Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Ekim, 2008, 02:04
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: Fatih Terim Neden Sevilmiyor? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Fatih Terim Neden Sevilmiyor?  (Okunma Sayısı 222 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« : 19 Haziran, 2008, 12:12 »

Fatih Terim neden sevilmiyor?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fatih Terim'den nefret etme gerekçelerini 8 maddede sıraladı İşte Ahmet Hakan'ın Fatih Terim'den nefret etttiği 8 sebep: 

BİR: "Küçük dağları sen mi yarattın birader" diye bakıldığında suratına "Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım" ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...

İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla "Çok ballı bir adam" yorumunu hak ettiği halde "Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam" triplerine girdiği için...

ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep "İçimizdeki İrlandalı" olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...

DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip "laf geçirme" hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...

BEŞ: Elde ettiği zaferlerde "mahalle baskısı" nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip "Fatih Terim mucizenin öteki adıdır" havası bastığı için...

ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve "Fatih Terim karizması"nı belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...

YEDİ: Kendisinden "Fatih Terim" diye söz ettiği için...

SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir "mistik olay" olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından "Kabaramazsın kel Fatma" oyunu oynadığı için.

« Son Düzenleme: 16 Temmuz, 2008, 00:22 Gönderen: Lxstany » Logged

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Fatih Terim Neden Sevilmiyor?
07 Ekim, 2008, 02:04

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
tmzkn
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #1 : 06 Temmuz, 2008, 21:25 »

BEN BUNLARIN HİÇ BİRİNE KATILMIYORUM
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

Gol Kralligi : 12

« Yanıtla #2 : 15 Temmuz, 2008, 23:27 »

kesinlikle katılıyorum mucizeleri kendine mal eden birini kimse sevmez zaten

lethal
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 0

« Yanıtla #3 : 16 Temmuz, 2008, 01:27 »

kesinlikle dogru... ayrıca bence euro2008 deki başarı aslan gibi oynayan futbolcularındır mac kenarında bile ekrana bakıp ekrandan kendını görüp bagırmaya başlayan komik bi adam bu fatih terim ama çok şanslıydı

just FENERBAHÇE...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Konu: Fatih Terim Neden Sevilmiyor? « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.155 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu