Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
12 Ekim, 2008, 22:37
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Avrupa'dan Futbol (Moderatör: utkujean)  |  Konu: LyoN Drogbayı İstiyor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: LyoN Drogbayı İstiyor  (Okunma Sayısı 660 defa)
RainE
Ziyaretçi

« : 23 Ekim, 2007, 19:33 »

Lyon Drogba'yı istiyor
Fransa'nın gözde ekibi Lyon'un yöneticileri, Drogba ile ilgilendiklerini doğruladı. Didier Drogba, geçtiğimiz hafta önce takımdan ayrılmak istediğini söylemiş, sonra da bu konuyu sezon sonuna kadar ertelediğini belirtmişti.

Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, yaptığı açıklamalarda Drogba'yı Fransız futboluna geri döndürmek istediklerini söyledi. Ancak takımın eski yıldızlarından Malouda'nın Chelsea'ye gitmiş olmasının, işlerini zorlaştıracağını belirtti. Aulas şöyle konuştu: ''Drogba Fransa'yı seven bir oyuncu. Aslında O'nu buraya getirmek için bir sebebimiz vardı, Florent Malouda. Ama ne yazık ki, Malouda'yı da Chelsea'ye sattık. Keşke ikisini de alabilsek.''

Fil Dişili futbolcu ise transfer konusunu sezon sonuna kadar ertelediğinden, şu an sadece Chelsea'ye odaklanmış durumda. Takıma yeni katılan antrenör Henk ten Cate için: ''Hakkında konuşacak vaktim yok. O külüp yönetimi tarafından buraya başarılı olmak için getirilmiş biri'' dedi.

Guus Hiddink dedikoduları için ise: ''Guus Hiddink'in takıma Kasım ayında geleceği hakkında hiçbir şey duymadım. Bu tarz konular hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü kim gelirse gelsin, artık birşey değişmeyecek'' diyen Drogba, bu aralar sadece futbola konsantre olduğunu bir kez daha belirtti.

Öte yandan Drogba'nın eski Lyon'lu futbolcu Malouda ile çok iyi arkadaş olduğu biliniyor...
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: LyoN Drogbayı İstiyor
12 Ekim, 2008, 22:37

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
reddemon
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #1 : 23 Ekim, 2007, 19:36 »

Drogba  Gitmez Lyon'a  Ben Sana Söyliyeyim.. 

Online Cerkes Müzigi  Sitesi www.baybas.net
RainE
Ziyaretçi

« Yanıtla #2 : 23 Ekim, 2007, 20:57 »

gitmez tabi
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #3 : 23 Ekim, 2007, 21:01 »

neden gitmesin?

DìàGO
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #4 : 24 Ekim, 2007, 14:05 »

Lx ' e Katılıyorum Real'e Gitme Olasılığı Vardı Real Drgbayı İstemediğini Dile Getirdi Bence Cazip Gelebilir Bu Teklif !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 20

« Yanıtla #5 : 24 Ekim, 2007, 14:49 »

bana kalırsa Lyona gidebilir
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #6 : 24 Ekim, 2007, 15:12 »

en iyi lig en zevkli lig en heyecanlı lig ingiltere ligi bence gıtmez .!!yonda  bu sezon kotu basladı sora duzeldı Grin :Smiley Grin

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Avrupa'dan Futbol (Moderatör: utkujean)  |  Konu: LyoN Drogbayı İstiyor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.178 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu