Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
15 Ekim, 2008, 22:33
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray  (Okunma Sayısı 1563 defa)
bjk1903
Defans
**

Gol Kralligi : -26

« Yanıtla #15 : 07 Nisan, 2008, 13:39 »

verilmeyen penaltı - verilen ofsayt  yine son dakikada atılan gol

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Gençlerbirliği - Galatasaray
15 Ekim, 2008, 22:33

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #16 : 07 Nisan, 2008, 19:16 »

tesadüf Smiley Cheesy Grin

ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #17 : 07 Nisan, 2008, 21:10 »

o 2 pozisyonlamı yenildiniz kaç tane pozisyon yakaladı gb atsaydınız onları...nondanın ofsayt olayını da pas geçme...sabrinin yaptığı penaltıydı ama hakem arkasında kaldı sabrinin görmedi yenilgiyi bi hakem hatasına bağlayamazsın..gençlerbirliği maçı kazanmayıda haketmedi zaten..gb taraftarı böle forumlarda hakemlere laf atıcağna 2,5 ytl ye izleyebilecekleri galatasaray maçına gelsinler en azından
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #18 : 07 Nisan, 2008, 21:16 »

arkadaşım sonuç olarak hakem hatası varmı ortada  ee var ozaman hakemler hata yapabiliyor kimse  çıngar çıkartmasın noşuna temiz ellermiş yok bilmemneymiş boş iş yani dün onu anlatmaya çalıştım ben Smiley

ozy99
Forvet

« Yanıtla #19 : 07 Nisan, 2008, 23:48 »

bende diyorum ki hatalar hep olur büyük hatalarda olur...ama fenerbahçe maçında farklı olaylar gördü herkes , tüm medya ,tüm arkadaşlar , yorumcular hepsi yanlışmı gördü...o maçta maçın başında fenerbahçenin kazanmasını kafaya koymuş gibiydi hakem...bu maça gösterilen tepkiyide haklı bulurum ben
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #20 : 07 Nisan, 2008, 23:59 »

yaa bırak yaa bu galatasaray ve beşiktaşlı karakterlerin kendi kuruntusu gayet ciddiyim yaa..

abi bak bu hatalar her maçta oluyor şimdiye kadar bu sezon için diyorum neden peki fenerbahçe hakem hatası ile başka maç kazanmadı neden şimdiye kadar olmadıda bu maçta oldu?

galatasaray için ben sana en az 2 maç gösteririm ama

ozy99
Forvet

« Yanıtla #21 : 08 Nisan, 2008, 00:11 »

ya olm bak farklı şeylerden bahsediyoruz...belki hatalı kararlarla gs daha çok puan kzanmıştır yada kzanmamştır olay bu diğil...hakemler hata yapar yapmamaları gerekir ama türkiyede çok yapar..ama bunada alıştık artık..asıl sorun şu bu maç için..hata olursa anlarsın hata olabilir çok büyük hata olabilir inanılmaz bi penaltıyı görmez hakem olabilir ama görünce bunun hata olduğunu anlarsın..bu maçta kasıt olduğu hissedildi herkes tarafından türkiyede böyle bişey olmadı daha önce..anelkanın elle attığı gol falan onlar büyük hatalar olabilir onlardada tepki verildi ama bu olay başka bi olay...kasıt olduğu gözüktü bu maçta bu yüzden bu kadar ayaklandı kulüpler
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #22 : 08 Nisan, 2008, 00:33 »

bırak ya kasıtmış hee adam fenerbahçe şampiyon olsun dedi Smiley te allam yaa Grin dedim ya o sadece galatasaray ve beşiktaşlı kişilerin kuruntusu dostum

bjk1903
Defans
**

Gol Kralligi : -26

« Yanıtla #23 : 08 Nisan, 2008, 08:36 »

DANIŞIKLI DÖVÜŞ

sabrini pozisyonunu görmeyen hakemin hakemliğinden şüphe ederim ve ediyorum
hakem adamın arkasında kalmış pozisyonu görmemiş demişsin fakat bu pozisyon görülmeyecek gibi bir pozisyon olmadığını sende biliyorsun... ayrıca gs çok gol kaçırmış demişsin aynen, fakat  gençlerbirliği gs den daha çok gol kaçırdı...hemde daha net pozisyonlar maçın tekrarını trt 3 veriyor hafta içi istersen birkez daha seyret...

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

cihan_gençler
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #24 : 08 Nisan, 2008, 17:37 »

ya olm bak farklı şeylerden bahsediyoruz...belki hatalı kararlarla gs daha çok puan kzanmıştır yada kzanmamştır olay bu diğil...hakemler hata yapar yapmamaları gerekir ama türkiyede çok yapar..ama bunada alıştık artık..asıl sorun şu bu maç için..hata olursa anlarsın hata olabilir çok büyük hata olabilir inanılmaz bi penaltıyı görmez hakem olabilir ama görünce bunun hata olduğunu anlarsın..bu maçta kasıt olduğu hissedildi herkes tarafından türkiyede böyle bişey olmadı daha önce..anelkanın elle attığı gol falan onlar büyük hatalar olabilir onlardada tepki verildi ama bu olay başka bi olay...kasıt olduğu gözüktü bu maçta bu yüzden bu kadar ayaklandı kulüpler

sen ne diyon yaaa kos koca süper ligin hakemliğini yapan adam kendi sahasından çıkna bir futbolcuya ofsayt bayrağını kaldırıyo buna hatamı siyon yaa sabrinin pozisyonunuu tirübündeki gsliler ve gençlerbirliği taraftarlrını hepsi gördü hakemmi görmedi bırak allahını seversen ya daha fb ye sataşıyosun

cuartesi gecesi fb ye sattı diyodunuz niye pazar akşamı kendi maçınızdaki oalylara hakem hataıs diyonuz biraz delikanlı olunda gençlerbirliğinni hakkını yed,iler hakem 3 büyükleri tutuyo de ya delikanlı ollll

Bizim Sevgimiz Öylesine Değil,Ölesiye GENÇLERİM !

Ne okulu bitirmek,Ne bir genç kızı sevmek,tek dileğim seni şampiyon görmek GENÇLERİM

www.haydigencler.com
ozy99
Forvet

« Yanıtla #25 : 08 Nisan, 2008, 19:28 »

sen çok delikanlısın ya kusura bakma ben o kadar delikanlı diğilim Cheesy yazdığım şeyleri iyi oku algıla iyice ondan sonra cevap ver...hem o alınıtı yaptığın yerin senle bi alakası yokki ne celalleniyosun kendi kendine Grin
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gençlerbirligi  |  Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.988 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu