Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
29 Ağustos, 2008, 21:41
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: '' Beyaz Sayfa ile Yola Çıkanlar '' 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: '' Beyaz Sayfa ile Yola Çıkanlar ''  (Okunma Sayısı 837 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 06 Nisan, 2008, 13:49 »

Bir kınama da Beşiktaş'tan
Turkcell Süper Lig 29. Haftası'nda Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken, karşılaşmada hakem hataları gündemi meşgul etmeye devam ediyor.
Galatasaray Spor Kulübü, karşılaşmada yapılan hakem hatalarını kınarken, bir kınama da Beşiktaş JK tarafından yapıldı:

İşte Beşiktaş JK'dan yapılan açıklama;

"14 Şubat 2008'de BEYAZ SAYFA ile yola çıkanlar, sayfaların birileri tarafından çok erken karartılmasına mani olamadılar.

Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen, ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken, Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek ve puan hırsızlığı yapıldı.

Neredeyse Süper Lig şampiyonu belirlendi.

Artık düşünmek istiyoruz ki; bu, önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, bugünkü maçın hakeminin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında olduğu gibi takımlara göre değişen kişisel tercihleridir. Bu bağlamda, aynı hakemin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçındaki tutum, davranış ve kararları ile bugünkü maçtaki kararlarının değerlendirmesini spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Diğer taraftan, Lig şampiyonunun belirlenmesinde çok önemli bir maç olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı ile maçın skorunun etkilenmesi ve de bu yapılan hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi, hep tesadüften mi ibarettir.

Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz;

Özellikle Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu ile MHK'nın uygulamaları eşitlik ilkesine gölge düşürmektedir.

Lütfen; Türk Futbolu adına gerekli önlemleri alınız. Ligin adaletini ve hakkaniyetini sağlayınız.

Bu sadece Beşiktaş'ın değil spor ahlakına ve dürüstlüğe inananların haklı seslenişidir.

Beşiktaş JK"

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: '' Beyaz Sayfa ile Yola Çıkanlar ''
29 Ağustos, 2008, 21:41

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
HasDur
Defans
**

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #1 : 06 Nisan, 2008, 13:54 »

Renk renk sayfa açacaklarına kendi yollarına baksınlar.

BJK Fener maçında hangi penaltıdan söz ediyorlar
ya ne utanmaz kulüp bunlar birde resmi acıklama yani Smiley

Ezdik yau sizi
Ezdik

Ötesi var mı?
İlla sizede mi 6 atalım?

Bir...Ki.. Hass Durr...
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #2 : 06 Nisan, 2008, 14:00 »

abarmaya gerek yok bence bu hatalı kararlar her keze oluyor 1 maça dayanarak böyle saçma açıklamar sadece Türkiyede oluyor
djetto
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 06 Nisan, 2008, 14:33 »

Arkadaslar, Fener Haric. Ben Digitürk Paketini geri veriyorum alsinlar bir taraflarina koysunlar. Böyle sacma sapan bir Lig olmaz ilk degil son da olmayacak.
F.B.liler kendi basina baksin berki ozaman akilanirlar.
Tekrarliyorum, LIG TV SPOR PAKETINI GERI VERIYORUM, böyle Artistler cikip Mac yönetiyor biz Cocuk degiliz herkes herseyin Farkinda.
Ayrica Kayserisporlulara Helal Olsun, Direndiler ama Adalet gene Kazanamadi.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #4 : 06 Nisan, 2008, 14:38 »

yaa iyide arkadaşım bu maça kadar fenerbahçenin hangi maçta hakem hatasında kazandığı maç var ama ben sana diğer takımlar için sayabilirim bu sezon ciddi anlamda hakemler tamam hata yapabilir ama bariz taraflı olarak sahaya çıkar gibi gözükmediler

bu hakem hatasıdır ama Fenerbahçe şampiyon ilan edildi vs böyle saçmalık bunlar 1 maça bakarak böyle şeyler çok saçmadır

Erenmeister
Defans
**

« Yanıtla #5 : 06 Nisan, 2008, 14:38 »

verirsen ver napalım yani. fenerbahçe markası havuzdan çıkarsa gs de bjk de şu anda aldığı paranın yarısını bile alamaz.
djetto
PAF Takimi
*

« Yanıtla #6 : 06 Nisan, 2008, 14:43 »

Siz simdi iyi gidiyorsunuz, konusuyorsunuzda.
Gecen sene aziniza emsik takildigini unutmayin.
ingiltereden arkaniza bakarak geldiginizde, sampiyonluk gidince de en cok konusan gene siz olacaksiniz,
Size iki hafta veriyorum, al bunu kopyala iki hafta sonra senin agzina ben emzik verecem.
Geri yazmada iki hafta sonra yaz
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #7 : 06 Nisan, 2008, 15:03 »

tamam kardeşims en şimdi sinirli sinirli düşünmeden yazıyorsun ozaman 2 hafta sonra yeniden konuşalım diyim ben
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #8 : 06 Nisan, 2008, 15:04 »

doru diyosun sinirlenmeye gerek yok arkadaşlar

ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #9 : 06 Nisan, 2008, 15:13 »

Renk renk sayfa açacaklarına kendi yollarına baksınlar.

BJK Fener maçında hangi penaltıdan söz ediyorlar
ya ne utanmaz kulüp bunlar birde resmi acıklama yani Smiley

Ezdik yau sizi
Ezdik

Ötesi var mı?
İlla sizede mi 6 atalım?

ne alakası var arkadaşım ya sizedemi 6 atalım, ezdik, penaltı verilmedi falan...adam gbi konuyla ilgili konuş burası kendini tatmin etmek için sürekli rakip takımlara laf sokucağın bi yer diğil
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #10 : 06 Nisan, 2008, 15:16 »

sakin olalım relax yaa alla alla

ozy99
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #11 : 06 Nisan, 2008, 15:18 »

agresifim çok Cheesy Grin
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #12 : 06 Nisan, 2008, 15:18 »

evet bende Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #13 : 06 Nisan, 2008, 15:25 »

gonuşma len Cheesy  tribe bağlamayın  ortamı Smiley alla alla yaa Fenerbahçe yendi sonuç olarak Gaziantepsporuda Galatasaray yenmişti Cheesy anlayan anladı ozi değilmi Cheesy oluyor yani böyle hakem hataları

Erenmeister
Defans
**

« Yanıtla #14 : 06 Nisan, 2008, 15:29 »

Siz simdi iyi gidiyorsunuz, konusuyorsunuzda.
Gecen sene aziniza emsik takildigini unutmayin.
ingiltereden arkaniza bakarak geldiginizde, sampiyonluk gidince de en cok konusan gene siz olacaksiniz,
Size iki hafta veriyorum, al bunu kopyala iki hafta sonra senin agzina ben emzik verecem.
Geri yazmada iki hafta sonra yaz

2 hafta sonra gel sen emziği nerene takarsın bilmem artık.
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Besiktas (Moderatör: bjk1903)  |  Konu: '' Beyaz Sayfa ile Yola Çıkanlar '' « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.172 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu