Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 12:55
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Euro 2008 A Grubu  |  Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 Aşağı git Yazdır
Anket
Soru: TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇININ ADAMI
Volkan Demirel   -0 (0%)
Emre Güngör   -0 (0%)
Servet Çetin   -3 (17.6%)
Hakan Balta   -0 (0%)
Hamit Altıntop   -5 (29.4%)
Mehmet Aurelio   -0 (0%)
Mehmet Topal   -0 (0%)
Arda Turan   -5 (29.4%)
Tuncay Şanlı   -0 (0%)
Semih Şentürk   -0 (0%)
Nihat Kahveci   -4 (23.5%)
Emre Aşık   -0 (0%)
Sabri Sarıoğlu   -0 (0%)
Kazım Kazım   -0 (0%)
Toplam oy: 17

Gönderen Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti  (Okunma Sayısı 6332 defa)
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #105 : 18 Haziran, 2008, 13:36 »

saha kenarından el kol sallayıp hadi koçum demek ile teknik direktor olunmuyor.

Alenen maçın kurtarıcısı Hamit ve Nihattır

Maçı izleyenler görecekki
Hamit arda'ya geriye yardıma gel dedi ve Nihatta Sabriye sen kanada geç diyerek kendisi ortaya çekildi ve aleni bir şekilde Terim'in değil canlarını dişlerine takıp kişisel gayretleri ile Milli Takımı başıraya taşıyan oyuncularımızın taktiği ile oynandı.

Terim onurlu bir adamsa basar istifayı ben bu işi yapamıyorum der çeker gider.
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Türkiye - Çek Cumhuriyeti
23 Kasım, 2008, 12:55

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

Gol Kralligi : 4

« Yanıtla #106 : 18 Haziran, 2008, 13:40 »

para konusunda da milli takım düzeyindeki futbolcuların geliri zaten belli..300 bin ytl onlara çok çok büyük bi parada değil...1000 ytl ye çalışan adamla 50 milyon Türk erkeğinin arasından o 23 kişilik kadroya girecek yetenekte olan insanların geliri tabiki farklı olur...1000 ytl kazanan adam sıradan insandır,hem okuyamamış hem özel bi yeteneği olmayan insandır...futbolcular avrupa şampiyonu olucak,sonra 1000 ytl primmi alıcak onumu istiyosun Cheesy

Sen sanırım farklı bir ülkede yaşıyorsun.
1000 YTL maaş alan adam okumamış sıradan adammış.
Neyse konumuz senin ülke ortamına uzak olman değil.

Adam başı 300bin YTL toplamda kaç Milyon YTL eder hesaplamaya gerek yok.
O paraya o sahadaki futbolcular gibi 100bin tane daha kalifiye futbolcu yetiştirecek full kapasite 10larca tesis açılır.
ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #107 : 18 Haziran, 2008, 13:51 »

yok daha neler , tüm medya,spor yazarları herkes fatih terimin bu maçta isviçre maçının 2.yarısındaki kadroyu çıkarmasını söyledi..fatih terimde bunu yaptı doğru olanda buydu zaten...baktı ama kötü gidiyo işler çıkardı semihi tuncayı forvete çekti çokda iyi oldu...daha sonra hamitle sabrinin yerini değiştirmesi maçın dönüm noktasıydı...saha kenarında fatih terimi gören futbolcu hocadan güç alıyo...bu muhteşem bi yetenek bence fatih terim açısından,hamitte bunu maçtan sonra söyledi zaten,o el kol hareketleri dediğiniz şeylerde teknik direktörlüğün önemli parçalarından biridir,güç verir sahadaki futbolcuya...maç 2-2 olmuşken herkes ileri diye takımı forvete gönderen bi hocadan ekstra güç alır takım...

ülkemi gayette iyi biliyorum ben...ekstra bi özelliği olmayan bi insan 1000 ytl ye çalışır...ekstra özellik derken güzel ses,futbolculuk  falan bunlardan bahsetmiyorum sadece,insan zeki olur çokta iyi para kazanır,insan çalışkan olur iyi para kazanır...bu özelliklerin ne çok ne az olduğu insanlar 1000 ytlye çalışır bu ülkede ortalama...sadece söyleneni yapabilen insanlarda 350-400 ytlye çalışıyo zaten

bu gelen 300er bin ytl lik parayıda uefa veriyo federasyona ve bu paranın futbolculara dağıtılmasıda çok doğal, onlar mili forma için karşılıksız varlarını yoklarını ortaya koyuyolar ve Türkiyeyi tüm avrupanın önünde şampiyonluğa taşıdıkları takdirde bu parayı onlara bi teşekkür olarak vermek normal bişeydir ...
« Son Düzenleme: 18 Haziran, 2008, 13:53 Gönderen: ozy99 » Logged
bjk1903
Orta Saha

Gol Kralligi : -27

« Yanıtla #108 : 18 Haziran, 2008, 14:49 »

doğuda  türkiye için canını verenler ne olacak...
dünya bankasından- imf den gelen paralardan bunlara yokmu...
bu insanlarda ülkesi için savaşmıyormu

para beleş geliyormuş diye harvurup harman savurmak yok onlarca okul var spor salonu olmayan bunları desteklesene yapsana okullara spor salonu ondan sonra türkiye de alt yapı yok adam yetişmiyo

işte sizin yüzünüzden
« Son Düzenleme: 18 Haziran, 2008, 14:51 Gönderen: bjk1903 » Logged

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #109 : 18 Haziran, 2008, 14:57 »

ulan federasyon başkanı sen kimsinde bol keseden paraları dağıtıyorsun
kimse hesap sormazmı bunlara, .......oyunuyla federasyon başkanı olan bu insana kim hesap soracak şuan ki hükümet soramaz kendi adamı zaten , adamlar özel uçakla nihat ın terli formasını başbakana gönderiyor. ne yapıcaksın sen nihat ın formasını sadece reklam yapardın onuda yaptın.
      3 kuruşluk adamlarla bu işler yürümez...
« Son Düzenleme: 18 Haziran, 2008, 17:20 Gönderen: _ErtaN_ » Logged

bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #110 : 18 Haziran, 2008, 15:01 »

Bir futbol maçının sonucu mucize olarak tanımlanırsa bu, teknik adam için “Sen bunu yapamadın ama bak doğaüstü güçler başardı” anlamına denk düşer.
Evet maçı doğaüstü güçler kazandırdı. Kim onlar?
Futbolcular…. Hamit..Arda..Nihat…Diğerleri…
Nasıl yaptılar?
Teknik adamlarının kendilerini soktuğu pozisyonlara itiraz ederek.
Nerden mi biliyorum?
Maçın sonunda ter içinde kalmış Arda Turan’ın sıcağı sıcağına, heyecan içinde mikrofona söylediklerinden:
“Devre arasında ağabeylerim dedi ki Arda sen ileri çık, yenilsek de iyi futbol oynayalım.”
Anlaşılan o ki, Terim teknik adam kadrosundaki bir görevli sadece.
70.dakikaya kadar böyle düşünüyordum, sonra da böyle düşünüyorum

devamı http://www.haberturk.com/haber.asp?id=80987&cat=160&dt=2008/06/18  burada

fakat bukadarını da okumak bilgi sahibi olmak için yeterli

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #111 : 18 Haziran, 2008, 17:19 »

bjk biraz daha sakin olursan we siyasete girmezsen iyi olr..
bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #112 : 18 Haziran, 2008, 17:37 »

siyaset sporun içinde...   ör: federasyon başkanı
                                        ör:nihatın formasının r.t.e. a maçtan hemen sonra gitmesi

_ErtaN_
FenerBahceli User
Orta Saha

Gol Kralligi : 3

« Yanıtla #113 : 18 Haziran, 2008, 17:46 »

Sende Başbakan olsan forma istesen getirmezler mi ? bunun siyasetle ne alakası war neyse konuyu saptırmayalım
bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #114 : 18 Haziran, 2008, 17:54 »

sence neden formayı istemiş olabilir

ozy99
Forvet

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #115 : 18 Haziran, 2008, 17:58 »

çünkü nihat milli takım için çok iyi bi performans gösterdi ve 2 gol attı,hatıra olarak saklamak için almış olabilir..başbakanımızın da futbolcu bi geçmişi var zaten...bu ufacık olayın altında siyasi bişeyler aramaya gerek yok...senin düşüncelerin varsa da burda bunları konuşmanın yeri değil..
bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #116 : 18 Haziran, 2008, 18:08 »

siyaset futbolun içinde federasyon başkanını kim seçtirdi.

ayrıca maçtan hemen sonra nihat ın terli formasının türkiye ye gelmesinin anlamı ne neden terli forma, buradan da nihatın forması alınıp verilebilirdi.
 reklam bunlar bakın türkiye yi biz tanıtıyoruz ayağı, olayı sanki kendileri yapmış gibi sahiplenmek...
 başkalarının emeğinden pay sahibi olmak.

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #117 : 19 Haziran, 2008, 12:42 »

bu futbol sizin gibi düşünenler yüzünden gelişmiyor haluk ulusoy çokmu iyiydi bu ülkede çalışanlara saygısızlık yapılıyo haluk ulusoy calışmıyodu bu hasan doğan bişeyler yapmaya çalışıyo önemli olan onu kim getirdiği değil orda ne işler yaptığıdır diğer ülkelerde futbol çok gelişmiş seviyede futbol federasyonuda bunu geliştirmek için birşeyler yaptığını düşünüyorum

bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #118 : 19 Haziran, 2008, 16:31 »

Fatih Terim'in basına savaş açmasına bir tepki de Hıncal Uluç'tan geldi. Uluç Terim'i utandıran bir mektup yazdı.

Fatih Terim'e açık mektup!..
Sevgili Hocam,
Çek mucizesini fırsat bilip gene medyaya saldırmış, ağzına geleni söylemişsin..
İnan yakışmıyor.. İnan, seni, senin insan değerlerini fena halde küçültüyor..
Yapma..
Bu yaşa geldin, bu tecrübeye ulaştın. Olgunlaş artık.. Eleştirileri sükunetle dinlemeyi, vereceğin yanıt varsa, gene sükunetle karşılık vermeyi artık öğrenmelisin. Yanıtın yoksa susup, söylenenlerden yararlanmayı denemelisin..
O zaman öyle büyürsün ki, "İmparator" lafı yetmez seni tarif etmeye..
Hayatta en sevdiğim insanlardan biri olduğunu gayet iyi biliyorsun.. Terim ailesi, benim ikinci ailem gibidir. Fulya Terim, sevdiğim kadar saydığım, hayran olduğum, örnek gösterdiğim insandır, kadındır, eştir. Teknik Direktör olarak değerini her zaman söylerim.
Şüphen var mı?.
Ama seni eleştiriyorum.. Hem de en ağır şekilde eleştiriyorum.
Çünkü bu benim işim..
Senin bir işin var Hocam.. Bu işinde, benim hatrım için, beni sevdiğin için, düşündüklerinin dışında bir şey yapman mümkün mü?..
Hıncal'ın hatrı için kadroya adam çağırıp, 11 e koyman, Hıncal'ın hatrı için takımı düşüncen dışında bir taktikle oynatman söz konusu olabilir mi?.
Ben de ayni şeyi yapıyorum işte.. Seni ve Terim ailesini sevmem ve saymam, düşündüklerimi yapmamı ve yazmamı engellemiyor.
Sen işini yapıyorsun Hocam.. Ben de işimi..
Senin işin yapmak.. Benimki eleştirmek..
Senin işin zor. Sorumluluğu büyük.. Benimki kolay.. Sorumluluğu, seninki ile mukayese edilirse, yok denecek kadar az..
Bu yüzden zaten, senin maaşın benimkinin on misli..
Ama hamama giren terler hocam..
Ülkenin en gergin olduğu günlerde, her şeyi unutturup bir zafer kenetlenmesi yaratacak, hatta euroyu, doları düşürüp, borsayı yükseltecek bir maçı oynayan takımın başındaysan, üzerinde 70 milyon çift göz varsa, terleyeceksin de..
Çek maçı sonrası söylediklerin sana hiç yakışmadı.. Tepkileri de gördün zaten..
Sen böyle olunca, tetikçin Emre'nin yaptıklarına da şaşmadım tabii.. İmam sen olunca, Emre daha neler yapacaktır..
Sevgili Hocam,
Bu ülkede bir spor yazarları var, bir de skor yazarları.. En iyi bilenlerdensin.. Skor yazarları, yazılarını son üç dakikanın ardından yeniden yazdılar.
Ama spor yazarlarının düşüncesi hiç değişmedi.
Sana yönelik eleştirilerimiz aynen devam ediyor.. Çünkü sen hiçbirine henüz yanıt vermedin.,
Karşı saldırıya geçmek, içi boş laflarla demagoji yapmak, yanıt değil..
Örneğin Portekiz maçında o garip takımı niçin yaptığını açıkladın mı bir yerde?.. Arda'yı hangi düşünce ile kenarda tuttuğunu izah ettin mi birisine..
Ya da hiçbir hazırlık maçında denemediğin o ayıp, o utanç verici oynama değil, oynatmama taktiğine neden ve nerden vardığını anlattın mı, kamuoyuna?.
Dünyanın en iyi kalecilerinden Cech o topu elinden kaçırmasa nerdeydik, sorusunu yanıtladın mı mesela?.
Hocam, ya sorulara yanıt vereceksin, ya da susacak ve düşüneceksin..
"Eleştirenler ne demek istiyor, bu dediklerinden yararlanabilir miyim" diye..
O zaman ortaya öylesine bir Fatih Terim imajı çıkar ki, şaşar kalırsın..
O zaman öylesine sevilen ve sayılan bir heykeli dikilesi Fatih Terim yaratırsın ki, aklın durur.
Fatih Hocam,
Klasik laftır.. Durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.. En azılı Fatih Terim düşmanlarının dediklerinden bile yararlanmayı başarır, kendini bu ulaşılması zor düzeye taşıyabilirsen, o gün anlayacaksın, o gün göreceksin bu mektubumla sana ne kadar büyük dostluk yaptığımı..
Gözlerinden öper başarılar dilerim..
Sevgilerimle,
Hıncal.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=878303&Date=19.06.2008&ver=65

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #119 : 20 Haziran, 2008, 11:48 »

Servet'te gazi madalyası verilsin

Servet'in sağlam yeri kalmadı. İnsan üstü mücadelesine herkes şapka çıkarttı. Kimlerine göre hayatını ortaya koydu. İşte bu noktada Kazım Kanat'tan Servet'e gazi madalyası verin! çağrısı geldi..

Güneydoğu'da hayatını ortaya koyan askerlerin aldığı madalya futbolcuya verilir mi? Kritik soru bu.. Görünen o ki çok tartışılacak. Peki Kanat neden madalya verilmesini istiyor? Kendisinden dinliyoruz:

-(...)Neresinin sakat olduğunu yazmayacağım.
Neresinin sağlam olduğunu yazacağım.
Bir tek yeri sağlam, o da yüreği!..
Bir çok futbolcunun, "kılı dönse" sakatım diye kapris yaptığı şu dönemde, "futbolculuk kariyerini" dahası; ekmek yediği mesleğini tehlikeye atacak kadar yürekli biri o.
Galatasaray'ın şampiyonluk maçında gık demeden oynadı. Maç bitti, şampiyonluk turunu iki arkadaşının kollarında attı.
Şimdi ise!... Ulusal takımın her maçında insan üstü oynuyor. Önerim şudur efendim:
Sırtındaki Ulusal forma için hayatını ortaya koyan Servet Çetin'e, "Gazi Madalyası" verilsin

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Futbolaktif  |  Arsiv  |  Euro 2008  |  Euro 2008 A Grubu  |  Konu: Türkiye - Çek Cumhuriyeti « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.232 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu