Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül, 2008, 06:28
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Bozuyukspor  |  Konu: Bozüyükspor'da Yeni Başkan Yalın Zeybek 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bozüyükspor'da Yeni Başkan Yalın Zeybek  (Okunma Sayısı 419 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

« : 28 Mayıs, 2008, 19:00 »

Bozüyükspor'a yeni başkan
TFF 2. Lig takımlarından Bozüyükspor'un genel kurulunda tek aday olarak seçime giren kulübün basın sözcüsü Yalın Zeybek, başkan seçildi.

Bozüyük Belediye Spor Kompleksinde yapılan genel kurul toplantısına, Bozöyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Bozüyükspor Kulüp Başkanı Süleyman Kavasoğlu, yönetim kurulu ve kulüp üyeleri katıldı.
Belediye başkanı Berberoğlu, bu sezon küme düşer gözüyle bakılan takımın büyük bir özveri ve başarıyla son ana kadar şampiyonluk yolunda mücadele ettiğini söyledi.

Bu başarıların yeni ve genç ekiple daha çok artacağına inandığını anlatan Berberoğlu, şöyle konuştu: ''Yeni yönetime hepimizin destek olmasını istiyorum. Açıklık getirmek istediğim diğer bir konu ise bu yönetimi ben belirlemedim. Her yeni yönetim oluştuğunda (Ahmet Berberoğlu yönetimi oluşturdu) diye söylentiler çıkıyor. Bunlar doğru değil. Ben her zaman Bozüyükspor Kulübünün yanındayım.''

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Kavasoğlu da, Bozüyükspor'un Türkiye liglerinde ender rastlanabilecek başarılara imza attığını ve amatör kümeden TFF 3. Lig'e geçen sene de grubu lider olarak tamaladığını ve 2. Lige yükseldiğini hatırlattı.

2. Lige çıktıklarında herkesin küme düşer gözüyle baktığı takımın son maça kadar şampiyonluğu kovalayıp ligi ikinci sırada tamamladığını anlatan Kavasoğlu, şöyle devam etti:

''Kendi evimizde oynadığımız son maçta berabere kalsaydık bugün Bank Asya 1. Lig'e çıkabilmek için Play-Off oynuyor olacaktık. Bozüyükspor Kulübü, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Adana Demirspor ile birlikte Türkiye liglerinde borcu olmayan 4 takımdan biridir. Bu hafife alınacak bir şey değildir. Bize Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ve reklam anlaşmalarımız olan şirketler dışında hiçbir yerden destek verilmedi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kombine verdik ve bunların ücretlerini bile alamadık. Görevimi başarılı olacaklarına inandığım genç arkadaşlarımıza bırakıyorum. Onların her zaman yanlarındayım.''

Yalın Zeybek de, hedeflerinin öncelikle Bozüyüklü ruhunu yakalamak olduğunu belirterek, Eskişehirspor'un bu ruhu yakalayan takım olarak en iyi örnek durumunda bulunduğunu bildirdi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Bozüyükspor'da Yeni Başkan Yalın Zeybek
08 Eylül, 2008, 06:28

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #1 : 28 Mayıs, 2008, 20:30 »

hayırlı olsun
AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #2 : 28 Mayıs, 2008, 22:59 »

Hayırlı uğurlu olsun

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

ALTES

« Yanıtla #3 : 03 Haziran, 2008, 23:19 »

Bozüyük Ertekin ile devam

Bozüyükspor futbol takımı yeni sezonda yine İsmail Ertekin çalıştıracak. Futbol takımında transfer çalışmalarına ise hafta içinde hız verilecek.
İkinci ligde ter döken Bozüyükspor futbol takımında göreve gelen yeni yönetim kurulu, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile devam etme kararı aldı. Yalın Zeybek başkanlığında toplanan yönetim davet ettiği Ertekin ile görüşüp yeni sezonla ilgili fikirlerini aldı. Konu hakkında bilgi veren Bozüyükspor kulübü basın sözcüsü Mustafa Kurt, Transfer için çalışmalara başladıklarını, Eskişehirspor ile görüşmeler yapıp transfer konusunda yardım isteyeceklerini dile getirdi.

Bozüyüklüyüz
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #4 : 26 Haziran, 2008, 01:16 »

Herşeyin Hayırlısı Bakalım Şansız Bir Son maçımızı Geçirdik Güngörenin deplasmanda devirmemize rağmen son maçımızı evimizde Güngörene Kaybettik Şampiyonluk maçıydı alan play offlardaydı onlar kazandı ve playofflarda da şans yine onlara güldü Adana Demirspor karşısında 89. dk ya kadar pozisyonları yokken 90. dk gol attılar yolları açık olsun seneye inş. yine yanlarızdayız Futbol 90 dk sadece o maçta değil Türkiye maçlarında da belli oluor 90 dk olduu =)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Bozuyukspor  |  Konu: Bozüyükspor'da Yeni Başkan Yalın Zeybek « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.152 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu