Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
12 Ekim, 2008, 04:57
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Malatyaspor  |  Konu: Malatyaspor'dan Haberler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Malatyaspor'dan Haberler  (Okunma Sayısı 556 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : 05 Temmuz, 2008, 00:42 »

Malatyaspor sahaya iniyor
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un yeni dönem hazırlıklarına 10 Temmuz'da başlayacağı bildirildi. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, daha önce 14 Temmuz'da başlatılacağı belirtilen 2008-2009 sezonu hazırlık döneminin, futbolcuların sağlık kontrolleri ve lisans işlemlerinin erken tamamlanması nedeniyle 10 Temmuz Perşembe gününe çekildiği belirtildi.

Açıklamada, Malatyaspor'un, Malatya'da hazırlık dönemini tamamladıktan sonra 24 Temmuz'da Bolu'da kampa gireceği ve 24 Ağustos'ta da yeni sezonu açacağı ifade edildi.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Malatyaspor'dan Haberler
12 Ekim, 2008, 04:57

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #1 : 14 Temmuz, 2008, 01:59 »

Gökhan Bozkoya Malatya'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor, Sivasspor'dan Gökhan Bozkaya ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Malatyaspor Kulüp Binası'nda bir yıllık sözleşmeye imza atan Gökhan Bazkaya, ''Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Geçen sezon kiralık olarak oynadığım Eskişehirspor'da başarılı oldum. Arkadaşlarımla aynı başarıyı yakalayacağıma, Malatyaspor'u hedefe taşıyacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kimseyi mahcup etmemeyi umduğunu ifade eden Gökhan, sezon sonunda mutlu olmayı hedeflediklerini söyledi. Sözleşme yapılmasında teknik direktör Kadir Özcan'ın da etkisinin olduğunu belirten Gökhan, Malatyaspor'un tanıdığı bir kulüp olduğunu kaydetti.

Malatyaspor Kulübü Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül de Gökhan'ın oynadığı mevki itibariyle takımın o bölgedeki ihtiyacını karşılayacağına inandığını iade ederek, ''İnce eleyip sık dokuduğumuz bir transfer.

Kişiliğiyle insani kalitesiyle Malatyaspor'a uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyoruz. Bir yıllığına anlaştık ama devre arasında oturup tekrar konuşmak istiyoruz. Opsiyon bıraktık. Umarım o da bize büyük katkı sağlar, biz de ondan memnun kalırız. Kendisi Malatyaspor'da uzun yıllar görev yapar'' diye konuştu.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #2 : 16 Temmuz, 2008, 19:44 »

Mehmet Ayaz Malatya'da
Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Boluspor takımından orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz ile anlaştı.

Mehmet Ayaz'ın transferi nedeniyle kulüp binasında düzenlenen törene yönetici Kaan Kodaman ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül katıldı. Kodaman yaptığı konuşmada, 1982 doğumlu Mehmet Ayaz ile anlaştıklarını belirterek, "Transferde temkinli davranmaya çalışıyoruz. Süleyman Tekgül hocamızla beraber bu transferler devam edecek. İnşallah Mehmet Ayaz Malatyaspor'a faydalı olacak" dedi.

Tekgül ise 1 golcü oyuncu alıp transferi sonuçlandırmak istediklerini, kamp döneminde yabancı oyuncu transferine ağırlık vereceklerini söyledi. Tekgül, transferleri eksik mevkileri belirleyip daha sonra kadrolarında görmek istedikleri oyuncularla görüştüklerini ifade ederek, Oyuncunun insan kalitesi ve şehre uyumunu da dikkate alıyoruz. Bu anlamda Mehmet Ayaz'ın yararlı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Tekgül, transferde spekülasyona yol açmamak için resmi internet sitesi kanalını kullandıklarını ve transfer kesinlik kazandığında duyurunun buradan yapıldığını sözlerine ekledi.

Mehmet Ayaz ise yaptığı konuşmada, "Malatyaspor büyük bir camia, geldiğim için öncelikle mutluyum. Malatyaspor ile Süper Ligde de görüşmelerimiz olmuştu, kısmet bugüneymiş. İnşallah burada Bolu'da gösterdiğim başarının aynısını gösteririm. Malatya, büyük bir camia. Bolu ile kıyaslanacak gibi değil. Halkın beklentisinin farkındayım. Bilgim var, oynayan arkadaşlarım var. Buranın nasıl bir yer olduğunu biliyorum. Bu şehrin hedeflerinin olduğunu biliyorum. Bu hedeflerin üstesinden gelebilecek bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Bunu takıma yansıtacağımdan eminim" ifadelerini kullandı.

Ayaz, bir soru üzerine, Manisaspor ve Çaykur Rizespor dışında başka takımların pek transfer yapmadığını, yönetimlerin ince eleyip sık dokuduğunu söyleyerek, "Malatya kadrosunu korudu. Çok az oyuncusu gitti. Başka arkadaşlar da gelecek. Malatyaspor'un hedefine ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Futbolcu Mehmet Ayaz, bir başka soru üzerine, Malatyaspor'un kulüp yapısı ve tanıdığı başkanı nedeniyle cazip geldiğini belirtti. Ayaz, kendisinin hedefi olan bir takımda oynamak istediğini, aksi takdirde bunun ileride kendi kariyerinin aleyhine olacak bir durum yaratacağını söyledi.

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #3 : 19 Temmuz, 2008, 00:46 »

Burak Akdiş Malatyaspor'da
Malatyaspor, Sakaryaspor'dan forvet oyuncusu Burak Akdiş ile anlaştı. Bir süreden beri Malatyaspor'un transfer görüşmesi yaptığı Burak ile anlaşmaya varılırken, bu oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Halen Sakarya'da bulunan Burak Akdiş'in, Malatyaspor'un 24 Temmuz'da Bolu'da başlayacak kampına katılacağı bildirildi. Burak, transferinin ardından Malatyaspor resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı:
"Güzel bir şehre ve güzel bir kulübe geldiğime inanıyorum. Büyük bir camiaya geldim. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Kendi adıma kulübüme faydalı olmak istiyorum. İnşallah, futbolcu arkadaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde, Malatyaspor'a güzel günler yaşatacak ve takımı istenilen yere getireceğiz."

burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« Yanıtla #4 : 24 Ağustos, 2008, 15:22 »

Malatyaspor'da, olağanüstü kongre, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 30 Ağustos'a ertelendi.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da, olağanüstü kongre, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 30 Ağustos'a ertelendi.

Malatyaspor'un Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacağı ifade edilen kongresinin, yaklaşık 5 saat yapılması beklendi.

Başkan adayı olacağı belirtilen Cengiz Günaydın ile mevcut yönetim ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, kongrenin düzenleneceği salondaki bir odada toplantı yaptıkları bir sırada içeri giren Malatyaspor taraftarları ve toplantı yapanlar arasında tartışma ve arbede yaşandı.

Bu sırada odada bulunan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, odanın camından dışarı çıkarak kongrenin yapılacağı salonu terketti.

Cengiz Günaydın, Sabancı Kültür Merkezi'nden ayrılırken, adaylıktan vazgeçtiğini söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da, kongre salonundan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, çoğunluk sağlanamadığı için kongrenin 30 Ağustos'a ertelendiğini bildirdi.

Akın, şöyle konuştu:

''Malatyaspor sevenlerine, Malatyaspor yönetimine gelmek isteyenlere karşı daha anlayışlı olmalarını tavsiye ediyorum. Kimini döverek, kimini de söverek yönetime talip olanları vazgeçirirsek yarın Malatyaspor çok daha sıkıntılı günlere girer. Bunun mesuliyetinin altında da bunu sağlayanlar ezilirler. Onun için bütün arkadaşlarımı, hemşehrilerimi itidale çağırıyorum. Malatyaspor'u yönetmek üzere talip olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğine de inanıyorum.''

Mevcut yönetimle Malatyaspor eski başkanlarından İlhan Kavuk'un yeniden başkan olmasını da görüştüklerini ifade eden Akın, ''İlhan Kavuk'un yeniden yönetime gelmesi için arkadaşlarımız özellikle çok gayret gösterdiler. Hatta arkadaşlarımız yeniden kendisiyle görüştüler, ancak İlhan Kavuk, kulüp başkanlığını düşünmediğini söyledi'' diye konuştu.

Akın, Malatyaspor'a en çok destek veren belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, ''Hukuki zeminler üzerinde yapılabilecek her türlü yardımı yapmış durumdayız. Bundan sonrası için maddi katkıda bulunma imkanımız tükenmiştir. Ancak Malatyaspor sevdalısı yöneticiler olarak Malatyaspor'a, manen elimizden geldiği kadar hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Akın'ın, kongrenin yapılacağı salondan ayrılmasının ardından Kenan Kalı başkanlığındaki mevcut yönetim, kendi arasında yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yaptı.

Toplantının ardından Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Cemal Akın ile birlikte Malatyaspor'a nasıl bir yönetim oluşturabileceklerini görüştüklerini ifade ederek, ''Maalesef kimilerini döverek kimilerini de söverek gönderdik. Onun için bu şartlarda Malatyaspor Kulübü'nde hizmet edebilecek yöneticinin bulunmasında sıkıntı olacak. Kenan Kalı başkanlığındaki mevcut yönetimin de, bu şartlarda görevinden istifa ettiğini belirtmek isterim'' dedi.

Bugün yaşanan arbededen sonra kimsenin Malatyaspor Kulübü Başkanlığı'na talip olmayacağını belirten Cengiz, şunları kaydetti:

''Mevcut yönetimin bu ekonomik yükün altından kalkamayacağı hepimizin malumu. İnşallah 30 Ağustos'a kadar birileri çıkar. Ama bence Malatyaspor sahipsiz kaldı. Bunu üzülerek söylüyorum. Bu yaşanan olaylardan sonra Malatyaspor'a kimse, değil başkan, yönetici dahi olmak istemiyor. Yoksa dün akşam Malatyaspor Kulübü Genel Kaptanı Vural Sarıcı başkanlığında da bir yönetim oluşturmaya çalıştık.''
« Son Düzenleme: 12 Eylül, 2008, 13:25 Gönderen: AlTeS » Logged

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #5 : 12 Eylül, 2008, 13:17 »

Eski dost düşman oldu!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da teknik direktör Metin Yıldız alacakları nedeniyle kulübe icra gönderdi.

Geçen sezon Malatyaspor'a bir dönem teknik direktörlük yapan Metin Yıldız, kulüpten alacağından dolayı mahkemeye başvurdu ve icra memurları Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'ne geldi. Ancak polis nezaretinde kulüp binasına giden icra memurları, Malatyaspor Kulübü Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki eşyaların İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ait olması nedeniyle icra işlemini gerçekleştiremedi. Malatyaspor Kulübü yetkilileri tarafından konuyla ilgili açıklama yapılmazken, basın mensupları da kulüp kapısından içeri alınmadı.

11.09.2008
Kaynak : İHA

AlTeS
Teknik Direktor
Forvet

Gol Kralligi : 21

ALTES

« Yanıtla #6 : 12 Eylül, 2008, 13:23 »

Malatya Manisa'yı bekliyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Kadir Özcan futbolcuların adeta pestilini çıkardı. Sarı-kırmızılı takım, Manisa maçı için 3 puana kilitlendi.
İnönü Stadı'nda ilk on beş dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve topla çalışma yaptı. Alper ve Gökhan Bozkaya hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışırken, bu oyuncuların Manisaspor maçına yetiştirileceği belirtildi. Antrenmanın basına kapalı olan kısmında ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.

Teknik direktör Kadir Özcan'ın kendi sahalarında oynayacakları maç öncesi futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi. İdman, çift kale yapılan maç ile sona erdi. Oyunculara taktiksel açılardan direktifler veren Özcan, sık sık oyunu durdurarak oyunculara ne yapmaları gerektiğini anlattı.

Bu arada, antrenman eksiği bulunan futbolcu Celil Sağır'ın Manisaspor maçında oynamak istediğini teknik direktör Kadir Özcan'a bildirdiği, Celil'in durumunun maç günü belli olacağı belirtildi. 

12.09.2008
Kaynak : İHA

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Bank Asya 1. Lig ( TFF 1. Lig )  |  Malatyaspor  |  Konu: Malatyaspor'dan Haberler « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.173 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu