ben beğendım fenerbahçeyi her ne kadar lx geldığınde gol de atsalar ilk yarı guzel pozisyonlar yakalandı ve de 2. yarıda da sıcağın bıraz daha etkısını azaltmasıyla daha rahat oynadık zaten golde hemen 2.yarı basında oldu.
Kezman bana göre bu takıma hayatta giremez guiza ve semih varken gerçekten bitik durumda kezman hemen satmalıyız ödediğimiz yıllık ücrete yazık.yemişim bonservisini.
selçuk kendıne gelmesı lazım takımı one taşıyacağına habire geri oynuyor.sinir etti bugun beni alternatifi maldonado ondan farkı yok o bolgede oynayan adam takımı one itmesı lazım. kaç kere alex gelip oralardan top aldı.

:(maldonado'da bana göre kezman gibi boşa kontenjanda yer kaplıyor.
emre gerçekten bu yuzden super bır transfer fb için yarın son dakıkada birini daha patlatmazsak artık tabii...
colin sanki bıraz kendıne oynuyormus gibi geldi.
semih her zamankı gibi alex'ın sahadakı ıkızı sankı superler bence. guiza sağlam basıyor yıkılmıyor sevdim o adamı boşuna ispanya gol kralı olmamıs yanı belli
genel olarak beğendım takımı ama aurelio'yu boyle mumla arayacağız. ve burak yılmaz bence buyuk patlama yapacak gibime geliyor.