Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
30 Ağustos, 2008, 01:50
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ve Zico Gidiyor... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ve Zico Gidiyor...  (Okunma Sayısı 186 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« : 03 Haziran, 2008, 20:42 »

F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, katıldığı bir tv programında F.Bahçe'den ayrılacağını açıkladı. Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."

« Son Düzenleme: 04 Haziran, 2008, 01:02 Gönderen: Adriano » Logged

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Ve Zico Gidiyor...
30 Ağustos, 2008, 01:50

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 21

« Yanıtla #1 : 04 Haziran, 2008, 01:02 »

cidden üzücü.. yazık yani Sad
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #2 : 04 Haziran, 2008, 09:31 »

aziz yıldırımın fbtvdeki acıklamalarından belliydi şampiyonluğu kaçırmayı hazmedemiyorum diyodu

CeYHuN_34
Defans
**

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 04 Haziran, 2008, 14:32 »

Gitmesi elbette üzücü ama yeri doldurulamaz diye bir kaide yok. Bundan sonra gelecek teknik adama çok iş düşer, baski olacak. Uyum süreci, oyunculari tanimasi falan biraz zaman alir. Ama takim olarak elinde Türkiye'nin en kaliteli kadrosu mevcut. Bu acidan da işi kolay görünüyor.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #4 : 04 Haziran, 2008, 14:35 »

aziz yıldırımın yaptığı bütün işleri başarılı buluyorum ama teknikdirektör 1kere başarısız olunca niye hemen göndermeyi düşünüyo onu anlıyamadım gitti zicoyu hiç beğenmiyordum ama ona yapılan bi haksızlık olarak görüyorum ama hayırlısı olsun inş ondan daha başarılı biri gelir

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: Ve Zico Gidiyor... « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.137 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu