Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
14 Ekim, 2008, 12:12
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Fenerbahçe 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray - Fenerbahçe  (Okunma Sayısı 4238 defa)
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #135 : 28 Nisan, 2008, 18:49 »

"LINCOLN SAHAYA ÇIKMAK İÇİN AĞLADI"

"Adnan Polat, Fenerbahçe'ye karşı forma giymeyen Lincoln ile ilgili olarak da “Lincoln'un kalitesini kimseyle tartışmam, ama beklentilerimi karşıladı mı diye sorarsan, hayır karşılamadı, o da bunun bilincinde, Fenerbahçe maçında oynamak için her türlü yolu denedi, ağladı, beni kadroya alın diye yalvardı, ama bu işin bir de bilimsel tarafı var, doktorların raporuna göre adelesinde 4 cmlik ödem var, o şartlarda onu oynatamazdık, çünkü oynaması halinde 15 dakika sonra elini kaldırdığı zaman oyundan almak zorunda kalacaktık, 3 tane oyuncu değişikliğimizden bir tanesini bile bile bu şekilde kullanamazdık. Ben Lincoln'den umutluyum, bundan sonra güzel şeyler bekliyorum, lincoln her şeyden önce iyi niyetli bir arkadaş, iyi niyetli bir sporcu" dedi.

"HERKES BİZDEN KORKSUN"

"Teknik direktör Feldkamp'ın ayrılmasından sonra takımın motivasyonunun arttığı iddialarına da cevap veren Polat, “Birbirimize kenetlenmemiz yeni bir şey değil, Feldkamp'ın gidişiyle bir alakası yok. Biz sezon başından beri büyük bir istek ve arzuyla mücadele ediyoruz bütün olumsuzluklara rağmen, 5 maçımızı seyircisiz oynadık, sakatlıklarla uğraştık hiç olmadığı kadar, bu şartlar içinde Galatasaray'ın imkanları dahilinde en iyisini yapmaya çalıştık, biz inandık takımımıza, onlar da bizim samimiyetimize inandı, bizi 2 sene sonra stadımız bitince görün, herkes korksun bizden, mali sorunlarımızı da çözücegiz" dedi.

"HAKİM DEĞİL HAKEM OLSUNLAR"
"MECNUN BAŞKAN ONURLU BİR İNSAN"

"Polat son olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hafta sonu oynayacakları maçlara değinerek “Komplo teorileri doğal olarak ligin son 4-5 haftasında ortaya atılıyor. Ben mecnun başkanı çok iyi tanımıyorum, ama tanıdığım kadarıyla, neyini tanıyorum, haysiyetli, şerefli ve onurlu bir insan. Kendi kulübünün menfatini korumak için orada, Galatasaray karşında en üst düzey elde etmek için orada. O başarıyı elde etmek isterken Fenerbahçe'ye yaranmak için veya öyle bir niyetle o işi yapmayacağını biliyorum.

İlhan Cavcav'ı zaten bütün kamuoyu tanıyor.Hepimizden eski türk futbolunun içinde, küme düşmeme mücadelesi veriyor. O da takımının küme düşmemesi için elinden yapacaktır, yani sonuçta hem Galatasaray hem Fenerbahçe, hem Sivas hem de gençlerbirliği çıkıp sahaya şerefleriyle mücadelelerini verecekler. Başka bir şey aramaya gerek yok.Benim bu maçlarda ve diğer maçlarda beklentim hakemler kuralları uygulasınlar hakem olsunlar ama hakim olmaya kalkmasınlar" ifadelerini kullandı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe
14 Ekim, 2008, 12:12

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #136 : 28 Nisan, 2008, 21:15 »

furkan nerdesin yha..Cheesy kesin sevinçten uçuyodur...:DGEÇMİş olsun tüm fb camiası yani frumun yarıısına...ben demiştim alırsın..(ıZ) Dİye..Grin
tüm galatasaraylıları tebrik ederim hayatımda bu kadar kötü fener görmedim inş haftaya sivas yener de yolumuza dvm ederiz
erve akşam maç izliyordum maç sonunda konvoylara katıldım arkadaşlar neden hep fener kötü oynadı neden çünkü burası ali samıyen maçtan önce fenerli arkadaşlar 8 leriz diyordu(akın abi başta sen msne dahi yazmışsın Cheesy ) ama ne oldu tabikide yendik artık siz övünün maçtan önce lig kupası sizindide maç sonundamı fener bu sene sonundamı fener çok başarılı olur bunlara anca gülünür Cheesy Cheesy
zor günlerin takımı galatasaray Cheesy şampiyonuz artık isteyen tutmaya çalışsın, mükemmel bi top oynadık song,lincoln,hasan şaş,linderoth gibi eksiklere rağmen zaten şüphemiz yoktu maçı alıcağmızdan...ben sadece fenerbahçeli taraftarların kezmanın alexin üzerlerine yürümelerini fiili saldırıda bulunmak istemelerini ayıplıyorum , evet belki hiç mücadele etmedi fenerbahçe her türlü tepki verilebilir ama bunlar ayıp...sonuçta her ne kadar berbat bi maç çıkarsalarda o futbolcular yine taşıdı fenerbahçeyi şampiyonlar liginde çeyrek finale
baya bi uzun grüncek yazım ama olsun:) FURkan tahmin ettim zaten dedim bu çoşmuştur diye...neyse çok gzel bi konuya değindin ozi adamlar resmen alexsin arabasını topa tutmuşlar ayıp yha olurda alexe olmaz yane..(tek sevdiğim fblide Cheesy )

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #137 : 29 Nisan, 2008, 02:19 »

biztmez bu konu bitmez Cheesy

lincoln_91
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #138 : 29 Nisan, 2008, 08:26 »

FENER İN ETO YU ALACAĞINA FAZLA İNANMIYORUM Angry Galatasaray
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #139 : 29 Nisan, 2008, 09:53 »

carlosada öyle diyodunuz aldık daha neyine inanmıyonuzki siz inanmadıkca geliyolar işte biz galatasaraymıyızda alamıycak şimdi diyceksinki alıyonuzda ne işe yarıyolar barcelonada milanda sevilladada yıldızlar var ama onlarda şampiyonluğu kacırabiliyo bu gslilerde bi huy var hakemler hep fbye yardım ediyo diyolar enkarlı onlar oluyo son mac hariç haklarını yemeyelim sonra hakkıyla bi mac alıyolar sanki bütün macları hakkıyla almış gibi gözüküyo Grin Cheesy

furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #140 : 29 Nisan, 2008, 15:59 »

burak71 kardeşim seni kayseri maçına götürüyorum o maçı hatırla bakalım kim hakemi satın almış Cheesy kim almamış eğer o hakem olmasaydı şimdi gs şampiyondu daha maçlar war ama yazmayalım ayıp olur şimdi Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #141 : 30 Nisan, 2008, 01:00 »

arkadaşım tarttışmalar boş Smiley

her sezon 1 şampiyon olur bu senede Galatasaray olucakmış

öünümzdeki sezon yine iki aday var Fenerbahçe - Galatasaray  sonuçta her sezon aynı takım olmıyıcak ikisinden biri olucak

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Galatasaray - Fenerbahçe « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.169 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu