Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 04, 2008, 08:37:55 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Yazdır
Gönderen Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ  (Okunma Sayısı 7199 defa)
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #60 : Kasım 04, 2007, 10:28:19 ÖÖ »

HADİ BEKLİYOR MERVE NE DİYECEKSEN DE ADRİANO GİNE YAP BİR TERBİYESİZLİKTE GÖRELİM :S ALIŞTILAR MERVE BUNLAR ALIŞTILAR HEMEN BAŞKASININ TAKIMINA LAF ATMAYA NEDE OLSA FENERLİLER Kahkaha

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ
Aralık 04, 2008, 08:37:55 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #61 : Kasım 04, 2007, 10:32:00 ÖÖ »

haklsın valla frkan yani adrianoo... bişey derdimde banlanırım şimdi... yok yha aralarında iyilerde var fnerlilerden lx yani Gülümseme

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #62 : Kasım 04, 2007, 10:33:13 ÖÖ »

yaw de içinde kalmasın o hemide bize sormadan seni banlayamaz merak etme sen doğru lx filan war iyilerden Kahkaha

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #63 : Kasım 04, 2007, 10:35:47 ÖÖ »

ne para vermesi ya bu hakem Türkiye kupasını Beşiktaşa vermedi kardeşiim ozaman hakem dide şimdi Aziz başkan mı satın aldı sonuç olarak maçı fenerbahçe aldı bu tarz hatalar!! her hakem yapıyor ki hata da değil hakem düdüğü çalıyor Beşiktaşlı oyuncular devam ediyor zaten golü verseydi kural hatası olurdu
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #64 : Kasım 04, 2007, 10:37:39 ÖÖ »

yapma ya?ya bırak bigün gelmedik ettiğinz laflara bak ayıp ayıp...

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #65 : Kasım 04, 2007, 10:39:51 ÖÖ »

ben orda nerede gibisinden sordum kesinlikle şaka maksatlıydı dalga geççmek maksadı ile ciddi anlamda sorduğum birşey değil bunu bilmeni isterim
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #66 : Kasım 04, 2007, 10:43:15 ÖÖ »

kardeş ben ona bişe demiyorum devidin yaptıklarına ne demeli bjliler dedi zaman sarı fenerliler aynısını yapınca hemen uyarı bırak işte azize korkutmuş adamı :S

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #67 : Kasım 04, 2007, 10:44:23 ÖÖ »

bırak ya ne korkutması Gülümseme biraz gerçekci olalım her takıma yapılıyor bunlar Fenerede Beşiktaşada Galatasarayada
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #68 : Kasım 04, 2007, 10:45:13 ÖÖ »

tmm ben bişe demiyorum okay yorum yok Kahkaha

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #69 : Kasım 04, 2007, 10:47:56 ÖÖ »

yalanmı kardeş her takıma yapılmıyormu?
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #70 : Kasım 04, 2007, 10:48:48 ÖÖ »

yorum yok :S

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #71 : Kasım 04, 2007, 10:49:45 ÖÖ »

sende farkındasında neysea Gülümseme
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #72 : Kasım 04, 2007, 10:50:56 ÖÖ »

bilmem öyledir belki Kahkaha

OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #73 : Kasım 04, 2007, 10:51:39 ÖÖ »

İşte Böyle !! Süper Galibiyet Gerçekten !
o 5 dakikada 2 gol pozisyonu nasıl verilir onuda tartışmak lazım yada 90 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlanan  BJK 90+larda nasıl alevlendi? yumurta gelince bir nevi Gülümseme
hakemin çaldığı düdükten sonra atılan bir gol bence tartışmaya gerek yok 5 dakikalık gibi bir uzatma süresi tartışılır bence...

+ eklemek istediğim bir kaç şey daha var bobo nun 1-0ken burak a vermediği pozisyon batuhan ın illa ben atıcam demesi sonra yıne bobo nun 1e1 kaçırdığı gol hangisini... bjkliler bence bunları konuşsun atamayana atarlar aynen oyle oldu hakem de cillop gibi maç yonetti kimse son poziyona bahane bullmasın. hava topuna çıkarken elini rakibine dayarsan fauldur hatta bobo dayamıyor itiyorda hakemde gordu ve çaldı sağır ibrahim de duymadı devam etti 5-6 kez çalan duduk var ama takan yok art nıyet kimde acaba...
walla turkıye şartlarında bundan iyisi can sağlığı diye dusunuyorum...

bu arada 1903 arkadaşımız hala gelmemiş... o zamanda demiştim yenildiğiniz zaman gelin konuşun bakalım diye...
haklısın oguza abi hiç bjk li yok bu gün Gülümseme disifanatik felan Gülümseme
ya işte ben bunu soyluyorum yenıldığın zaman da burada hava bassalar ya...
utanırla be abi Gülümseme
Lx şimdi söylesene  : Şampiyonluk yarınlaaaraaaa kalllldıııı gördun mu kartall..........................................................................

HEPİNİZ ŞAÇMALAMIŞSINIZ GİNE BENCE
ADRİANO KİM KİMDEN UTANACAK AÇIKLASANA KARDEŞ BU FORUMU O İNSANLAR ÇOK SEVİYOR ÇOK SAYIYOR LÜTFEN DİKKATLİ KONUŞUN BURDA HAVA BASARIZ FİLAN AYIP OLUYOR DOĞRU TÜRKİYE ŞARTLARINDA AZİZE GİBİ BİR MAFYAN HAKEMLERİ SATIN ALIP ONLARI KORKUTAN YÖNETİCİSİ(NİHAT Ö.)YOKSULLUKTAN SORGULANAN BİR ADAMIN ÜZERİNE BİRDE HERZAMAN SENDEN KORKAN FEDERASYON BUNLAR OLDUĞU ZAMAN İSTEDİĞİN MAÇI KAZANIRSIN BEN O POZİSYONA BİŞE DEMİYORUM DOĞRUDUR FAUL VARDI AMA DEVİD İBRAHİMÜ. ÇENESİNİ ÜÇ DEFA TUTTU HAKEM BİR ŞEY DEMEDİ BJK FAUL YAPINCA HEMEN SARI FENER AYNISINI YAPINCA UYARI ARTIK AYIP OLUYOR AMA HAKEMLER :s

butun bunların işığında o zaman soruyorum Aziz Yıldırım mafyaysa şöyleyse böyleyse hiç mi kafan basmıyor bu adamın hiç açık verdiği bir yer yok mu diye ?

Adamın avukatı filan değilim ama mantıklı düşünün sadece.

Hakemlerden FB dert yanarken kufurden dert yanarken neredeydiniz ortalıkta yoktunuz koca maçı tek pozisyona bağlayıp ahkam kesmeyin saçmalamayın.

butun bunlar FB'nin ekonomik olarak gelişmesinden kaynaklanıyor.

Zamanında bu adam çıkıp hakemler ingiltere'deki gibi maçtan 1 gun once kurayla belli olsun dedi ona da ilk başta BJK karşı çıktı.

Adam aldı FB'yi nereye getirdi. Carlos gelmez dediler geldi ondan once de kimler hatırlatmama gerek yok zaten.

her şeyi tek maça bağlayıp konuşmayın.

bu şekilde ne tribundeki kufur kesilir ne de bizim takımlarımız avrupada bir yerlere gelir bunu kafanıza sokun. yok etki altına almış para vermiş saçma şeyler bunlar.

Bobo  o kaçırdığı 2 banko golu atsa burada başka muhabbettler geçiyor olucaktı.

yok tokat atmış falan filan çoluk çocuk yorumu yapmayın ya

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #74 : Kasım 04, 2007, 10:54:03 ÖÖ »

aynen abi bende onu demek istiyorum yani hakem tabiki hata yapar ama her takıma yapılıyor aziz yıldırım satın alsa 2 sezon önce denizli maçını satın alır şampiyon olurdu
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!