Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Ekim, 2008, 02:39
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı" 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı"  (Okunma Sayısı 1124 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 56

« : 06 Nisan, 2008, 00:42 »

"Emek hırsızlığı yapıldı"
Turkcell Süper Lig 29. Haftası'nda Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken, karşılaşmada hakem hataları gündemi meşgul etmeye devam ediyor.
Başta Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemi Hakan Sivriselvi'nin çok kötü bir yönetim sergilediğini ifade ederken, Galatasaray Spor Kulübü'nden de bu konuda bir kınama yapıldı.

İşte yapılan açıklama;

"14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper lig şampiyonu atandı.

Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kala kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.

Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.

Galatasaray Spor Kulübü"

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: "Emek hırsızlığı yapıldı"
07 Ekim, 2008, 02:39

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #1 : 06 Nisan, 2008, 00:44 »

helal olsun başkanımıza...galatasaray terbiyesi çerçevesinde böyle bariz herkesin gördüğü olaylara böyle tepkiler vermesi lazım
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 06 Nisan, 2008, 00:45 »

versin tabi kendine oluncada versin 10 numara başikan derim ozaman

ozy99
Forvet

« Yanıtla #3 : 06 Nisan, 2008, 00:51 »

galatasaraya böyle bişey yapıldığını hatırlamıyorum kendimi bildim bileli...hatalar hep olabilir çok büyük hatalarda olabilir 1-2 kere ama böyle herkesin gözü önünde artık abartıya kaçmak gibi bişey hiç olmadı galatasaray için hakemler tarafından , olucağınıda sanmıyorum...bana şimdi şu ofsaytı vermedi şu penaltıyı şeyetmedi demeyin...2005-2006 sezonunda özellikle fenerbahçeye yapılan desteği ben ömrümde hayatımda başka bi yerde görmemiştim..bunada objekti olan kimse karşı gelemez zaten...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 06 Nisan, 2008, 00:53 »

ya ozaman oziciği averajla nasıl şampiyon olmuş o dönemlerede in galatasaray için bir tarih araştırmasına gir bakalım derim şimdi kalkıp şunu gördüm bunu yaşadım deme bence bu yıl hiç bir takımd esteklenmiyor kalkıpta bu maça dayanarak fenerbahçe şampiyon ilan edildi kimse diyemez

Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 2

En İddaalı Tahminler ve Yorumlar

« Yanıtla #5 : 06 Nisan, 2008, 00:57 »

galatasaraya böyle bişey yapıldığını hatırlamıyorum kendimi bildim bileli...hatalar hep olabilir çok büyük hatalarda olabilir 1-2 kere ama böyle herkesin gözü önünde artık abartıya kaçmak gibi bişey hiç olmadı galatasaray için hakemler tarafından , olucağınıda sanmıyorum...bana şimdi şu ofsaytı vermedi şu penaltıyı şeyetmedi demeyin...2005-2006 sezonunda özellikle fenerbahçeye yapılan desteği ben ömrümde hayatımda başka bi yerde görmemiştim..bunada objekti olan kimse karşı gelemez zaten...
ya bırakın ya fenere kim destek vermiş ne konusuyorsun...galatasaray kimin desteği ile 4 yıl üst üste şampiyon oldu demezlermi? haluk ulusoy kim için bırakmadı o koltuğu,bırak bunları,fenerin elinden şampiyonluk alındı be,denizlispor maçını kim unutur,10 dk.15 dk. maç uzatılıp,şampiyonluğumuzu elimizden alan kim,galatasaylılar,,geçmişi fazla kurcalamayın,sevgili fenerbahçeyi sevemeyen arkadaşlar,yani sesimiz çıkmıyor diye bu kadar olmaz..okey...

ozy99
Forvet

« Yanıtla #6 : 06 Nisan, 2008, 00:59 »

16 dk maç uzatılması galatasarayın lehine bi olaymıydı yani nası bişey dedin ben anlamadım Cheesy
Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #7 : 06 Nisan, 2008, 01:00 »

ya ozaman oziciği averajla nasıl şampiyon olmuş o dönemlerede in galatasaray için bir tarih araştırmasına gir bakalım derim şimdi kalkıp şunu gördüm bunu yaşadım deme bence bu yıl hiç bir takımd esteklenmiyor kalkıpta bu maça dayanarak fenerbahçe şampiyon ilan edildi kimse diyemez

sana katılıyorum Lxstany  kardeşim,bu forum bir fenerbahçe formu değil bunu hemen bildireyim tarafsız bir forum ama sesimiz çıkmıyor diye kimsede ileriye gitmesin...tarihi kim yazar galatasaaray neyi yazar tarih belli,belli:)

Altan Simsek
Defans
**

« Yanıtla #8 : 06 Nisan, 2008, 01:01 »

ewt maesf öyle ki mlkehine olacak,bizim lehimize olsa şampiyon olurduk dimi

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 06 Nisan, 2008, 01:01 »

ya bence denizli maçında galatasarayla bir alaksı yok
atıcaktın biticekti olay bu suçlu aranacaksa o yıl futbolcuda ara olay bitsin

ozy99
Forvet

« Yanıtla #10 : 06 Nisan, 2008, 01:03 »

ewt maesf öyle ki mlkehine olacak,bizim lehimize olsa şampiyon olurduk dimi

hahahahahah Cheesy nası bi mantık arkadaşım bu 16 dk uzatmış hakem napsın daha...fb gol atınca bitcek maçmı desin Cheesy
ozy99
Forvet

« Yanıtla #11 : 06 Nisan, 2008, 01:04 »

zaten o yıl fenerbahçeye maçlarının 4 te birini hakem hatalarıyla kazanmıştı...
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #12 : 06 Nisan, 2008, 01:05 »

yok 2 maçtan biri Cheesy

ozy99
Forvet

« Yanıtla #13 : 06 Nisan, 2008, 01:06 »

Cheesy yok yok o kadar dgil Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #14 : 06 Nisan, 2008, 01:09 »

okadar vardır yaa iyi incele Cheesy te allam yaa

Sayfa: [1] 2 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı" « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.162 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu