Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Ekim, 2008, 09:29
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Flaş! Galatasaray'da şok! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Flaş! Galatasaray'da şok!  (Okunma Sayısı 1556 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 20

ALTES

« : 05 Nisan, 2008, 11:28 »

Flaş! Galatasaray'da şok!

Flaş Flaş Flaş! Galatasaray'da şok! Doğan Haber Ajansı'nın 11.15'te üyelerine servis etiği habere göre; Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp görevinden istifa ettiğini açıkladı.

05.04.2008   

Kaynak : DHA

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Flaş! Galatasaray'da şok!
08 Ekim, 2008, 09:29

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #1 : 05 Nisan, 2008, 14:27 »

ohh süper oldu şimdi kim tutar galatasaray'ı kim tutar lincoln'ü hadi bakalım

ozy99
Forvet

« Yanıtla #2 : 05 Nisan, 2008, 14:30 »

Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler. Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a "Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa soünumuz kötü" diye konuştakları öğrenildi.
Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de "Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil" dedikleri ve "Gereksiz kaprisleri var. maçlara motive olamıyoruz" ifadesini kullandıkları bildirildi.

Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın "Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin" gibi sözleri üzerine Kalli'nin "İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam" diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise "Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin" diye konuştu.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA...

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz."

Engin
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 1907

« Yanıtla #3 : 05 Nisan, 2008, 15:51 »

bence gs bundan sonraki dönemlerinde şuanki durumundan dahada kötü olucak çök iyi bir çöküş yakaladı bunun devamını diliyorum Cheesy
Engin
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 05 Nisan, 2008, 15:52 »

lincoln zaten gidicek Smiley kimse tutamaz senin değin gibi kim tutabilirki Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 56

« Yanıtla #5 : 05 Nisan, 2008, 16:52 »

Akcan da istifa etti!
Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından, yardımcısı Ahmet Akcan da istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Akcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de istifa ettiğini belirtirken, ''2-3 gün içinde yönetimle detayları görüşeceğim'' ifadesini kullandı.

Akcan, Feldkamp'ın muhtemelen 8 Nisan Salı Türkiye'den ayrılacağını sözlerine ekledi.

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #6 : 05 Nisan, 2008, 17:08 »

belliydi böyle rezillik olacağı
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #7 : 05 Nisan, 2008, 18:11 »

belliydi böyle rezillik olacağı

lincoln zaten gidicek Smiley kimse tutamaz senin değin gibi kim tutabilirki Cheesy
ADRİANO SENİ İLGİLENDİRMEZ NE REZİLLİĞİ OLDU ENGİN LİNCOLN KADIKÖYE BİR BAYRAK DİKERSE Cheesy SENİ GÖRÜRÜM BEN Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
serdal
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #8 : 05 Nisan, 2008, 19:31 »

şimdi bunu konuşacaklarına gelecekde nasıl başarılı oluruz onu düşünmeli başkan tekniktirektörlüge lucesgu getirilmeli
ozy99
Forvet

« Yanıtla #9 : 05 Nisan, 2008, 20:08 »

klasik fenerbahceli hareketi Cheesy fenerbahceliler hep korktukları adamlar için böyle şeyler uydurma ve kendini rahatlatma gereği duyarlar , bunun en büyük diğer bi örneğide hakan şükürdür...dünyanın en iyi golcüsü seçilmiş türkiyenin gelmiş geçmiş tüm gol rekorlarının sahibiyle fenerbahceliler sırf korktukları için saçmasapan şeylerle dalga geçme gereği duyarlar...lincoln her zaman galatasarayı çok sevdiğini söylüyo , taraftarda lincolnü çok seviyo...lincoln türkiyedeki en iyi futbolcudur ve galatasaray için uzun yıllır oynuycak daha...aslında bunları tartışmanın şuan pek anlamı yok 32.haftayı bekle engin kardeşim izleriz birlikte lincolnü...schalkeden de hatırlarsın sen arkadaşı  Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 56

« Yanıtla #10 : 05 Nisan, 2008, 21:37 »

o haftaya kadar lig sürmez zaten ozi

Engin
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #11 : 06 Nisan, 2008, 00:23 »

Lxstany akcanı zaten yönetim gitsin dedi
ozy99
Forvet

« Yanıtla #12 : 06 Nisan, 2008, 00:39 »

o haftaya kadar lig sürmez zaten ozi

niye...koparırmı diyosun fenerbahçe
Engin
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : 06 Nisan, 2008, 00:41 »

burda iddaa ediyorum fenerbahçe şampiyonlar liginde şmpiyon olacak ve ligde de şampiyon olucak 2 kupa müzesine götürecek
ozy99
Forvet

« Yanıtla #14 : 06 Nisan, 2008, 00:47 »

hadi bakalım Cheesy çoğu isteyen azdan da olurmuş ama..şampiyonlar ligi için çokta heves etmeye gerek yok bence çünkü zaten fenerbahçe çok büyük şeyler yaptı bu sene avrupada...yarı finale kalabiliceğinide düşünmüyorum ben açıkcası
Sayfa: [1] 2 3 4 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Flaş! Galatasaray'da şok! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.192 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu