Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 50

|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Nisan, 2008, 23:27 » |
|
"Pozisyonları değerlendiremiyoruz" Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada iyi oynadıklarını, ancak buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.
Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Tütüneker, oyuncularının bugün karşılaşmada çok istekli oynadıklarını belirterek, ''Oyun olarak, anlayış olarak iyiyiz ama bir türlü gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. Girdiğimiz pozisyon oranında gol atamıyoruz. Buna karşı çok basit goller yiyoruz. Ankaragücü iyi bir takım, güçlü bir rakip. Bugün seyir açısından çok güzel bir maç oynadığımıza inanıyorum. Her iki takımı da tebrik etmek lazım. Biz önümüze bakacağız. İki maçımızı da en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız'' dedi.
Önümüzdeki sezon Kasımpaşa ile yoluna devam edip etmeyeceği yolundaki bir soruya Uğur Tütüneker, Kasımpaşa ile 1.5 yıllığına anlaştığını ifade ederek, ''Ben sözümde durmak istiyorum. Burada çalışmak istiyorum. 1.5 sene burada kalmaya çalışacağım ama sezon sonunda durumumuz daha net olacak'' diye konuştu.
|