Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 18:57
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Euro 2008 A Grubu  |  Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9 Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇININ ADAMI
Volkan Demirel   -0 (0%)
Emre Güngör   -0 (0%)
Servet Çetin   -3 (17.6%)
Hakan Balta   -0 (0%)
Hamit Altıntop   -5 (29.4%)
Mehmet Aurelio   -0 (0%)
Mehmet Topal   -0 (0%)
Arda Turan   -5 (29.4%)
Tuncay Şanlı   -0 (0%)
Semih Şentürk   -0 (0%)
Nihat Kahveci   -4 (23.5%)
Emre Aşık   -0 (0%)
Sabri Sarıoğlu   -0 (0%)
Kazım Kazım   -0 (0%)
Toplam oy: 17

Gönderen Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti  (Okunma Sayısı 6349 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 59

« Yanıtla #15 : 15 Haziran, 2008, 12:42 »

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının final havasında geçeceğini belirterek, ''Umarım, maçın başında yapmak istediklerimizi sonuna kadar götürürüz ve sonuç lehimize olur'' dedi.
Fatih Terim, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde, mücadele ettiği A Grubu'ndaki son maçında TSİ 21.45'de Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Takımın, şampiyona öncesi bu kadar deneyimli olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

''Ama başarıya aç bir takımdı. Eleme grubu maçlarında, İsviçre maçında elimizden geleni yaptık. Çek Cumhuriyeti maçında da final maçı havasında oynayarak elimizden gelen başarıyı ortaya koyacağız. Her ne kadar kendimizi işimize versek de özellikle maksatlı yorumlar yapan, huzurumuzu kaçırmak için bu yayınlara hala devam edenleri biliyoruz. Yabancı basının bu tür haberlerini anlıyorum da bizim basına anlam veremiyorum. Şuraya bakar mısınız. Çok önemli bir maçın arifesinde neleri konuşuyoruz. Şimdilik daha fazla bu konuyu konuşmak istemiyorum. Ama İstanbul'a dönünce bu arkadaşlarla hesaplaşacağız.''

Terim, istatistiklere bakınca Çek Cumhuriyeti'nin, Türkiye'ye karşı bariz bir üstünlü olduğunu hatırlatarak, ''İstatistiklere bakınca Çekler çok daha başarılı olmuş. Ama biz de bir çok seriyi bozduk. En son İstanbul'daki maçta 2-0'dan 2-2'ye getirdik. Demek ki bizim kazanma zamanımız gelmiş. Çekler, özellikle penaltılarda 20'de 20 atmışlar. Ama her seri bir yerde bozulur. Demek ki bu serinin bozulma zamanı gelmiştir bizim için'' diye konuştu.

Maçın penaltılara kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Umuyorum 90 dakika içinde işi bitiririz. Bunun için de muhakkak ki oyun dahilinde hamlelerimiz olacak. Zaten ben oyuncularımı penaltıya çalıştırmadım, bugün de çalıştırmayacağım. Maçı kazanmak için oyun içinde hangi hamleyi yapmamız gerekiyorsa risk alarak onu da yapacağız.''

Sakat futbolcuların durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Fatih Terim, ''Emre Belözoğlu ve Tümer kesin oynamayacak" dedi.

Terim, bir çok takımın yıldız futbolcularının ciddi anlamda sakatlandığını ve maçları tamamladıklarını ifade ederek, ''Bizim Carnavalo, Frei gibi takımdan çıkacak kadar sakat futbolcumuz olmadı. Bu da sağlık ekibimizin ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor'' diye konuştu.

Havanın yağmurlu olmasının her 2 takım açısından da aynı şartları taşıdığına dikkati çeken Terim, ''Havanın yağmurlu olması sadece bizi değil, her 2 takımı da aynı ölçüde etkiliyor. Ama umarım İsviçre maçındaki tufanı yaşamayız. Onun dışındaki her şarta uyacaktır takımımız'' dedi.

-ÇEK CUMHURİYETİ MAÇININ ON BİRİ-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim toplantının son bölümünde sürpriz bir şekilde yarınki Çek Cumhuriyeti maçının on birini şöyle açıkladı:

Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat.

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Türkiye - Çek Cumhuriyeti
23 Kasım, 2008, 18:57

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #16 : 15 Haziran, 2008, 12:53 »

emre güngör iyi olmuş baros a karşı emre aşık servet olmazdı..kolleri servet ,  baros u emre güngör kontrol edicek gibi düşündü fatih hocada heralde..çünkü barosun oyun stili emre aşık a çok ters gelirdi..kadro olabileceğinin en iyisi bence

artık kim oynarsa oynasın  maçı alıcaz inşallah bu tür maçlarda türkiyenin birlik beraberlik ruhu bi avantaj oluşturur bence..güveniyoruz oyuncularımıza akşama inşallah sevinicez hep birlikte...bu arada sanal ortamda çok fazla gizli çek taraftarı görüyorum , çekler bizden çok iyi hayal kurmayalım gibi yorumlar yapılıyo..bunun gibi ülkesine  ve türk futbolcularına güvenmeyen , ezik yabancı özentisi kişilerde utanmaya hazır olsun..
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #17 : 15 Haziran, 2008, 14:28 »

Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.

Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.

Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.

La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.

Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #18 : 15 Haziran, 2008, 15:27 »

Rıdavn dilme'in Çek cumhuriyeti maçı ile ilgili yorumu...

Türkiye, Euro 2008'de A Grubu'nda Çekle'le tamam ya da devam maçına çıkıyor... Ay-Yıldızlı ekibimiz zorlu maçı öncesi deneyimli spor yorumcusu Rıdvan Dilmen güçlü rakibimiz karşısında nasıl oynamamız ve nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda şunları söyledi...

Duran toplara dikkat
Çek Cumhuriyeti karşısında nasıl bir oyun anlayışını benimsememiz gerek?

“İki takım için de karşılaşma zor geçecek. Çünkü telafisi yok. Oyuncuların böyle durumlarda bilinçaltında ister istemez maçı penaltıya götürmek yatar. İki takımın da taktik anlayışında orta sahayı tutmak olacaktır. Zaten bu maçta gol atan takım büyük avantaj sağlar. Geriye düşen takım bütün riskleri alacaktır. O yüzden de iki takımın hocası da önce geriye düşmemek için oynayacaktır.”

Rakibin zayıf yönleri neler, bunları nasıl değerlendirebiliriz?

“Çek savunmasının göbeğinde oynayan futbolcular yüksek toplarda çok iyiler. Ama yerden çok zayıflar. Çalım atan, savunmanın arkasına dripling yapan, topsuz koşuları seven oyunculara karşı zaafları bulunuyor. Bizde de bu tür özelliklere sahip çok isim bulunduğu için bu avantajı iyi kullanmalıyız.”

Fatih Terim, Semih’i ilk on birde sahaya sürmeli mi? Kadroda nasıl bir değişiklik bekliyorsunuz?

“Terim, Semih’i ilk on birde sahaya sürecektir. Aslında ilk iki maçta Terim’in İsviçre maçının ikinci yarısı dışında planları tutmadı. İlk maçta rakip çok güçlü kaldı. İkinci maçta da planlar sağanak yağıştan dolayı alt üst oldu. Neydi plan: Gökdeniz, Arda, Tuncay ve Nihat gibi driplingi seven oyuncularımız ağır İsviçre savunmasının arkasına sızacaktı. Onları besleyecek arkalarında Tümer vardı. Ama olmadı. Yağış her şeyi bozdu. Ama o yağmur aslında bize çok yaradı. En azından ikinci devre Terim ideal kadroya döndü. O yüzden taktik anlayış, İsviçre maçının ikinci yarısındaki gibi olacaktır. Büyük ihtimalle 4-4-2 oynayacağız. Belki final maçı olduğu için Semih’i önde oynatıp 4-2-3-1’i deneyebiliriz. Bu da makul karşılanabilir. Ama 4-3-3 gibi çok alışık olmadığımız düzen bize ters geliyor (Hamit orta saha oynamadığı için).

Savunmamız sakatlıklardan dolayı aksıyor. Çekleri’in çift forvet oynayacağı tahmin ediliyor. Böyle bir durumda nasıl bir defans anlayışı uygulanmalı?

“Rakibin tek mi, yoksa iki forvetle mi oynayacağını bilemiyorum. Zaten rakipler tek de çift forvet de oynasa diğer takımlar gibi dörtlü savunma yaptığımız için düzenimiz değişmeyecektir. Servet’in sakatlığı burada çok önemli. Turnuvada iki maç üst üste iyi oynayan hemen hemen tek oyuncuydu. İnşallah düzelir. Düzelmezse ilk kez birlikte oynayacak dörtlü savunmamız olacak. Bizim asıl dikkat etmemiz gereken konu, çok kötü bir huyumuzdan vazgeçmeliyiz. Tehlikeli bölgelerde, taç çizgisinde sırtı dönük oyunculara faul yapıyoruz. Çekler bunları iyi kullanan fizikli bir takım. Gereksiz yere rakibe fırsat yaratmamalıyız.”

Adriano
Kaptan

Gol Kralligi : 17

« Yanıtla #19 : 15 Haziran, 2008, 16:45 »

doğru söylemiş Duran toplara dikkat zaten öyle bir zafiyetimiz varken adamların en önemli gol akınları burdan geliyor
gantshill
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #20 : 15 Haziran, 2008, 18:28 »

ilk once ben sunu soyleyim..ben ingiliterede yasiyorum simdi gorduklerimi anlatmak istiyorum..adamlar futboldan cok vucud diksiyonuna cok onem veriyor ..hememn hemen her zaman gym calisiyorlar (bacak agirlikli tabiki) futbolun kesinlikle fizik gucuyle oynandigini goruyorum..bizim oyuncularimiz bu futbolcularin yaninda cok vasat kaliyor her ne kadar teknigimiz olsada  basarisiz oluyoruz hep genelde..soylemek istedigim ilk once teknik tirektorlerin futbolcularimiza gym agirlikli spor yaptirmalari gerektigini dusunuyorum..simdi gelelim cek macina ..biz cek macini sadece su kosullarla alabiliriz..ilk yari bekle 2. yari vur teknigi..amac cek futbolculari yormak..bunu yapmamiz gerekiyor..cunku dedigim gibi bunlaerin fizik gucu bizden kat kat ustun..cek oyuncularinin yorulmalari gerekiyor bunu basarizsak oyunu aliriz..birazda beyin yani..kurnaz olmammiz gerekiyor..bu arada yuksek top oyunlarindan kacinmaliyiz..sansimiz az olur ...ben bunu yine iddia ediyorum ilk yari vasat oyunla karsilarina cikip onlari yormamiz 2.yaridada  maci almamiz gerekiyor..ve son olarak 1.yari  uzun pas agirlikli  ve top cevirerek  oynarsak  az yorulacagimizxi dusunuyorum.. milli takimima basarilar diliyorum
« Son Düzenleme: 15 Haziran, 2008, 18:35 Gönderen: gantshill » Logged
CeYHuN_34
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #21 : 15 Haziran, 2008, 18:43 »

gantshill arkadasimizin söylediklerine katiliyorum. Fizik gücümüz yeterli degil. Bu konuda Avrupa'nin cok cok gerisindeyiz.

DisiFaNaTik
Kaptan

Gol Kralligi : 2

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #22 : 15 Haziran, 2008, 19:01 »

olmaz bişey inş.. alırız bu maçı...zaten össde geçmiş ohh ne ala..Cheesy

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #23 : 15 Haziran, 2008, 19:21 »

"Volkan Çeklere karşı"

Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.

Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.

Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.

La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.

Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #24 : 15 Haziran, 2008, 20:05 »

rahat alıcaz felan hikaye , zorlanarak ta olsa almalıyız.. alıcaz diyemiyorum ama inş alırız..

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #25 : 15 Haziran, 2008, 20:10 »

zor maç olcak gerçekten inş alırız mutlaka almalıyız

utkujean
Yonetici
Forvet

Gol Kralligi : 1909

« Yanıtla #26 : 15 Haziran, 2008, 20:15 »

ve maç kadroları

TÜRKİYE
23-Volkan Demirel
22-Hamit Altintop
2-Servet Cetin
15-Emre Güngör
3-Hakan Balta
14 - Arda Turan
6-Mehmet Topal
7-Mehmet Aurelio
17-Tuncay Şanlı
9-Semih Şentürk
8-Nihat Kahveci

ÇEK CUMHURİYETİ
1-Petr Cech
2-Zdenek Grygera
21-Tomas Ujfalusi
22-David Rozehnal
6-Marek Jankulovski
3-Jan Polak
17-Marek Matejovsky
20-Jaroslav Plasil
7-Libor Sionko
9-Jan Koller
15-Milan Baros

STAT: Stade de Geneve
SAAT: 21:45
HAKEM: Peter Frojdet (İsveç)
YAYIN: Lig TV, ATV, Sporx Canlı anlatım Servisi

FENERBAHÇE

кαzιм кαzιм
burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #27 : 15 Haziran, 2008, 20:16 »

maçları uydudan izleyeniniz varmı

CeYHuN_34
Defans
**

Gol Kralligi : -2

« Yanıtla #28 : 15 Haziran, 2008, 20:41 »

ben izliyorum.Ne hikmetse bizde gösteriyor.

burak71
Yonetici
Kaptan

« Yanıtla #29 : 15 Haziran, 2008, 20:42 »

bizdede gösteriyo sonra takılıyo acıp kapamak gerekiyo siniroldum

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Euro 2008 A Grubu  |  Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.195 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu