Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
14 Ekim, 2008, 16:50
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı" 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı"  (Okunma Sayısı 1181 defa)
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 2

En İddaalı Tahminler ve Yorumlar

« Yanıtla #15 : 06 Nisan, 2008, 01:09 »

yanlış hatırlıyorsunuz o yıl fenerbahçe şampiyonluğu hiç maç oynamadan kazandı Grin
hatta futbol federasyonu sevgili ark.uzun zamandır şampiyo n olamıyorsunuz ,bırakın 3.yıldızı hiç maç yapğmadan verelim dediler siz bilmiyorsunuz

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: "Emek hırsızlığı yapıldı"
14 Ekim, 2008, 16:50

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #16 : 06 Nisan, 2008, 01:13 »

arkadaşım sen uzaydanmı geldin ya daha hangi sezon hangi takım şampiyon olmuş onu bilmiyosun
Altan Simsek
Defans
**

Gol Kralligi : 2

En İddaalı Tahminler ve Yorumlar

« Yanıtla #17 : 06 Nisan, 2008, 06:47 »

marsdan geldim.. Galatasaray olmadığı yerden onun için kusura bakmayın sevgili  Galatasaray bir t.direktörünüze bile sahip çıkamıyorsunuz..burada boş gevezelik yapıyorsunuz..sizin şampiyonluğunuz doğru amma diğer şampiyon olanlar mutlaka şike var bırakın ya...bunları ben gayet iyi bilirim kimin nasıl şampiyon olduğunu burada zorunuza gitsede ...sizde kabul edin artık.. Fenerbahce nin sizden daha iyi olduğunu zaten sizin sesinizi bu sezonun son derby maçında keseceğiz..gerçi onada birşeyler bulursunuz.... Grin

jabag
Defans
**

« Yanıtla #18 : 06 Nisan, 2008, 08:16 »

burdaki yazılanları okuyunca inanın şok oluyorum. özellikle iddalıtahminlerin yazdıklarını... futboldan anlayan birinin bu şekilde yorum yapması gerçekten üzücü.... g.saray 4 sene üst üste şampiyon olurken şikeylemi oldu dedin anlamadım... hadi diyelim oldu o sene milli takımda oynayan futbolcuların %80 ni galatasaraylı seçilen futbolcular yani torpillimiydi, o sene uefa ve süper kupa alındı koskoca FİFA şike yaparak bu kupaları ülkemize bilerek mi verdi...neyse bunları geçelim dünkü maça gidelim. her ne olduysa oldu ve fenerbahçe 2-1 yendi. hayırlı ve uğurlu olsun... bu saatten sonra bu şunu yaptı bu bunu yaptı tartışmanın anlamı yok çünkü bu sadece futbolumuzu karalar... maçın sonucuna bakıcaz.
kalkıp burda hakemlerin verdiği federasyonun verdiği kararları konuşursak günlerimizi alır. kalkıp şimdi maziden mi konuşmak gerekir. fenerbahçenin elle gol attığı senelerimi, yoksa antep-fenerbahçe maçının ilk yarısı antep 3-0 öndeyken aziz başkanın soyunma odasına giderek 2.yarının kaderini değiştirerek maçı 4-3 fener lehine çevirdiğinimi konuşalım.... yok kalsın bence hrşey çok güzel gidiyor... fenerbahçeyi tebrik ediyorum... en azından chalse maçının hatırı için...ordaki performasntan sonra nasıl bi futbol bekliyodunuz fenerden...

temeli sağlam atılmış yorumlarla : İDDAA MÜHENDİSİ...
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #19 : 06 Nisan, 2008, 11:11 »

jabag maziden konuşmayalım diyosun fenerbahçeye laf atıyosun yaptılarsa yaptılar sen haluk ulusoyun bjk ye ve gs ye gectiği torpilleri anlat ilk önce sonra fenere laf atın türkiyede tek büyük fenerbahçe korkunuzdan ne yapcağınızı şaşırıyosunuz bende fenere karşı yazılan yazılara şok oluyorum bir takım başarılı olunca onu eleştirceğimiz yere destek olalım lütfen..

furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #20 : 06 Nisan, 2008, 12:00 »

yuh walla yuh ezikbaçler gine kendilerinimi haklı gösteriyorlar lan walla şaşıyorum size insan biraz yüzü kızarırır be utanmazlar Cheesy:D:D hepiniz aynısınız değişen bişe yok kupada kaldırsalar ab de aynılar heryerde aynı Cheesy:D:D

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #21 : 06 Nisan, 2008, 12:31 »

FENERBAHÇELİKLE ALAKASI YOK BUNUN BEN ARKADAŞIN DEDİKLERİNİ ELEŞTRİYORUM CİMBOMLULARIDA GÖRÜYOZ VEDE NE EZİK BAHÇESİ ONU ANLAMADIM EZİK OLDUĞUMUZ İÇİNMİ TAKIMIMIZ BU KADAR KALİTELİ KİMİN EZİK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ MAÇLARDA VE HABERLERDE DEDE BİLE İSTİFA ETTİ SİZDEN O BLE ANLADI CİMBOMDAN BİŞİ OLMIYACAĞINI NAPSIN ADAM KALP KRİZİNDEN GİTSİNMİ

HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #22 : 06 Nisan, 2008, 12:46 »

burdaki yazılanları okuyunca inanın şok oluyorum. özellikle iddalıtahminlerin yazdıklarını... futboldan anlayan birinin bu şekilde yorum yapması gerçekten üzücü.... g.saray 4 sene üst üste şampiyon olurken şikeylemi oldu dedin anlamadım... hadi diyelim oldu o sene milli takımda oynayan futbolcuların %80 ni galatasaraylı seçilen futbolcular yani torpillimiydi, o sene uefa ve süper kupa alındı koskoca FİFA şike yaparak bu kupaları ülkemize bilerek mi verdi...neyse bunları geçelim dünkü maça gidelim. her ne olduysa oldu ve fenerbahçe 2-1 yendi. hayırlı ve uğurlu olsun... bu saatten sonra bu şunu yaptı bu bunu yaptı tartışmanın anlamı yok çünkü bu sadece futbolumuzu karalar... maçın sonucuna bakıcaz.
kalkıp burda hakemlerin verdiği federasyonun verdiği kararları konuşursak günlerimizi alır. kalkıp şimdi maziden mi konuşmak gerekir. fenerbahçenin elle gol attığı senelerimi, yoksa antep-fenerbahçe maçının ilk yarısı antep 3-0 öndeyken aziz başkanın soyunma odasına giderek 2.yarının kaderini değiştirerek maçı 4-3 fener lehine çevirdiğinimi konuşalım.... yok kalsın bence hrşey çok güzel gidiyor... fenerbahçeyi tebrik ediyorum... en azından chalse maçının hatırı için...ordaki performasntan sonra nasıl bi futbol bekliyodunuz fenerden...

1. Fener sadece Antep'i degil GS'yi de 3-0dan 4-3 yendi.

2. Tarihi karıştıracaksak işin içine bizim tarihimiz sizinkine 10 basar, arkasına bakmadan çekip gider.

3. UEFA kupası kazandınız. Devamı... Yok... Demekki başarı değil tesadüfmüş bunu zaman çok güzel bir biçimde gosterdi.

4. Fenerliler ile aşık atacaksan önce bir düşün günümüz modern futbolunu ve bu futbol endüstrisinin gittiği noktayı. Bir stadı tamamlayamadınız be 15 yıldır.

Bir...Ki.. Hass Durr...
Erenmeister
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #23 : 06 Nisan, 2008, 13:02 »

sizi seviyoruz beyaz sayfacılar ne kadar büyük olduğumuzu hatırlatıyorsunuz:D bu arada ligin ilk yarısındaki maçta biz 1-0 öndeyken edunun göğsüne çarpan topa kırmızı kart verilirken nerdeydiniz??
Erenmeister
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #24 : 06 Nisan, 2008, 13:04 »

bu arada bazı dinholar ezikbahçeliler falan demiş. 1911 yılındaki 7-0 lık galibiyete sığınanlar mı ezik biz mi anlamadık gitti
HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #25 : 06 Nisan, 2008, 13:51 »

Yau varya adamı çılgına ceviriyorlar
Vatan haini misin yau siz?

O Kayserispor degil miydi
Ali Samiyende 6S'ye yatıp, Fenerbahçe şampiyonlugu denizli ile 1-1 kalıp kacırınca 6alatasaray yedek kulübesine gidip sevinen.
He neredeydi adalet o günlerde??
Kim kime ne veriyor belli degildi dii mi?

Haluk Ulusoy gittiginde zil calıp oynayan kimdi 6alatasaraylı yoneticiler deigl miydi?

yau akıl var nizam var
bitik bir camia bu 6alatasaray
taraftarından yoneticisine kadar bitik
anca FENERBAHÇE ile ugrassınlar başka dertleri yok

HADİİİİ herkes kendi yoluna...

Bir...Ki.. Hass Durr...
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #26 : 06 Nisan, 2008, 14:47 »

2. Tarihi karıştıracaksak işin içine bizim tarihimiz sizinkine 10 basar, arkasına bakmadan çekip gider.

3. UEFA kupası kazandınız. Devamı... Yok... Demekki başarı değil tesadüfmüş bunu zaman çok güzel bir biçimde gosterdi.

4. Fenerliler ile aşık atacaksan önce bir düşün günümüz modern futbolunu ve bu futbol endüstrisinin gittiği noktayı. Bir stadı tamamlayamadınız be 15 yıldır.
bu arada bazı dinholar ezikbahçeliler falan demiş. 1911 yılındaki 7-0 lık galibiyete sığınanlar mı ezik biz mi anlamadık gitti
Yau varya adamı çılgına ceviriyorlar
Vatan haini misin yau siz?

O Kayserispor degil miydi
Ali Samiyende 6S'ye yatıp, Fenerbahçe şampiyonlugu denizli ile 1-1 kalıp kacırınca 6alatasaray yedek kulübesine gidip sevinen.
He neredeydi adalet o günlerde??
Kim kime ne veriyor belli degildi dii mi?

Haluk Ulusoy gittiginde zil calıp oynayan kimdi 6alatasaraylı yoneticiler deigl miydi?

yau akıl var nizam var
bitik bir camia bu 6alatasaray
taraftarından yoneticisine kadar bitik
anca FENERBAHÇE ile ugrassınlar başka dertleri yok

HADİİİİ herkes kendi yoluna...
sende kendi yoluna ezik o sene nobre atmadımı alle gol atmadımı anelka elle filenin sultanları sizi  evet tarihi olmayan hiç birşeydi Cheesy
« Son Düzenleme: 06 Nisan, 2008, 15:02 Gönderen: Lxstany » Logged

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
jabag
Defans
**

« Yanıtla #27 : 06 Nisan, 2008, 15:04 »

jabag maziden konuşmayalım diyosun fenerbahçeye laf atıyosun yaptılarsa yaptılar sen haluk ulusoyun bjk ye ve gs ye gectiği torpilleri anlat ilk önce sonra fenere laf atın türkiyede tek büyük fenerbahçe korkunuzdan ne yapcağınızı şaşırıyosunuz bende fenere karşı yazılan yazılara şok oluyorum bir takım başarılı olunca onu eleştirceğimiz yere destek olalım lütfen..

burak 71 kardeşim ben burda fenerbahçeyi eleştirmiyorum tam tersine savunuyorum bi galatasaraylı olarak. yazdıklarımı tam olarak idrak edemedin herhalde.... geçmişten konuçmaya gerek yok...sonuca bakın dedim.. geçmişten bi kaçtane örnek verdim bunlar konuşuluyomu yokk dedim... fenerbahçe haftaiçinde yorulde ve yine haftaya maçı var olur bunlar dedim... ne desek yaranamıyoruz o zaman Smiley

ozy99
Forvet

« Yanıtla #28 : 06 Nisan, 2008, 15:30 »

tarihi karıştır bakalım kim kime ne basıyo hesaplayamayabilirsin ama Cheesy

stadla olmuyo bu işler , paraylada olmuyo galatasaray uefayı alırken 5 kuruşu yoktu

uefa kupasını kazanmadan önce 4 sene üst üste şampiyon olduk süper kupayı aldık ve ondan sonrada 3-4 yıl boyunca avrupada hep turlar atladık çeyrek finallere yükseldik , yani fbnin bu sezon yaptığını biz yıllarca yaptık sen şimdi nası tesadüf dersin nası bi ezikliktir bu nası bi futbol anlayışıdır..koskoca uefa şampiyonluğu süper kupa şampiyonluğu 4 yıl üst üste şampiyonluk nası tesadüf olur , siz kimsinizki avrupada ne yapmışsınızki uefa,süper kupa şampiyonluğuna tesadüf dersiniz...alçalmayın bu kadar ya ayıp ve komik oluyo gerçekten
jabag
Defans
**

« Yanıtla #29 : 06 Nisan, 2008, 15:32 »

ARKADAŞLAR TARTIŞMAYA DÖNÜŞMESİN YORUMLAR... SIKMAYIN CANINIZI .... hadi buyrun cumartesi tahminlerime yorum yapın Smiley

Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: "Emek hırsızlığı yapıldı" « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.251 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu