05 Nisan, 2008, 22:28 »

Semih ve Alex dolu dizgin
Yedek kalmasına rağmen performansından çok şey kaybetmeyen Semih, Fenerbahçe'ye Kayserispor mücadelesinde kazandıran isim oldu. Gol krallığı yarışında 15'e ulaşan sarı-lacivertli futbolcu bu sezon birçok maçta yaptığı gibi ikinci yarıda oyuna girdiği Kayserispor maçında da attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Sarı-lacivertlilerin ikinci yarıda penaltıdan golünü kaydeden Alex de ligde 13. golüne ulaştı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #17 : 05 Nisan, 2008, 22:28 »

F.Bahçe'de sarı alarm
Fenerbahçe'de, Kayserispor maçının ardından ligde sarı kart cezası sınırındaki futbolcu sayısı 6'ya yükseldi. Kayserispor karşısında sarı kart gören Vederson bu sezon ligde 3. kartına ulaştı. Sarı-lacivertli ekipte Vederson ile birlikte, Kezman, Roberto Carlos, Yasin, Alex ve Kazım'ın 3'er sarı kartları bulunuyor.

ozy99
Yonetici
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #18 : 06 Nisan, 2008, 00:34 »

rezillik ya yok böyle bi hakemlik yok böyle bi federasyon ya...şimdi fener bu maçtan aldığı 2 puan farkla şampiyon olsa ne kadar seviniceksiniz acaba merak ediyorum
ozy99
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #19 : 06 Nisan, 2008, 00:34 »

Beyaz Sayfa

14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper Lig şampiyonu atandı.

Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.

Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.

Galatasaray Spor Kulübü
ozy99
Yonetici
Orta Saha

« Yanıtla #20 : 06 Nisan, 2008, 00:40 »

Kafkas: Böyle aşağılık adam görmedim
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, hakem Hakan Sivriservi ile ilgili olarak, ''20 yıldır futbolun içindeyim, böyle aşağılık bir adam görmedim'' ifadelerini kullandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası hakem Hakan Sivriservi'yi sert ifadelerle eleştirdi.

Kafkas, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında yaptığı açıklamada, ''Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık'' dedi.

Hakem camiasının içinde çok düzgün insanların da olduğunu ifade eden Kafkas, ''Ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil'' diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #21 : 06 Nisan, 2008, 00:43 »

rezillik ya yok böyle bi hakemlik yok böyle bi federasyon ya...şimdi fener bu maçtan aldığı 2 puan farkla şampiyon olsa ne kadar seviniceksiniz acaba merak ediyorum

walla epey sevinicem oziciim bunlar her takıma yapılıyor

ilk yarıda oynanan kayserispor - fenerbahçe maçındada edunun atılmadır vs. şimdi konuşmayalım bunları bunlar her takıma yapılıyor ama şampiyon olursak ciddden fena sevinicem Cheesy Grin

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #22 : 06 Nisan, 2008, 00:44 »

Carlos: "Ağrımı unutup sevindim"
Uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos maç konusunda görüşlerini açıklarken, 50 gündür forma giyemediğini hatırlatarak, şunları söyledi: ''Başlangıçta hafif sektim ama sonra bu geçti. Soyunma odasında ufak bir ağrı hissettim ama sonra rahatladım. Zico'ya bana bugün oynama şansı verdiği için teşekkür ederim. Şu anda oynayabilecek durumdayım. Performansımın yüzde 70'ini sergileyebiliyorum. Ama Zico tercihini benden yana kullanırsa umarım ona bir seçenek yaratabilirim. Bugün özellikle Semih için çok mutlu oldum. Kezman da gayet iyi oynuyor ama Semih çok etkili bir dönem geçiriyor. Saha kenarında gol olunca ağrımı unutup, sevindim. Bazen bu ağrıları hissediyorum ama zamanla geçeceğine inanıyorum.''

Carlos, arkadaşlarına zaman zaman tecrübelerini aktarmaya çalıştığını dile getirerek, ''Hepsi çok kaliteli oyuncular. Onlarla anlaşmak gerçekten çok kolay. Ben Türkiye Ligi'ni de kazanmak istiyorum. Türkiye Kupası'nı da isterdim ama olmadı ama kalan 2 kupayı da kazanmak istiyorum'' dedi.

İspanyol basınına Barcelonalı Ronaldinho ile ilgili verdiği demecin hatırlatılması üzerine Roberto Carlos, ''Başkanımız büyük oyuncuları buraya getirerek, takımın hedeflerini büyütüyor. Bana, (Ronaldinho mutsuz onun nerede oynamasını istersin?) diye sordular, ben de (Fenerbahçe'de oynaması güzel olur) dedim. Başkanımız herkesi buraya çekebilecek biri'' diye konuştu.

burak71
Forvet

Gol Kralligi : 8

« Yanıtla #23 : 06 Nisan, 2008, 12:59 »

tolunay bey önce ilk yarıyı düşünsün  ozaman neler olmuştu sesleri çıkmıyodu
« Son Düzenleme: 06 Nisan, 2008, 13:01 Gönderen: burak71 » Logged

*2008-2009 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
*2008-2009 TÜRKİYE KUPASININ SAHİBİ FENERBAHÇE
*2008-2009 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
burak71
Forvet

Gol Kralligi : 8

« Yanıtla #24 : 06 Nisan, 2008, 13:03 »

anadoludan şampiyon çıksın bi yalanmı sivası görüyoz ne kadar başarılı sende başarılı ol

*2008-2009 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
*2008-2009 TÜRKİYE KUPASININ SAHİBİ FENERBAHÇE
*2008-2009 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
HasDur
Defans
**

« Yanıtla #25 : 06 Nisan, 2008, 13:03 »

Son 5 yıldır EZE EZE Şampiyon oluyoruz.
Şampiyonlugu kacırdıysak 2. oluyoruz.
KISACA BAŞARIMIZDA İSTİKRAR VAR...

soruyorum:
bu ligde FENERBAHÇE şampiyon olmacakta kim olacak?

yau kabul edin üstün bir takımız....

Bir...Ki.. Hass Durr...
Erenmeister
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #26 : 06 Nisan, 2008, 13:07 »

fenerbahçe türkiye liginin tartışmasız en güçlü takımıdır. ayrıca en iyi futbol oynayan takımdır. şampiyonluğu hakeden takımıdır. herkes haddini bilmeli artık kendisine yapılanlarda sessiz kalıp fenerbahçeye verilen en ufak bir kararda beyaz sayfacı olmakla olmaz bu işler. türk futbolunun gelişmesini isteyen kendi takımını şampiyon görmek isteyen feneri aşağı çekmesin kendisi fenerin yanına gelmeye çalışsın.
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #27 : 06 Nisan, 2008, 14:40 »

Fenerbahçe şampiyon zaten öyle yada böyle olacak neden böyle bir uğraşın içine giriyorki bu millet yok hakemler fenerden yana vs. hayır yani daha önceki hakem hatalarında bahseden yok

gaziantepspor'u  galatasarayın nasıl yendiği malum şimdi kalkıp bu maçtan neden bahsetmiyor galatasaray yönetimi

furkandinho
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #28 : 06 Nisan, 2008, 14:57 »

fenerbahçe türkiye liginin tartışmasız en güçlü takımıdır. ayrıca en iyi futbol oynayan takımdır. şampiyonluğu hakeden takımıdır. herkes haddini bilmeli artık kendisine yapılanlarda sessiz kalıp fenerbahçeye verilen en ufak bir kararda beyaz sayfacı olmakla olmaz bu işler. türk futbolunun gelişmesini isteyen kendi takımını şampiyon görmek isteyen feneri aşağı çekmesin kendisi fenerin yanına gelmeye çalışsın.
anadoludan şampiyon çıksın bi yalanmı sivası görüyoz ne kadar başarılı sende başarılı ol
Fenerbahçe şampiyon zaten öyle yada böyle olacak neden böyle bir uğraşın içine giriyorki bu millet yok hakemler fenerden yana vs. hayır yani daha önceki hakem hatalarında bahseden yok

gaziantepspor'u  galatasarayın nasıl yendiği malum şimdi kalkıp bu maçtan neden bahsetmiyor galatasaray yönetimi
eren sen haklısın tmm en iyi topu oynuyorsunuz tebrikler sizin takım güzel bu senelerde ama şu adriano kardeşim neden kesin fb şampiyon olacak diyor onu anlamıyorum niye anlamakta istemiyorum sivas şampiyon olsun başka bişe istemiyorum isterse gs küme düşsün

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Fenerbahçe - Kayserispor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.18 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu