Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
30 Ağustos, 2008, 02:20
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: İlhan Cavcav'ın Açıklamaları 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İlhan Cavcav'ın Açıklamaları  (Okunma Sayısı 226 defa)
bjk1903
Defans
**

Gol Kralligi : -25

« : 10 Nisan, 2008, 15:38 »

Cavcav: GS maçındaki hakem hataları düşündücü

Turkcell Süper Lig’de korkulu rüya gören takımlar arasında yer alan Gençlerbirliği’nde, kulüp başkanı İlhan
Cavcav, mücadelenin sadece sahada olmadığını gördüklerini söyledi. Özellikle son oynadıkları Galatasaray maçında hakem tarafından emeklerinin çalındığını vurgulayan Cavcav, "Haklı olarak emeğimizin yendiğini tüm kamuoyu gördü. Ancak üzüntü duyduğum bir şey var. Kulüp başkanı olarak Kulüpler Birliği’nden hiçbir yöneticinin hakemler
hakkında konuşmaması gerektiğini, hakemlerin de insan olduğunu, onların da hata yapabileceğini vurguladım. Son 1-2 haftaya kadar özellikle yeni Futbol Federasyonu’muz göreve geldikten sonra hiçbir yöneticinin hakemler hakkında beyanat verdiğine şahit olmadım. Ancak son olaylar, Fenerbahçe maçı ve buna ilaveten bizim oynadığımız Galatasaray maçındaki hakem arkadaşlarımızın yapmış olduğu bariz hataların, yapılmaması gerektiği kanaatindeyim" diye konuştu.

HAKEMLERİN ART NİYETLİ OLDUKLARINA İNANIYOR-
Kulüp başkanı Cavcav, Gençlerbirliği-Galatasaray maçının hakemi Kuddüsi Müftüoğlu’nun yaptığı hataların affedilir bir tarafı olmadığını söyledi. "Kesinlikle art niyet aramıyorum dersem, yalan olur" diyen Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Adamın, güreş yapar gibi yıkmasına seyirci kalmasını affetmek mümkün değil. Bunun yanında yan hakemlerimiz var. Bir Beşiktaş maçı oynadık. Bu maçta yan hakem ısrarla penaltı için bayrağını kaldırdı. Ancak orta hakem buna uymadı. Neden yan hakem o zaman bayrağını hiç kaldırmadı. Orta hakemlerin işlerini zorlaştıran yan hakemlerimizin de bu işte çok büyük katkısı var. Örneğin Isaac’ın hiç ofsayt yokken pozisyonunun kesilmesi, maçı 1 dakika uzatmışsın, gol pozisyonuna girmişiz, 5’e 3 yakalamışız, tam şut atılacağı zaman oyunu durdurmasının altında iyi
niyet aramak mümkün değil. Onun için de ben maçtan sonra sayın Müftüoğlu’nun bu işi yapamayacağını ve düdüğünü bırakması gerektiğini söyledim. Bu insanlar bunu kendileri yapmıyorlarsa, bunların başında olan MHK’nın bunlara gereken dersi futbolumuzun geleceği açısından vermeleri gerektiği kanaatindeyim."

« Son Düzenleme: 10 Nisan, 2008, 18:43 Gönderen: Lxstany » Logged

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: İlhan Cavcav'ın Açıklamaları
30 Ağustos, 2008, 02:20

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: İlhan Cavcav'ın Açıklamaları « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.131 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu