Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
09 Temmuz, 2008, 15:58
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Sakaryaspor (Moderatör: forza_emsivedat)  |  Konu: Sakarya Geliyor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Sakarya Geliyor  (Okunma Sayısı 1006 defa)
Adriano
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« : 26 Ekim, 2007, 12:04 »

Hüsnü Özkara'nın Sakarya yorumu
TFF 1. Lig'in lideri Sakaryaspor, sessiz sedasız ilerleyişini sürdürüyor. 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle başarılı bir performans sergileyen Sakaryaspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, futbolcularının inanmışlıklarının, sorumluluk duygularının ve işi sahiplenmelerinin kendilerini başarıya götürdüğüne inanıyor.

Sakaryaspor lig ikincisi Kartalspor ile arasındaki puan farkını 4'e çıkararak şampiyonluk hedefinde iddialı olduğunu gösterdi.

Geçen yılki, flaş transferlere karşılık, bu yıl pek ilgi görmeyen bir kadro görüntüsüyle lige başlayan yeşil siyahlılar, ekonomik sıkıntılara aldırmadan, istikrarlı bir çizgide performans sergilemeye devam ediyor.

Teknik direktör Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminde üzerinde durdukları oyuncu tipi tercihlerinin, başarıları açısından önemli olduğunu belirterek, ligi tanıdıklarını, oyuncuların kapasitesinin ne olduğunu iyi bildiklerini kaydetti.

'İnsan kalitesi yüksek' oyuncuları biraraya toplamayı başardıklarını ifade eden Özkara, şunları söyledi:

''Futbolcularımızın inanmışlıkları, sorumluluk duyguları ve işi sahiplenmeleri bizi başarıya götürdü. Her şey sevgiden geçiyor, sevgi olmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Bizim takımımız iyi bir Sakaryaspor ailesi oldu. Bireyler arasındaki ilişkilerin sağlıklı olması sahaya yansıyor. Şu anda takım olarak lider konumundayız.''

Her oyuncusunun birbirinden değerli olduğunu bildiren Özkara, ''Takım oyunu oynamaya çalışıyoruz. Takım oyununda her ferdin çok önemli görevleri vardır. Tüm oyuncu arkadaşlar sahaya çıktıkları andan itibaren performanslarını en üst düzeye çıkarıp takıma faydalı olmaya çalışıyorlar. Hepsinden memnunuz'' diye konuştu.

-9 MAÇTA 7 GALİBİYET, 1 BERABERLİK-

Ligde Antalyaspor ve Eskişehirspor gibi transferler için çok büyük paralar harcayarak sezona başlayan takımlar bulunduğunu ifade eden Özkara, şöyle konuştu:

''Bu takımlar çok önemli transferler yaptı. Bazı takımlar 5 oyuncumuz fiyatına bir oyuncularını kadrolarında barındırıyor. Kartalspor takımının geçen yıl devre arasından itibaren olağanüstü bir çıkışı var. Boluspor'da da benim daha öncee çalıştırdığım 5-6 oyuncum var. Boluspor oyuncu bazında bu ligin en iyi takımlarından birisi. Orduspor, Galatasaray altyapısı ağırlıklı bir takım yaptı, çok koşan ve çok mücadele eden bir takım. Malatyaspor'un ekonomik yönden yaşadığı bir kriz var ama takımdaki oyuncularının hepsi birer yıldız. Giresunspor yeni çıkmasına rağmen, lige çok çabuk adapte olup iyi bir çıkış içerisine girdi. Elazığspor ve Mardinspor'un kadrolarında tanıdığım çok önemli oyuncuları var ve hepsi de birinci lige damgasını vuran oyuncular. Kısaca, bu lig çok zorlu bir lig. Şu ana kadar 9 maç oynadık ve 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Bu, olağanüstü bir başarı. İnşallah bu başarımızı devam ettiririz. İnanıyorum ki, Sakarya taraftarı takımına sahip çıktığı sürece bu takım çok daha iyi olacak.''

Yeşil-siyahlı takımın tecrübeli file bekçisi Martinez ise sakatlığının geçen yıl Turkcell Süper Lig'de ortaya çıktığını belirterek, şunları dile getirdi:

''Bu sakatlıkla 10 maç oynadım. Son olarak Boluspor maçında sakatlığım iyice baş gösterdi. 3 ay 5 gün önce ameliyat oldu. Şu anda eskiye nazaran çok daha iyiyim. 20 günlük eksiğim var. İnşallah 20 gün sonrasında antrenmanlara katılacağım.''

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Sakarya Geliyor
09 Temmuz, 2008, 15:58

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #1 : 26 Ekim, 2007, 12:05 »

cidden acayip bir ivme yakaladılar bu sene yeniden gelicekler gibi

DRAGON_61
Kaptan

Gol Kralligi : 1963

« Yanıtla #2 : 26 Ekim, 2007, 13:42 »

ewet yarım saat once bakdım 1.ler ama bu hafta 2.ciyle macları war

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #3 : 26 Ekim, 2007, 13:56 »

yoo 2. yi yendiler ya yalnış bakmış olabilirisin

DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #4 : 26 Ekim, 2007, 13:59 »

yo yok bu hafta 2.ciyle atcekler ıstersen gır bak trt1.in teletexine

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #5 : 26 Ekim, 2007, 13:59 »

yalnış orası kartal ile geçen hafta etti ve yendi adriano doğru diyor

DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #6 : 26 Ekim, 2007, 14:01 »

walla ben ole gordum yaws bakın işde trt 1rin teletexine

Adriano
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #7 : 26 Ekim, 2007, 14:44 »

sende internette bak kardeş Smiley

DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #8 : 26 Ekim, 2007, 14:46 »

yaws sende trt 1 den bak kardeş Grin

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #9 : 26 Ekim, 2007, 14:47 »

düzeltmemişlerdir ozaman kara fırtına çünkü geçen hafta ettiler sakaryaspor yendi

DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #10 : 26 Ekim, 2007, 14:51 »

walla ben ole gordum ama bakarım sora ama 2.ciyle atcekler

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #11 : 26 Ekim, 2007, 15:04 »

onu bunu bırakta Sakarya bu sene kesin gelir şimdiden puan farkını açmaya başladı

DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #12 : 26 Ekim, 2007, 15:21 »

daha  2.ci sezonda war

furkandinho
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #13 : 26 Ekim, 2007, 15:57 »

gelsin bakalım inş bu sefer kalıcı olurlar Cheesy

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Cheesy Cheesy Cheesy
DRAGON_61
Kaptan

« Yanıtla #14 : 28 Ekim, 2007, 14:42 »

walla ben bakdım ya bugun yada dun 2.ciyle oynadılar

Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Sakaryaspor (Moderatör: forza_emsivedat)  |  Konu: Sakarya Geliyor « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.135 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu