Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 36

|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2008, 20:05 » |
|
Nurullah Sağlam teşekkür etti Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Vestel Manisaspor'u konuk eden Gaziantepspor, rakibini 1-0 mağlup ederek alt sıralardan iyice uzaklaştı.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, aldıkları galibiyeti kendilerini sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. Kızıl, "Bugünkü maç Vestel Manisaspor için kurtuluş maçıydı, ancak biz galip geldik. Onlar herşeylerini ortaya koydular. İyi de mücadele ettiler. Ancak galip gelen taraf biz olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra önümüze bakıp, gelecek sezonun transferlerine bakacağız. Bir daha sıkıntı yaşamamak için taraftarlara söz veriyorum. Gelecek sezon çok daha iyi bir kadro kuracağız" dedi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, aldıkları galibiyetle son haftalara rahat girdiklerini kaydetti. Sağlam, "Oyuncularımla yaptığım toplantıda; geleceği tahmin etmenin en iyi yolunun onu oluşturmak olduğunu söyledim ve bu maçta da geleceğimizi oluşturmak için mücadele ettik. Vestel Manisaspor'un top kendisindeyken iyi pas ettiğini biliyorduk ve bu sebeple alan daralttık. Biz daha net gol pozisyonları bulduk. Aldığımız galibiyetle her şeye rağmen yüzde 100 olmasa da Gaziantepspor lige renk katan ekiplerden birisi olmaya devam edecek. Takıma destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
|