Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
22 Kasım, 2008, 12:27
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Kocaelispor  |  Konu: Kocaelispor (Transfer ve Tüm Gelişmeler) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Kocaelispor (Transfer ve Tüm Gelişmeler)  (Okunma Sayısı 2096 defa)
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« : 25 Mayıs, 2008, 12:12 »

Kocaelispor’da Umut imzaladı

Kocaelispor, iç transferde Umut Kekilli’yle anlaşmaya vardı ve başarılı oyuncunun sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Yeşil-Siyahlı takımda iç transfer görüşmelerinin devam edeceği bildirilirken, teknik direktör Engin İpekoğlu’nun, yabancı oyuncu arayışlarını sürdürdüğü dile getirildi. Yeşil-Siyahlı ekibin başarılı hocasının, futbolcu izlemek için Tunas’a gittiği, oradan da Norveç Milli Takımı’nın hazırlık maçını izleyeceği bildirildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Kocaelispor (Transfer ve Tüm Gelişmeler)
22 Kasım, 2008, 12:27

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
forzasivas
Orta Saha

Gol Kralligi : 2

« Yanıtla #1 : 25 Mayıs, 2008, 18:44 »

valla bu sene çıkmasına en çok sevindiğim takım

Ş@MPİYONLUK İÇİN S€VS€YDİK ÇOKT@N Ç€K€R GİD€RDİK Wink
qwerrap
Defans
**

Gol Kralligi : -10

/Kızılcıklı/HoDrİ mEyDaN/07 gençlik/

« Yanıtla #2 : 26 Mayıs, 2008, 22:09 »

Kocaelispor, iç transferde 4 futbolcuyla yeniden anlaştı. Teknik asbaşkan Muammer Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transferi bitirme aşamasına geldiklerini, dış transfere de önümüzdeki günlerde hız kazandıracaklarını söyledi.

Teknik direktör Engin İpekoğlu ile birlikte Norveç'te yabancı futbolcu arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden Çelik, çalışmalarını yarın Avusturya'nın başkenti Viyana'da, sonraki günlerde de Slovakya'da sürdüreceklerini kaydetti.

İç transferi ise bitirme aşamasına geldiklerini dile getiren Çelik, Bayram Toysal, Umut Kekilli, Muhammet Özdin ve Cem Sinan Vergül ile tekrar anlaştıklarını bildirdi. Çelik, Semavi Özgür, Özgür Çetiner ve Ahmet Dursun ile de kısa sürede anlaşmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #3 : 05 Haziran, 2008, 09:15 »

Kocaelispor, geçen sezon Gaziantepspor'da forma giyen Bülent Bölükbaşı'nı renklerine bağladı. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan, Bülent Bölükbaşı'nın Kocaelispor'a en iyi biçimde hizmet edeceğine inandığını belirterek, transferin tüm camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.
Bülent Bölükbaşı ise Kocaelispor'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Süper Lig'de yeni olmasına rağmen köklü bir takım. Elimden geleni yapıp yeni geldiğim kulübe faydalı olmaya çalışacağım" dedi.
Bölükbaşı, bir gazetecinin, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın, "Söz verdiği halde fazla para için memleketini değiştiriyorsa söyleyecek sözüm yok ona" sözlerini hatırlatması ve düşüncelerini sorması üzerine, "Onlar geçmişte kaldı. Yeni kulüp, yeni dönem, yeni bir başlangıç ve geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

Kocaelispor formasıyla gazetecilere poz veren Bölükbaşı ile ilerleyen günlerde 2 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi.

İKİNCİ TRANSFER BREZİLYALI
Öte yandan, kulübün teknik asbaşkanı Muammer Çelik, törenin ardından yaptığı açıklamada, Denizlispor'dan Brezilyalı Julia Cesar Mendes Moriera ile anlaşmaya vardıklarını, vekalet verdiği avukatı Şamil Sezer aracılığıyla ön protokol imzaladıklarını ve genç futbolcunun ilerleyen günlerde 3 yıllık resmi sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye geleceğini kaydetti.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #4 : 14 Haziran, 2008, 10:21 »

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor’un, Fenerbahçe’nin file bekçisi Serdar Kulbilge ile anlaştığı öğrenildi.

Bunun yanı sıra kadrosunda revizyona gidecek olan Körfez ekibinin, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımında forma giyen Dusan Andelkovic ile prensipte anlaşırken sağ kanat oyuncusu Tutoric için de girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #5 : 17 Haziran, 2008, 08:38 »

Kocaelispor imza şova hazırlanıyor
Kocaelispor Fenerbahçe ile bağlarını koparan ve iki gün önce anlaşmaya vardığı kaleci Serdar Kulbilge ile iç transferde de yeniden anlaştığı Muhammed Özdin ve Umut Kekilli'ye yarın resmi imza attırıyor.

Dış transferde yurt içi ve yurt dışında temaslarını sürdüren Kocaelispor'un, bu futbolcuların yanı sıra görüşmelerde son aşamaya gelinen bazı oyuncularla da yarın sözleşme uimzalayabileceği belirtiliyor.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #6 : 17 Haziran, 2008, 08:39 »

Körfez'den transfer atağı!
Turkcell Süper Lig takımlarından Kocaelispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Futboldan sorumlu asbaşkan Muhammer Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Fenerbahçeli file bekçisi Serdar Kulbilge ve Kızılyıldız takımının savunma oyuncusu Dusan Andelkoviç ile anlaşma sağladıklarını, bu futbolcularla 17 Haziran Salı ya da 18 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalamayı planladıklarını söyledi.

Takıma 2 orta alan ve 1 stoper daha kazandırıp transfer çalışmalarını sonlandıracaklarını ifade eden Çelik, geçen sezon Portekiz Birinci Ligi takımlarından Guimaraes'te forma giyen orta alan oyuncusu Cezayirli futbolcu Kamel Fathi Ghilas ile anlaşma aşamasına geldiklerini kaydetti.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #7 : 17 Haziran, 2008, 19:45 »

Uzun yıllar sonra ilk kez PAF Ligi’ne katılacak olan Kocaelispor’da bu kategorinin başına eski futbolculardan Kaan Dobra getirildi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan yaptığı açıklamada, yeni sezonda PAF takımın başında Kaan Dobra’nın görev yapacağını belirterek alt yapıdaki diğer görev dağılımlarının daha sonra spor kamuoyuna aktarılacağını söyledi.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan, Kaan Dobra'yı PAF takımının başına getirdiklerini ifade ederken,''Bundan sonra da transferlerimiz devam edecek. Kocaelispor'u eskisi gibi Anadolu'nun gururu, centilmen bir takım haline getirmeye çalışacağız'' dedi

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #8 : 20 Haziran, 2008, 14:34 »

Semavi imzayı attı, sürpriz yolda !..

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, iç transferde Semavi Özgür ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Asbaşkan Muammer Çelik, bir orta alan oyuncusuyla görüşmelerinin sürdüğünü dile getirerek, ismini vermek istemediği futbolcuyla her an anlaşma sağlayabileceklerini kaydetti.

KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şubesinden Sorumlu Asbaşkan Muammer Çelik, teknik direktör Engin İpekoğlu ile belirledikleri yerlere transferlerin devam edeceğini bildirdi.

Çelik, bir orta alan oyuncusuyla görüşmelerinin sürdüğünü dile getirerek, ismini vermek istemediği futbolcuyla her an anlaşma sağlayabileceklerini kaydetti.

Çelik, birinci etap kamp çalışmasını Kartepe'de yapacaklarını, ikinci etap kamp programı için de Avusturya ya da Almanya'ya gideceklerini sözlerine ekledi.

Semavi Özgür ise Kocaelispor'da kalmaktan mutluluk duyduğunu bildirerek, takımın şampiyon olmasını sağlayan arkadaşlarıyla Süper Lig'de de aynı başarıyı göstermek istediklerini dile getirdi.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #9 : 19 Temmuz, 2008, 17:17 »

VE İMZA ATILDI

Turkcell Super Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, dış transferde Gaziantepsporlu Özgür Bayer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor Sefa Sirmen Tesisleri'ndeki imza törenine Kocaelispor Genel Sekreteri Yaşar Can, Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu ile Gaziantepspor'dan transfer edilen stoper Özgür Bayer katıldı.

Kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza atan Özgür Bayer, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan Kocaelispor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Geçen yıl geçirdiği sakatlıktan dolayı bir süre sahalardan ayrı kaldığını ifade eden Bayer, ''Sakatlığımdan sonra geçen süreçte bazı şeylerin değerini daha iyi anladım, bu sene herkes farklı bir Özgür görecek hem hocama hem de taraftarlarımıza söz veriyorum'' dedi.

Kocaelispor'da oynayan Musa Küçük ve Bülent Bölükbaşı ile daha önce aynı takımda oynadığını belirten Bayer, takımda yabancılık çekmeyeceğini kaydetti.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #10 : 28 Temmuz, 2008, 15:57 »

"Davids %99 Körfezli"

Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.

BAŞKAN AÇIKLADI
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.

(Radyospor.com)

okcu_furkan
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 17

Fair Play

« Yanıtla #11 : 04 Ağustos, 2008, 21:28 »

Pazar günü Beşiktaş ile hazırlık maçı oynayan ve bu maçı 4-0 kaybeden yeşil siyahlı takımda Ahmet Dursun’un maç sonunda soyunma odasında teknik direktör Engin İpekoğlu ile sözlü tartışma yaşadığı belirtildi. Araya girenlerin ayırmasıyla sinirlenen Ahmet’in, kaldıkları otele takım otobüsü ile değil, özel bir araçla gittiği iddia edildi. Bunun üzerine otelde yönetim kurulu ile bir araya gelen teknik direktör Engin İpekoğlu disiplinsiz davranış sergilediği gerekçesiyle Ahmet Dursun’un kadro dışı kalmasını istedi.

PAF ile çalışacak
Yönetim kurulu da konuyu enine boyuna tarttı ve Ahmet Dursun’un kadro dışı kalmasını kararlaştırdı. Sonrasında yönetim kurulu tarafından da bu olay doğrulandı ve açıklama yapıldı. Bugün İzmit’e dönmesi beklenen Ahmet’in PAF takımı ile antrenmanlarına devam etmesi bekleniyor. Avusturya’da yaşanan olaylar böyle gelişirken takımın ve yönetim kurulunun yaşadığı bu sıkıntıların acilen bitmesini ve lige daha rahat ve daha sakin kafalarla girilmesini umut ediyoruz.

Kaynak:Ajansspor

utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #12 : 12 Ağustos, 2008, 19:54 »

Kocaelispor'da 10 numara arayışı
Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekibi Kocaelispor yarın Avusturya'dan İzmit'e dönüyor. Körfez ekibi iki gün dinlendikten sonra Pazartesi günü yeniden topbaşı yaparak lige İzmit'te kendi tesislerinde hazırlanacak. Bu arada kadro dışı bırakılan Ahmet Dursun ile ilgili hala yeni bir gelişme olmazken, Körfez ekibi 10 numara arayışını da sürdürüyor.

Lig hazırlıklarına Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde önce Sefa Sirmen Tesisleri'nde başlayan, ardından 15 gün Kartepe kampıyla sürdüren Kocaelispor, 12 gün önce de Avusturya'ya gitmişti. Viyana'da kamp yapan ve burada bir dizi hazırlık maçları da oynayan Kocaelispor, bugünkü son çalışmanın ardından yarın İzmit'e dönecek. Futbolcular Cumartesi ve Pazar günü dinlendikten sonra Pazartesi günü yeniden topbaşı yaparak lige kendi tesislerinde hazırlanacak.

AHMET DURSUN HALA KADRO DIŞI

Avusturya kampında Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçının ardından teknik direktör Engin İpekoğlu ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan Ahmet Dursun ile ilgili hala yeni bir gelişme yok. Engin İpekoğlu'nun bu oyuncuyu gözden çıkardığı belirtiliyor.

10 NUMARA ARAYIŞI

Öte yandan Kocaelispor'un 10 numara arayışı da devam ediyor. Hollandalı yıldız futbolcu Davids'ten sakat olduğu için vazgeçildiği ileri sürülmesine rağmen, bu futbolcunun ayrıca çok yüksek rakam talep ettiği belirtiliyor. İtalya'ya giden kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın bu ülkede bazı menajerlerle görüştüğü, aralarında dünyaca ünlü bazı oyuncularla da görüşmeler yaptığı haberleri geliyor

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
utkujean
Yonetici
Forvet

« Yanıtla #13 : 12 Ağustos, 2008, 19:54 »

Muammer Çelik'ten bombalar!
Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Muammer Çelik, kulübün kendisine olan borcunu ödemeden istifa etmeyeceğini bildirdi. Çelik, düzenlediği basın toplantısında, kendisi hakkında yerel gazetelerde 300 bin Avro'luk bir transferi, 600 bin Avro göstermiş gibi gerçek olmayan haberlerin çıkması üzerine açıklama yapmak zorunda kaldığını söyledi.
Gazetede çıkan haberin tamamen iftira dolu olduğunu savunan Çelik, şöyle konuştu:

''Oysa benim Kocaelispor'un, resmi kayıtlarında 612 bin YTL alacağım gözüküyor. Bu nedenle böyle bir işin içinde gösterilmem çok çirkin. Ben bunları, istifa etmem için bir baskı unsuru olarak kullanıldığını düşünüyorum.

612 bin YTL alacağımı almadan istifa etmiyorum. Bu takım için şampiyonluk uğruna her şeyimi feda ettim. Eğer, bundan bir menfaat sağladığım ispatlansın, İzmit'in ortasında kendimi asarım.

Hiçbir yöneticinin benim alacağım kadar kadar alacağının olduğuna inanmıyorum. Kimse dedikodu üretmesin. El ele verelim, Kocaelispor'u daha iyi yerlere taşıyalım.''

-AHMET DURSUN'UN KADRO DIŞI BIRAKILMASI-

Muammer Çelik, futbolcu Ahmet Dursun'un, Avusturya kampında Beşiktaş ile yapılan hazırlık karşılaşması sonrasında teknik direktör Engin İpekoğlu ile soyunma odasında yaptığı tartışma sonunda kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Engin İpekoğlu'nun, Ahmet Dursun'u soyunma odasında konuşmaması için uyardığını ifade eden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Teknik direktör, Ahmet Dursun'u konuşmaması için uyarmış. Ahmet Dursun (Ben konuşurum) diye karşılık vermiş. Bunun üzerine futbolcular ve yöneticiler araya girerek tartışmanın büyümesini önlemiş.

Bu olaydan daha vahimi, geçtiğimiz sezon Antalyaspor karşılaşmasından sonra o günkü hocamız Kayhan Çubuklu ile kaptan Serdar Topraktepe arasında cereyan etti. Biz, yönetici olarak konuyu olayın mahallinde çözerek, bugün yaşanan pozisyona düşürmedik.''

-''EN BÜYÜK HATAYI YÖNETİME GİRMEKLE YAPTIM''-

Kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın, kendisi hakkında gerçeği yansıtmayan konuşmalar yaptığını ileri süren Çelik, şunları kaydetti:

''Başkanla bire bir yaptığımız görüşmeler sürekli basında farklı şekilde dile getirildi. Ben de bunun üzerine aramızda geçen konuşmaları açıklayarak gerçekleri kamuoyu ile paylaştım.

Diğer yandan, ben en büyük hatayı haziran ayındaki kongrede yönetime girmekle yaptım. Ama paranın esiri oldum. Çünkü, benim kulüpte alacağım vardı. Şimdi ise hala istifa etmemekle de en büyük hatayı yapıyorum.''

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #14 : 21 Ağustos, 2008, 18:56 »

Volkan Kocaelispor'da
Bursaspor'da geçen sezon sakat olduğu için forma şansı bulamayan ve sakatlığından kurtulan Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile prensipte anlaştı. Trabzonspor'dan Bursaspor'a transfer olan ancak Yeşil-beyazlı takımda sakat olduğu için forma giyme şansı bulamayan tecrübeli oyuncu Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bekiroğlu, "Mutluyum, sonuçta büyük bir camiaya geldim. Ciddi bir sakatlık yaşadım o sakalıktan kurtuldum. Kocaelispor'a gelmemde Engin hocanın büyük katkısı oldu, ona tesekkür ediyorum. Takım halinde başarılı oluruz, ben de inşallah takıma katkı sağlarım. Sakatlığımla ilgili sıkıtım yok. Herkes beni izleyecek. Bursa'dan ayrılırken bana güvenmeyenlerin yüzünü kara çıkartacağım" dedi.

Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Kocaelispor  |  Konu: Kocaelispor (Transfer ve Tüm Gelişmeler) « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.199 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu