Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
12 Ekim, 2008, 12:10
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Hakan Şükür : Yurt Dışını Düşünüyorum 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hakan Şükür : Yurt Dışını Düşünüyorum  (Okunma Sayısı 64 defa)
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

Gol Kralligi : 57

« : 17 Temmuz, 2008, 00:15 »

Hakan Şükür bir yandan kendisine yurt içi ve yurt dışından gelen transfer tekliflerini düşünürken, diğer yandan Galatasaray yönetiminin "Futbolu burada bırak, heykelini dikelim, adını futbol okullarına verelim" önerisine sıcak bakmıyordu. Kral'ın siyasete girmeyi düşündüğü hatta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “Sakarya Belediye Başkanlığı’na aday ol” önerisini ciddi bir şekilde düşündüğü öne sürülmüştü.

Hakan’ın babası Sermet Şükür’ün bu iddiaları yalanlaması sonrası milli futbolcu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, şu an karar aşamasında olduğunu ve kararını verdikten sonra basına bir açıklama yapacağını belirtti ve şöyle devam etti:

“Siyaset gündemimde yok”

“Kararımı verdikten sonra açıklamayı yapacağım. Başbakan ile hiç siyaset konuşmadık. Siyaset, barış elçiliği ve belediye başkanlığı ile ilgili konuşmadık. Şu an olayın sportif tarafını düşünüyorum. Sadece bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda konuştuk. Futbolu bıraktığım haberleri beni üzüyor. Ben bir büyüğüme 'eğer şartlar oluşmazsa futbolu bırakabilirim de' demiştim. “

“Yurt dışını düşünüyorum”

"Yurt dışında oynamak istiyorum. Yurt içini düşünmüyorum. Çeşitli teklifleri değerlendiriyorum. Çok cazip teklifler var. Eğer olmazsa da futbolu bırakabilirim.” “Federasyon başkanlığı konusu da gündeme gelmedi. Orası çok ağır bir mevkii ve henüz Hasan Doğan'ın acısını yaşıyoruz.”

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Hakan Şükür : Yurt Dışını Düşünüyorum
12 Ekim, 2008, 12:10

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Galatasaray  |  Konu: Hakan Şükür : Yurt Dışını Düşünüyorum « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.169 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu