Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
15 Ekim, 2008, 22:24
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gaziantepspor  |  Konu: Mehmet Yozgatlı Gaziantepspor'da 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Mehmet Yozgatlı Gaziantepspor'da  (Okunma Sayısı 296 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : 07 Haziran, 2008, 17:09 »

Mehmet Yozgatlı G.Antep'te
Gaziantepspor, dış transferde atağa kalkarak, Konyaspor'dan orta alan oyuncusu Erman Özgür'ün ardından Beşiktaş'tan Mehmet Yozgatlı ile de anlaştı.

Kırmızı-siyahlı yöneticiler, Mehmet Yozgatlı ile bir araya gelerek prensipte anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun gelecek hafta içinde Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar ve Erman Özgür'e imza attıran yöneticiler, Mehmet Yozgatlı'nın transferindeki tüm pürüzlerin giderildiğini, işin yalnızca imzaya kaldığını belirttiler.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon çok iyi bir kadro kuracaklarını ifade ederek, ''Transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'ın istekleri doğrultusunda çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Sokağa atılacak paramız yok. İyi bir kadro kurmak için çok sıkı bir çalışma yürütüyoruz. Yurt dışında kadromuza almak istediğimiz çok kaliteli 3 oyuncu var. Bunlara resmi teklifleri ilettik. Yanıt bekliyoruz'' diye konuştu.

Gaziantepspor, İvan De Souaza için de harekete geçti. Shaktar Doneks takımından kiralık olarak alınan İvan De Souaza'nın performansından memnun kalan teknik heyet ve yönetim, bu oyuncunun bonservisini almaya çalışıyor.

Bu arada, Brezilya ve Portekiz birinci liglerinde oynayan 3 futbolcu ile görüşmelerin sürdüğü, bu futbolcular ve kulüplerine teklif mektuplarının sunulduğu, yanıt beklendiği öğrenildi. Kulüp yetkilileri, bu futbolculardan en az ikisini transfer etmek istediklerini, oyuncuların kendilerini ispatlamış, çok kaliteli olduklarını bildirdiler.

Gaziantepspor yönetim kurulunun, futbolculara 9 Haziranda toplu imza töreni ile şov yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Nurullah Sağlam'ın gözdelerinden olan İlhan ile ilgili görüşmelerin sürdüğü de belirtildi.

GAZİANTEPSPOR BREZİLYA'DA KULÜP SATIN ALACAK

Bu arada, kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Kızıl'ın girişimleri ile kırmızı-siyahlıların Brezilya'da bir futbol kulübünü satın almak için çalışmalar yaptıkları ifade edildi. Görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü öğrenildi.

Sezonun sona ermesinin ardından teknik direktör Nurullah Sağlam'ın verdiği rapora göre gidecek oyuncuları belirleyen kırmızı-siyahlılar, şu ana kadar Murat Şahin, Hakan Bayraktar ve ümit milli oyuncu Mustafa Cevahir ve Konyaspor'dan Erman Özgür ile anlaşırken, geçen sezonun başarılı oyuncusu Ekrem Hayyam Dağı Beşiktaş'a, son anda kulüple anlaşmaktan vazgeçen Bülent Bölükbaş'ı da Kocaelispor'a verdi

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Mehmet Yozgatlı Gaziantepspor'da
15 Ekim, 2008, 22:24

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« Yanıtla #1 : 10 Haziran, 2008, 21:48 »

G.Antep'te imzalar atıldı
Gaziantepspor 2008-2009 sezonu transfer dönemine hızlı başladı. Gaziantepspor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile 1 yıllık, Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Kızıl, yöneticiler ile teknik direktör Nurullah Sağlam ve Mehmet Yozgatlı katıldı. İmza törenine Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye maçını izlemeye giden Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl katılmadı. Törende bir konuşma yapan Asbaşkan Çelik, "Transfer sezonunun resmen başlaması ile biz de eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Takımı güçlü hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Gaziantepspor, önümüzdeki sezon istenilen yerlere gelecek ve hedeflerine ulaşacaktır" dedi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor'un başına getirilen ve tekrar 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Nurullah Sağlam ise, "İyi ekip olabilme yolunda adım atmaya ve doğru taşları yerine oturtmaya çalışıyoruz. Anlaşmaya vardığımız oyuncular, ekip olmamazı katkı sağlayacak oyuncular. Taraftarlar ve bize güvenenenler yüzde 100 destek vermeli ki, ekip olma yolunda önemli adımlar atalım. Bu ekibe, sadece yönetim, teknik heyet ve futbolcu dahil değil taraftarlar da dahil. Onun için de bize yüzde 100 destek verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Yeni takımı Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan ve başarılı olmak için geldiğini belirten Mehmet Yozgatlı da, "Gaziantepspor gibi köklü bir kulübe gelmekten mutluluk duyuyorum. 7-8 kulüp arasında en iyisinin Gaziantepspor olduğunu düşündüm. İnşallah iyi bir takım kurulur. Başarıya aç bir takıma geldim. Ben de başarıya aç bir oyuncuyum. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz. Başarıya hiç bir zaman doyum olmaz. Gaziantepspor'da da başarılı olmak istiiyorum. Gaziantepspor büyük bir camia. Burada UEFA ve şampiyonluk yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Gaziantepspor  |  Konu: Mehmet Yozgatlı Gaziantepspor'da « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.138 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu