Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 05, 2008, 12:50:08 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresun, Altay'ı gözüne kestirdi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Giresun, Altay'ı gözüne kestirdi  (Okunma Sayısı 954 defa)
RainE
Ziyaretçi

« : Ekim 24, 2007, 02:10:10 ÖS »

Giresun, Altay'ı gözüne kestirdi
TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kulüp başkanı Fatih Kitapçı, Altay'ı yenerek galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.

Kitapçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 Ekim Pazar günü sahalarında Altay ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Ligde üst üste 3 karşılaşmayı kaybettik. Altay karşılaşmasını bir dönüm maçı olarak görüyoruz. Altay'ı yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyoruz'' dedi.

Son 3 karşılaşmayı oldukça basit ve bireysel hatalardan kaybettiklerini ifade eden Kitapçı, şunları söyledi: ''Futbol hata affetmiyor. Karşılaşmayı kazanmak istiyorsan hatasız ve kontrollü oyun ortaya koymak zorundasın. Artık hata yapma lüksümüz yok. Altay karşılaşmasında üzerimizdeki baskıya ve olumsuzluklara son vermek ve iyi bir futbol ile taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bunun için gerekli önlemleri aldık. Oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımız desteği ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz.''

Kitapçı, yönetimin kulübün yaşadığı ekonomik sorunu çözmek için büyük gayret gösterdiğini, ancak kalıcı çözüm için her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekledi.

24.10.2007   

Kaynak : AA
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Giresun, Altay'ı gözüne kestirdi
Aralık 05, 2008, 12:50:08 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2007, 02:11:39 ÖS »

Giresunun rahat alacağı bir maç bence
DìàGO
Orta Saha

« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2007, 02:27:40 ÖS »

Bencede !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2007, 02:37:27 ÖS »

Giresunun kadrosu iyi gerçekten ben beğeniyorum
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2007, 08:15:19 ÖÖ »

Giresunun kadrosu iyi gerçekten ben beğeniyorum
walla ben hiç kadrosunu gormedım ama sen ii we begenıyorsan oledır Sırıtan

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Sayfa: [1] Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Giresunspor  |  Konu: Giresun, Altay'ı gözüne kestirdi « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!