İşte Böyle !! Süper Galibiyet Gerçekten !
o 5 dakikada 2 gol pozisyonu nasıl verilir onuda tartışmak lazım yada 90 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlanan BJK 90+larda nasıl alevlendi? yumurta gelince bir nevi

hakemin çaldığı düdükten sonra atılan bir gol bence tartışmaya gerek yok 5 dakikalık gibi bir uzatma süresi tartışılır bence...
+ eklemek istediğim bir kaç şey daha var bobo nun 1-0ken burak a vermediği pozisyon batuhan ın illa ben atıcam demesi sonra yıne bobo nun 1e1 kaçırdığı gol hangisini... bjkliler bence bunları konuşsun atamayana atarlar aynen oyle oldu hakem de cillop gibi maç yonetti kimse son poziyona bahane bullmasın. hava topuna çıkarken elini rakibine dayarsan fauldur hatta bobo dayamıyor itiyorda hakemde gordu ve çaldı sağır ibrahim de duymadı devam etti 5-6 kez çalan duduk var ama takan yok art nıyet kimde acaba...
walla turkıye şartlarında bundan iyisi can sağlığı diye dusunuyorum...
bu arada 1903 arkadaşımız hala gelmemiş... o zamanda demiştim yenildiğiniz zaman gelin konuşun bakalım diye...
haklısın oguza abi hiç bjk li yok bu gün

disifanatik felan

ya işte ben bunu soyluyorum yenıldığın zaman da burada hava bassalar ya...
utanırla be abi

Lx şimdi söylesene : Şampiyonluk yarınlaaaraaaa kalllldıııı gördun mu kartall..........................................................................
HEPİNİZ ŞAÇMALAMIŞSINIZ GİNE BENCE
ADRİANO KİM KİMDEN UTANACAK AÇIKLASANA KARDEŞ BU FORUMU O İNSANLAR ÇOK SEVİYOR ÇOK SAYIYOR LÜTFEN DİKKATLİ KONUŞUN BURDA HAVA BASARIZ FİLAN AYIP OLUYOR DOĞRU TÜRKİYE ŞARTLARINDA AZİZE GİBİ BİR MAFYAN HAKEMLERİ SATIN ALIP ONLARI KORKUTAN YÖNETİCİSİ(NİHAT Ö.)YOKSULLUKTAN SORGULANAN BİR ADAMIN ÜZERİNE BİRDE HERZAMAN SENDEN KORKAN FEDERASYON BUNLAR OLDUĞU ZAMAN İSTEDİĞİN MAÇI KAZANIRSIN BEN O POZİSYONA BİŞE DEMİYORUM DOĞRUDUR FAUL VARDI AMA DEVİD İBRAHİMÜ. ÇENESİNİ ÜÇ DEFA TUTTU HAKEM BİR ŞEY DEMEDİ BJK FAUL YAPINCA HEMEN SARI FENER AYNISINI YAPINCA UYARI ARTIK AYIP OLUYOR AMA HAKEMLER :s
butun bunların işığında o zaman soruyorum Aziz Yıldırım mafyaysa şöyleyse böyleyse hiç mi kafan basmıyor bu adamın hiç açık verdiği bir yer yok mu diye ?
Adamın avukatı filan değilim ama mantıklı düşünün sadece.
Hakemlerden FB dert yanarken kufurden dert yanarken neredeydiniz ortalıkta yoktunuz koca maçı tek pozisyona bağlayıp ahkam kesmeyin saçmalamayın.
butun bunlar FB'nin ekonomik olarak gelişmesinden kaynaklanıyor.
Zamanında bu adam çıkıp hakemler ingiltere'deki gibi maçtan 1 gun once kurayla belli olsun dedi ona da ilk başta BJK karşı çıktı.
Adam aldı FB'yi nereye getirdi. Carlos gelmez dediler geldi ondan once de kimler hatırlatmama gerek yok zaten.
her şeyi tek maça bağlayıp konuşmayın.
bu şekilde ne tribundeki kufur kesilir ne de bizim takımlarımız avrupada bir yerlere gelir bunu kafanıza sokun. yok etki altına almış para vermiş saçma şeyler bunlar.
Bobo o kaçırdığı 2 banko golu atsa burada başka muhabbettler geçiyor olucaktı.
yok tokat atmış falan filan çoluk çocuk yorumu yapmayın ya