Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 53

|
 |
« : 13 Temmuz, 2008, 11:50 » |
|
Karabük'te görev dağılımı yapıldı Bank Asya 1. Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor'da gerçekleştirilen kongreden 23 gün sonra görev dağılımı yapıldı.
15 Haziran'da kongresini gerçekleştiren Karabükspor'da Kulüp Başkanı Ferudun Tankut'un gözünden rahatsızlanması sonrası ertelenen görev dağılımı kongreden 23 gün sonra takımın kamp yaptığı Gerede Esentepe'de gerçekleştirildi. Esentepe Otel'de Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Tankut görev dağılımını şu şekilde açıkladı:
Asbaşkan Mustafa Yolbulan, Genel Kaptan ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gölbek, Genel Sekreter Ziya Alak, Salan Sporları Sorumlusu Ahmet Soykök, Altyapı Sorumlulukları Mehmet Özçelik, Enver Yazıcı, Tesisler Sorumluları Muharrem Bostancı, Yusuf Gürsoy, Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, Mali Sekreter Nevzat Şahin seçilirken, Çağrı Güleç ve Ziya Aslan Yönetim Kurulu Üyeliklerine getirildi."
Yapılan görev dağılımının ardından Kardemir Karabükspor'da oluşan yeni yönetimin içerisinde, 9 işadamı, 1 gazeteci, bir bürokrat ve 2 Kardemir Yöneticisi yer aldı. Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından futbolcular ile yönetim kurulu tanışma toplantısı yaptı. Tanışma toplantısında futbolculara hitaben bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, bu kulüpte hiçbir futbolcunun emeğinin karşılıksız kalmadığını ve paralarının günü gününe ödendiğini belirterek, "2007-2008 sezonunda 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'ine çıktık.
Yeni sezon öncesi bazı futbolcularımız ile yollarımızı ayırdık ve yeni transferlerimiz oldu. 2008-2009 sezonu içersinde Turgut Uçar hocamız nezaretinde Gerede'de kamp girdik. Bu sezon diğer sezonlara göre tüm sıkıntıları çözerek özellikle transfer sorunu çözerek başladı. Kardemir Karabükspor 1969 yılında kurulan bir kulüp olmasına rağmen çok iyi bir kulüp olduğunu iddia ediyoruz.
Kulübümüz liglerde iyi konum elde etmiş ve imkanlarını en iyi şekilde kullanarak yorganını ayağına gören uzatarak hareket ediyoruz. Afaki ücretlerle transferleri uygun göremeyip, o tip transferlere kapalıyız. İmkanlarımız dahilinde gelen futbolcularımızla anlaşma yaparak yolumuza devam ettik ve bugüne kadar futbolcularımıza ne söz verdiysek yaptık. Onların alın terinin hakkını günü gününe soğutmadan vermeye gayret gösterdik" dedi.
2008-2009 sezonunda da vaat ettikleri sözleri tutacaklarını smyleyen Başkan Tankut, "Size söz verdiğimiz ücretleri ödemek yönetim olarak bizim boynumuzun borcudur. Sizlerden beklediğimiz bu kulübe yakışır bir aile yapısı oluşturarak, birlik ve beraberliği başta teknik heyetimiz olan Turgut Hocamız ve ekibine uyum sağlayarak, emeğinizi alın terinizi sahaya yansıtmanızdır.
Bizler hak ettiğiniz ücretleri vereceğiz, ama sizlerden de o ücretleri almak için hak etmenizi istiyoruz. Bizler yendiğimiz maçta oyuncularımızın alnından öpmeyi, yenildiği zamanda tebrik etmeyi biliyoruz ama alın terini akıtarak yenileni tebrik ederiz. Futbol 3 sokurlu bir oyundur bunu unutmayın. Önemli olan yüreğinizi, kalbinizi ve her şeyinizi ortaya koyarak Kardemir Karabükspor'un formasına, şehre saygı duyarak ve teknik heyete verdiğiniz emek ve mücadeledir.
Kulüp olarak disipline büyük önem veriyoruz. Kardemir Karabükspor bir kurum takımıdır. Önünde bir Kardemir ibaresi var ve dolayısıyla Kardemir'e zeval getirecek disiplinsiz hiçbir harekete tahammül etmeyiz. Teknik heyetin uygulayacağı disiplin kurallarına uymanızı istiyoruz" şeklinde konuştu.
Tankut'un konuşmasının ardından yeni yönetim ve futbolcular yapılan çiğ köfteli tanışma toplantısında birbirleriyle tanıştılar.
|