|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HasDur
Defans

Gol Kralligi : 3

|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Nisan, 2008, 12:46 » |
|
burdaki yazılanları okuyunca inanın şok oluyorum. özellikle iddalıtahminlerin yazdıklarını... futboldan anlayan birinin bu şekilde yorum yapması gerçekten üzücü.... g.saray 4 sene üst üste şampiyon olurken şikeylemi oldu dedin anlamadım... hadi diyelim oldu o sene milli takımda oynayan futbolcuların %80 ni galatasaraylı seçilen futbolcular yani torpillimiydi, o sene uefa ve süper kupa alındı koskoca FİFA şike yaparak bu kupaları ülkemize bilerek mi verdi...neyse bunları geçelim dünkü maça gidelim. her ne olduysa oldu ve fenerbahçe 2-1 yendi. hayırlı ve uğurlu olsun... bu saatten sonra bu şunu yaptı bu bunu yaptı tartışmanın anlamı yok çünkü bu sadece futbolumuzu karalar... maçın sonucuna bakıcaz. kalkıp burda hakemlerin verdiği federasyonun verdiği kararları konuşursak günlerimizi alır. kalkıp şimdi maziden mi konuşmak gerekir. fenerbahçenin elle gol attığı senelerimi, yoksa antep-fenerbahçe maçının ilk yarısı antep 3-0 öndeyken aziz başkanın soyunma odasına giderek 2.yarının kaderini değiştirerek maçı 4-3 fener lehine çevirdiğinimi konuşalım.... yok kalsın bence hrşey çok güzel gidiyor... fenerbahçeyi tebrik ediyorum... en azından chalse maçının hatırı için...ordaki performasntan sonra nasıl bi futbol bekliyodunuz fenerden...
1. Fener sadece Antep'i degil GS'yi de 3-0dan 4-3 yendi. 2. Tarihi karıştıracaksak işin içine bizim tarihimiz sizinkine 10 basar, arkasına bakmadan çekip gider. 3. UEFA kupası kazandınız. Devamı... Yok... Demekki başarı değil tesadüfmüş bunu zaman çok güzel bir biçimde gosterdi. 4. Fenerliler ile aşık atacaksan önce bir düşün günümüz modern futbolunu ve bu futbol endüstrisinin gittiği noktayı. Bir stadı tamamlayamadınız be 15 yıldır.
|
|
|
|
|
|
Bir...Ki.. Hass Durr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Nisan, 2008, 14:47 » |
|
burdaki yazılanları okuyunca inanın şok oluyorum. özellikle iddalıtahminlerin yazdıklarını... futboldan anlayan birinin bu şekilde yorum yapması gerçekten üzücü.... g.saray 4 sene üst üste şampiyon olurken şikeylemi oldu dedin anlamadım... hadi diyelim oldu o sene milli takımda oynayan futbolcuların %80 ni galatasaraylı seçilen futbolcular yani torpillimiydi, o sene uefa ve süper kupa alındı koskoca FİFA şike yaparak bu kupaları ülkemize bilerek mi verdi...neyse bunları geçelim dünkü maça gidelim. her ne olduysa oldu ve fenerbahçe 2-1 yendi. hayırlı ve uğurlu olsun... bu saatten sonra bu şunu yaptı bu bunu yaptı tartışmanın anlamı yok çünkü bu sadece futbolumuzu karalar... maçın sonucuna bakıcaz. kalkıp burda hakemlerin verdiği federasyonun verdiği kararları konuşursak günlerimizi alır. kalkıp şimdi maziden mi konuşmak gerekir. fenerbahçenin elle gol attığı senelerimi, yoksa antep-fenerbahçe maçının ilk yarısı antep 3-0 öndeyken aziz başkanın soyunma odasına giderek 2.yarının kaderini değiştirerek maçı 4-3 fener lehine çevirdiğinimi konuşalım.... yok kalsın bence hrşey çok güzel gidiyor... fenerbahçeyi tebrik ediyorum... en azından chalse maçının hatırı için...ordaki performasntan sonra nasıl bi futbol bekliyodunuz fenerden...
1. Fener sadece Antep'i degil GS'yi de 3-0dan 4-3 yendi. 2. Tarihi karıştıracaksak işin içine bizim tarihimiz sizinkine 10 basar, arkasına bakmadan çekip gider. 3. UEFA kupası kazandınız. Devamı... Yok... Demekki başarı değil tesadüfmüş bunu zaman çok güzel bir biçimde gosterdi. 4. Fenerliler ile aşık atacaksan önce bir düşün günümüz modern futbolunu ve bu futbol endüstrisinin gittiği noktayı. Bir stadı tamamlayamadınız be 15 yıldır. bu arada bazı dinholar ezikbahçeliler falan demiş. 1911 yılındaki 7-0 lık galibiyete sığınanlar mı ezik biz mi anlamadık gitti
Yau varya adamı çılgına ceviriyorlar Vatan haini misin yau siz?
O Kayserispor degil miydi Ali Samiyende 6S'ye yatıp, Fenerbahçe şampiyonlugu denizli ile 1-1 kalıp kacırınca 6alatasaray yedek kulübesine gidip sevinen. He neredeydi adalet o günlerde?? Kim kime ne veriyor belli degildi dii mi?
Haluk Ulusoy gittiginde zil calıp oynayan kimdi 6alatasaraylı yoneticiler deigl miydi?
yau akıl var nizam var bitik bir camia bu 6alatasaray taraftarından yoneticisine kadar bitik anca FENERBAHÇE ile ugrassınlar başka dertleri yok
HADİİİİ herkes kendi yoluna...
sende kendi yoluna ezik o sene nobre atmadımı alle gol atmadımı anelka elle filenin sultanları sizi evet tarihi olmayan hiç birşeydi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Nisan, 2008, 15:02 Gönderen: Lxstany »
|
|
TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM? ELCEVAP:CİMBOMBOM 
|
|
|
|
|
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

|
 |
« Yanıtla #28 : 06 Nisan, 2008, 15:30 » |
|
1. Fener sadece Antep'i degil GS'yi de 3-0dan 4-3 yendi. 2. Tarihi karıştıracaksak işin içine bizim tarihimiz sizinkine 10 basar, arkasına bakmadan çekip gider. 3. UEFA kupası kazandınız. Devamı... Yok... Demekki başarı değil tesadüfmüş bunu zaman çok güzel bir biçimde gosterdi. 4. Fenerliler ile aşık atacaksan önce bir düşün günümüz modern futbolunu ve bu futbol endüstrisinin gittiği noktayı. Bir stadı tamamlayamadınız be 15 yıldır. tarihi karıştır bakalım kim kime ne basıyo hesaplayamayabilirsin ama  stadla olmuyo bu işler , paraylada olmuyo galatasaray uefayı alırken 5 kuruşu yoktu uefa kupasını kazanmadan önce 4 sene üst üste şampiyon olduk süper kupayı aldık ve ondan sonrada 3-4 yıl boyunca avrupada hep turlar atladık çeyrek finallere yükseldik , yani fbnin bu sezon yaptığını biz yıllarca yaptık sen şimdi nası tesadüf dersin nası bi ezikliktir bu nası bi futbol anlayışıdır..koskoca uefa şampiyonluğu süper kupa şampiyonluğu 4 yıl üst üste şampiyonluk nası tesadüf olur , siz kimsinizki avrupada ne yapmışsınızki uefa,süper kupa şampiyonluğuna tesadüf dersiniz...alçalmayın bu kadar ya ayıp ve komik oluyo gerçekten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|