Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
29 Ağustos, 2008, 21:18
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Hakan Şükür git artık! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hakan Şükür git artık!  (Okunma Sayısı 408 defa)
ekoglu
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« : 06 Haziran, 2008, 14:13 »

Hakan Şükür yıllardır hep Galatasaray'ın önüne geçmeye çalıştı. Sürekli konuşarak polemik yarattı. Gençlerin önünü kapattı. Dini spora alet etti. Takımda gruplaşmalar yaratarak oyuncuları birbirine düşürdü, bazılarının gitmesine neden oldu. Teknik direktörlere bir yandan şirin görünürken, bir yandan da kapalı kapılar ardında onları çekiştirmekten geri kalmadı. Yedek kaldığı zamanlar hep problem çıkardı. Yöneticilerle sürekli polemiğe girdi. Galatasaray'ın önüne geçmeye çalışarak adeta Galatasaray Kulübünün gizli patronuymuş imajını yarattı. Kısacası Galatasaray'daki ilk yıllarını saymazsak, özellikle fiyaskoyla sonuçlanan Avrupa macerasından sonra yeniden döndüğü Galatasaray'a hep zarar verdi. Onu daha fazla Galatasaray'da görmeye tahammülümüz yok...

YETER ARTIK HAKAN ŞÜKÜR. GALATASARAY'I RAHAT BIRAK. SENDEN ÇOK SIKILDIK...
« Son Düzenleme: 07 Haziran, 2008, 17:50 Gönderen: Lxstany » Logged
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Hakan Şükür git artık!
29 Ağustos, 2008, 21:18

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #1 : 06 Haziran, 2008, 16:09 »

ben bir fenerli olarak senin yaptığını kınıyorum onca sene hakan şükür galatasarayda oynadı ordaki oyunculara abilik yaptı takımda sıkı dostluklar kurdu siz çoğu şampiyonluğu hakan şükürün sayesinde kazandınız oyuncuları o motive etti yedek kalınca o hiç bir zaman sorun etmedi yabancı oyuncular sorun yaptı siz onun gibi oyuncuyu biraz bundan sonra zor bulursunuz senin demene gerek yok zaten hakan şükür galatasarayda kalmıycaktır bundan sonra

jabag
Defans
**

« Yanıtla #2 : 06 Haziran, 2008, 16:15 »

Hakan Şükür için yazılan bu sözler gerçek bir g.saraylı ya yakışmayan ithamlar... biz g.saray tarafatarı olarak hep vefalıyız ve hep vefalı olcaz... kral ın g.saray için yaptıklarını unutmayalım...genç arkadaşlar bilmez belki ama g.saraya, milli takıma çok şeyler kattı şükür... işte bir kral ın öyküsü :

1 Eylül 1971'de Adapazarı'nda doğdu.1987-1990 arasında Sakaryaspor'da oynadı. 1990-1992 yıllarında Bursaspor'da, 1992'de transfer olduğu Galatasaray'da 2000 yılına kadar oynadı.
342 lig maçında oynadı, 194 gol attı. 60 kez giydiği A Milli Takım formasıyla 29 gol'e imza attı. 52 kez Avrupa Kupaları'nda forma giydi ve 27 gol attı. 3 defa gol kralı oldu. Galatasaray'da 6 lig, 3 Cumhurbaşkanlığı, 4 Türkiye, 4 TSYD, 1 UEFA Kupası sevinci yaşadı. Avrupalılar ona Boğaz'ın Boğası diyor. İtalya'nın Inter Kulübü'ne transfer oldu
Hakan Şükür için dönüm noktası 1992 yılında Galatasaray'a transferiydi. Galatasaray'da bir çok başarı yaşayan ünlü futbolcu, Temmuz 1995'te İtalya'nın Torino takımına transfer oldu. Torino'da istediğini bulamayan Şükür, 4 ay kaldığı İtalyan klübünden ayrıldı ve 1995'in Ekim ayında Galatasaray'a döndü. 1998 yılında FIFA tarafından dünyanın en iyi golcüsü seçildi.
Takvimler 2000'i gösterdiğinde, Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kaldırdı. Gene bir Temmuz ayında, bir çok diğer Galatasaray'lı futbolcu gibi Şükür'ün de Galatasaray'ın yolları ayrıldı. Hakan Şükür bir başka İtalyan takımı Inter Milan'a transfer olmuştu.
2002 yılında İnter Milan'dan kiralık olarak AC Parma takımına gitti. 1 seneden kısa bir süre Parma forması giyen Hakan Şükür, bu formayla İtalya Kupası'nı kazanmanın sevincini yaşadı.
Aynı sene Türk Milli Futbol Takımı'nın dünya üçüncüsü olacağı "Dünya Kupası"nda Güney Kore Milli Takımına karşı 9. saniyede attığı gol ile "Dünya kupaları tarihinin en erken golü"ne imza attı.
2002 - 2003 sezonunda Blackburn Rovers takımında forma giydi

temeli sağlam atılmış yorumlarla : İDDAA MÜHENDİSİ...
jabag
Defans
**

« Yanıtla #3 : 06 Haziran, 2008, 16:16 »

ben bir fenerli olarak senin yaptığını kınıyorum onca sene hakan şükür galatasarayda oynadı ordaki oyunculara abilik yaptı takımda sıkı dostluklar kurdu siz çoğu şampiyonluğu hakan şükürün sayesinde kazandınız oyuncuları o motive etti yedek kalınca o hiç bir zaman sorun etmedi yabancı oyuncular sorun yaptı siz onun gibi oyuncuyu biraz bundan sonra zor bulursunuz senin demene gerek yok zaten hakan şükür galatasarayda kalmıycaktır bundan sonra

tşk ler burak.....

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #4 : 06 Haziran, 2008, 16:18 »

ÖNEMLİ DEĞİL BEN SADECE FİKİRLERİMİ SÖYLEDİM BU HAKAN ŞÜKÜRE KARŞI YAPILAN Bİ AYIPTIR GALATASARAYLILAR ONA DESTEK OLACAĞINA ONU KÖTÜLÜYORLAR ADAM GS AŞKIYLA YANIP TUTUŞAN BİR OYUNCU ONA BÖYLE YAPILMASINI YANLIŞ OLARAK GÖRÜYORUM

jabag
Defans
**

« Yanıtla #5 : 06 Haziran, 2008, 16:22 »

haklısın...

ekoglu
Defans
**

« Yanıtla #6 : 06 Haziran, 2008, 19:03 »

Ben Hakan hakkındaki izlenimlerimi, görüş, duygu ve düşüncelerimi aktardım. Kimse katılmak zorunda değil. Katılmayanlar da nedenlerini gerekçeleriyle birlikte yazarlarsa bundan asla rahatsız olmam ve gocunmam. Herkes fikrini özgürce yazma hakkına sahip.
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #7 : 06 Haziran, 2008, 19:15 »

bi galatasaraylıya yakıştıramadım yalnız ben zaten gitcek o kalmıycak

es_es_emrah
PAF Takimi
*

« Yanıtla #8 : 06 Haziran, 2008, 19:16 »

Hakan şükürün adı bizimle geçmeye başladı.Benim fikrim futbolu bıraksın bize ondan hiç bir fayda olmaz.Biz Bir Gün Süper Ligde Şampiyon Olacağız İnandık Bekle Zafer Şarkılarıyla Geçmişimizi Bizans ÖLMEDİK KIZILCIKLI...
es_es_emrah
PAF Takimi
*

« Yanıtla #9 : 06 Haziran, 2008, 21:25 »

Eskişehir'de Hakan için yeni formül

Basın sözcüsü Rıza Zeydan: Hakan Şükür için gerekirse Maliye Bakanımızı devreye sokabiliriz. Rivaldo'yu da almak istiyoruz

Hakan Şükür bombası

Basın sözcüsü Rıza Zeydan: Hakan Şükür için gerekirse Maliye Bakanımızı devreye sokabiliriz. Rivaldo'yu da almak istiyoruz.

Eskişehirspor'da yönetim kurulunun yaptığı görev dağılımı sonrası basın sözcülüğüne getirilen Rıza Zeydan, Galatasaraylı Hakan Şükür'ü mutlaka transfer etmeyi düşündüklerini söyledi. Gerekirse Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'dan destek alacaklarını ifade eden Zeydan, "Çok tecrübeli oyuncu. Kadromuzda görmek isteriz. Takıma güç ve hava 
katar. Önümüzdeki günlerde bu transfer netleşir" dedi.

20 MİLYON YTL
Zeydan, Brezilyalı ünlü yıldız Rivaldo'nun da listelerinde olduğunu kaydederek şöyle konuştu: "Ancak Rivaldo için olumlu ve olumsuz çok sayıda görüş belirtiliyor. Bu yüzden kararsız kaldık. Tunus ve Arjantin'de görüştüğümüz oyuncular var. En kısa zamanda transferi bitireceğiz. Taraftarımızı mutlu edecek isimleri alacağız." Öte yandan yönetim kurulu transfere 20 milyon YTL ayırdığını açıkladı.
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 52

« Yanıtla #10 : 07 Haziran, 2008, 01:03 »

valla hakan şükür halen oynayacak güçtedir bu yazılanlar bana saçma geliyor

ekoglu
Defans
**

« Yanıtla #11 : 07 Haziran, 2008, 17:28 »

valla hakan şükür halen oynayacak güçtedir bu yazılanlar bana saçma geliyor

oynayacak durumda olabilir ama galatasarayda değil. herhangi bir anadolu takımı veya bank asya liginde olabilir.
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #12 : 07 Haziran, 2008, 19:06 »

Fikir ve düşünce paylaşımı doğaldır.
Fakat şahsi düşüncelerimizi toplumsal bir protesto gibi
"git artık senden sıkıldık" diyerek topluma ve bir camiaya mal etmeye calışmak yersiz.

Konu Kilitlenmiştir.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Hakan Şükür git artık! « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.179 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu