Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül, 2008, 05:37
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor - Galatasaray 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Sivasspor - Galatasaray  (Okunma Sayısı 2845 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« Yanıtla #45 : 05 Mayıs, 2008, 00:41 »

"Analarının ak sütü gibi helal olsun"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ''Mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu yolda çok büyük bir engeli aştık. Henüz her şey bitmiş değil'' dedi.
Adnan Sezgin, Sivasspor'u deplasmanda 5-3 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, bu galibiyetin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu, ancak henüz şampiyon olmadıklarını söyledi.

Sezgin, şunları kaydetti: ''Bugünlere hep birlikte geldik, aynı şeye odaklandık. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu yolda çok büyük bir engeli aştık. Henüz her şey bitmiş değil. Önümüzde oynayacağımız Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçımız var. Ona da aynı ciddiyetle konsantre olarak, bu maçı da galip bitirip gülmek istiyoruz. Çünkü bu çocukların gülmek hakkı. Çok büyük bir mücadele ortaya koydular. Sakatıyla, sağlamıyla her maçı aynı ciddiyetle oynadılar. Biz buraya bütün yıl ortaya koyduğumuz emeğin karşılığını almaya gelmiştik. Bu yolda da büyük bir avantaj elde ettik. Bu avantajı da koruyup mutlu sona ulaşmak istiyoruz.''

-''ÇOK MUTLUYUZ''-

Galatasaray'ın maçta 3 gol yediğinin hatırlatılması üzerine Sezgin, ''Önce iyileri konuşalım. Böyle bir mutluluğun da tabi ki kişisel hataları olacak. Ama çok mutluyuz. Bizlere bugünü, bu güzellikleri yaşatan bütün arkadaşlarımı, teknik heyeti, emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu galibiyeti hak ettiler. Analarının ak sütü gibi helal olsun'' dedi.

-''UMUTSUZLUĞA KAPILMADIM''-

Maçta 1-0 mağlup olduklarında veya 3-3 beraberlik durumunda umutsuzluğa kapılıp kapılmadığı sorusunu Sezgin, ''Ben hiç umutsuzluğa kapılmadım, hiç umutsuzluk yaşamadım şahsen. Bu kadroya hepimiz inanıyoruz, bütün camia inanıyor, çok yetenekli, çok mücadeleci bir kadromuz var. Alternatif bir kadromuz olduğunu sezon başından beri söyledim. Maalesef bazıları inanmak istemedi'' diye cevapladı. Sezgin, ''Umarım son maçta da mutlu sona ulaşınca daha geniş açıklama yapacağız'' dedi.

-SOYUNDA ODASINDAKİ COŞKU-

''Soyunma odasında coşku var, size de takıldılar. Soyunma odasında neler yaşandı'' sorusunu ise Sezgin, şöyle cevapladı: 'Mutluluk yaşanıyor tabi ki, mutluluk çok güzel bir şey. Hele futbolda, böylesine sonuçlanan mutluluğun tadına doyum olmuyor. Camiamız da bunu hak etti. Taraftarımız da bizi 90 dakika yalnız bırakmadı. Hep birlikte mutluluk var. Son hafta da bunları hep birlikte umarım doya doya yaşarız.''

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Sivasspor - Galatasaray
08 Eylül, 2008, 05:37

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #46 : 05 Mayıs, 2008, 00:42 »

"Olağanüstü bir final oldu"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, bugün Sivasspor ile Galatasaray'ın olağanüstü bir final maçı oynadığını söyledi. Polat, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün kendileri için mutlu bir gün olduğunu, çünkü Galatasaray'ın tekerlekli sandalye basketbol takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğunu söyledi.

Takımlarının sezon başından beri bunun sözünü verdiklerini ifade eden Polat, ''Sezon başladığından bugüne kadar hiç maç kaybetmeden Avrupa Şampiyonu oldular. Onlarla gurur duyduğumu bilmelerini isterim. İlk defa belki Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupayı kazanmasından sonra bir Türk takımı Avrupa'da başka bir kupa kaldırıyor'' diye konuştu.

Bugün Sivasspor ile Galatasaray'ın olağanüstü bir final maçı oynadığını kaydeden Polat, şöyle konuştu: ''İki takımda her şeyini ortaya koydu. Çok zevkli ve çekişmeli bir maç geçti. Bol gollü oldu. Ben Sivasspor'u başta yönetim kurulu olmak üzere tüm Sivassporluları ve Sivasspor takımını kutluyorum. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Statta da takımlarını çok iyi desteklediler. Sahaya çok üstün bir performans koydular. Zaten ligde bulundukları yer de onu gösteriyor. Hepsini kutluyorum.''

Galatasaray takımı için fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını dile getiren Polat, ''Zaten kendileri ortaya koydukları mücadeleyle her şeyi söylüyorlar. Onları kutluyorum'' dedi. Polat, ''Artık Galatasaray'a şampiyon diyebilir miyiz?'' şeklindeki soru üzerine, ''Hayır. Matematiksel olarak bu iş bitmeden şampiyonuz diyemem. Daha bir maçımız var'' diye konuştu. Maç sırasında, 'maç gitti' diye bir korku yaşamadığını ifade eden Polat, ''Ama endişeli, biraz sıkıntılı dakikalar yaşadık'' dedi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #47 : 05 Mayıs, 2008, 00:42 »

50 bin dolar sesleri
Sivasspor - Galatasaray maçının bitiş düdüğü ile birlikte 4 Eylül Stadı'nda iki farkı görüntü hakimdi. Sivasspor ayağına kadar gelen fırsatı tepmenin üzüntüsünü yaşarken, Galatasaraylı futbolcular saha içinde büyük coşku yaşayıp, taraftarlarla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın sevincini doyasıya kutladı.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle oynayamayan Linderoth, Hasan Şaş, Ümit Karan ve Uğur Uçar ise karşılaşmayı galatasaraylı taraftarlar ile birlikte tribünden izlediler.

Maç sonrası soyunma odasını bayram yerine çeviren Galatasaraylı futbolcular uzun süre "50 bin dolar" şeklinde tempo tutup, yönetimden Fenerbahçe derbisinin galibiyet primini istediler ve Sivas maçı galibiyetine de akstra prim ödenmesini tamlep ettiler. Başkan Adnan Polat ve yöneticiler de soyunma odasına gelerek futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti.

FLORYA'DA KAMP

Saat 23.00 gibi Sivas'tan İstanbul'a hareket etmesi beklenen Galatasaray kafilesi Atatürk Havalimanı'na indikten sonra tesislere geçecek ve evlere dağılmayarak Florya'da kampa girecek.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #48 : 05 Mayıs, 2008, 00:43 »

Sivas PAF Takımı zaferini kutladı
Maç öncesinde stadyum hoparlöründen Sivasspor PAF takımının Galatasaray ile bugün berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettiği duyuruldu. Bunun üzerine stadyumda büyük sevinç yaşandı. Daha sonra futbolcular tek tek anons edilerek sahaya çağrıldı. Kırmızı-beyazlı bayraklarla sahaya çıkan futbolcular ve teknik heyet, taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Taraftarlar ''İşte taraftar, işte şampiyon'' diyerek tempo tuttu. Daha sonra Sivasspor PAF takımı sevincini taraftarıyla paylaşarak sahada şampiyonluk turu attı.

İstiklal Marşı okunurken Sivasspor tribünlerinde dev bir Sivasspor bayrağı açılırken, buna karşılık Galatasaraylı taraftarlar da ellerindeki sarı ve kırmızı renkteki pankartlarla tribünde şov yaptı. Karşılaşma öncesi, her ikisi de Sakaryalı olan Galatasaray kaptanı Hakan Şükür ve Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, birbirlerine sarılarak başarı dileğinde bulundular.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #49 : 05 Mayıs, 2008, 00:51 »

Galatasaray Şampiyon zaten Fenerbahçeyi yenince olmuştur benim gözümde

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #50 : 05 Mayıs, 2008, 01:14 »

hayırlı uğurlu olsun her kez Fenerbahçe değil son maçta şampiyonluğu versin Sad
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #51 : 05 Mayıs, 2008, 16:03 »

evet engin merve sizleri tebrik etmeye davet ediyorum Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #52 : 05 Mayıs, 2008, 22:38 »

iyi maçtı ama Smiley

forzasivas
Idareci
Defans

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #53 : 05 Mayıs, 2008, 23:42 »

çok güzel maç oldu ama ben gerçekten bunuda beklemiordum...en çok sevindirende şehrin maça hazırlanışı futbolcu karşıalaması motivasyondu

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
furkandinho
Forvet

Gol Kralligi : -3

« Yanıtla #54 : 06 Mayıs, 2008, 15:06 »

nasıldı kardeş şunu açarak anlat forzasivas

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
ankaragucum
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #55 : 07 Mayıs, 2008, 21:38 »

Sivasspor 1-0 öne geçtiğinde ANKARAGÜCÜ-bskts maçında ; ANKARAGÜCÜ taraftarı stadı Sivas-Sivas sesleriyle inlettik. Bu sene Anadolu'nun çığlığı olan Sivasspor'a teşekkürü borç bilirim. Kahrolsun Bizans , yaşasın yediği ekmeği ihanet etmeyen ANADOLU !!!

Ayrıca Sivasspor-Ankaragücü maçında ; Sivas'da bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikden dolayı  Yiğido'lara sonsuz teşekkürler ...

ÇEKMİŞİZ KAFALARI , DALMIŞIZ HAYALLERE
2010 YILINDA , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE
KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E,KOYACAĞIZ REAL MADRİD'E

HAYALLERİMİZ ELBET ,  BİRGÜN GERÇEK OLACAK
ANKARAGÜCÜ BAYRAĞI , BOĞAZDA SALLANACAK
YER YERİNDEN OYNAYACAK
Sayfa: 1 2 3 [4] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Sivasspor (Moderatör: forzasivas)  |  Konu: Sivasspor - Galatasaray « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.754 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu