Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 04, 2008, 01:22:33 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Yazdır
Gönderen Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ  (Okunma Sayısı 7164 defa)
DìàGO
Orta Saha

« Yanıtla #45 : Kasım 03, 2007, 03:09:08 ÖS »

İşte Böyle !! Süper Galibiyet Gerçekten !

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ
Aralık 04, 2008, 01:22:33 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #46 : Kasım 03, 2007, 03:11:48 ÖS »

hmm saolun ardşlar

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
Futbolaktif
Teknik Direktor
Orta Saha

« Yanıtla #47 : Kasım 03, 2007, 03:26:40 ÖS »

İki takımda iyi mücadele sergiledi.
Fenerbahçe gerek kadro gerekse seyirci avantajı olarak maçta baskın takım olarak görünsede, Beşiktaş yediği kontra ataklar dışında ve özellikle gol yollarında rakibi hataya zorlayıcı çabalarıyla göz doldurdu.

her iki takımda pekçok avrupa takımına nazaran süratli bir futbol sergiledi.

Son dakikada gerçekleşen ve ofsayt gerekçesi ile iptal edilen BJK golü uzun süre futbol medyasında tartışılacaga benziyor.
Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #48 : Kasım 03, 2007, 03:36:51 ÖS »

hakemin çaldığı düdükten sonra atılan bir gol bence tartışmaya gerek yok 5 dakikalık gibi bir uzatma süresi tartışılır bence...
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #49 : Kasım 03, 2007, 04:41:40 ÖS »

o 5 dakikada 2 gol pozisyonu nasıl verilir onuda tartışmak lazım yada 90 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlanan  BJK 90+larda nasıl alevlendi? yumurta gelince bir nevi Gülümseme
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #50 : Kasım 03, 2007, 05:09:25 ÖS »

hakemin çaldığı düdükten sonra atılan bir gol bence tartışmaya gerek yok 5 dakikalık gibi bir uzatma süresi tartışılır bence...

+ eklemek istediğim bir kaç şey daha var bobo nun 1-0ken burak a vermediği pozisyon batuhan ın illa ben atıcam demesi sonra yıne bobo nun 1e1 kaçırdığı gol hangisini... bjkliler bence bunları konuşsun atamayana atarlar aynen oyle oldu hakem de cillop gibi maç yonetti kimse son poziyona bahane bullmasın. hava topuna çıkarken elini rakibine dayarsan fauldur hatta bobo dayamıyor itiyorda hakemde gordu ve çaldı sağır ibrahim de duymadı devam etti 5-6 kez çalan duduk var ama takan yok art nıyet kimde acaba...

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #51 : Kasım 03, 2007, 05:16:59 ÖS »

hakem cillop gibi yönetti demek yanlış bence son pozisyondaki faul tartışılır bana kalırsa bunun dışında mahmut uslu maçtan sonra dediği gibi bir futbolcu 3-4 defa uyarılmaz
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #52 : Kasım 03, 2007, 05:46:14 ÖS »

walla turkıye şartlarında bundan iyisi can sağlığı diye dusunuyorum...

bu arada 1903 arkadaşımız hala gelmemiş... o zamanda demiştim yenildiğiniz zaman gelin konuşun bakalım diye...

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #53 : Kasım 03, 2007, 05:47:29 ÖS »

haklısın oguza abi hiç bjk li yok bu gün Gülümseme disifanatik felan Gülümseme
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #54 : Kasım 03, 2007, 05:50:44 ÖS »

ya işte ben bunu soyluyorum yenıldığın zaman da burada hava bassalar ya...

Adriano
Kaptan

« Yanıtla #55 : Kasım 03, 2007, 05:53:18 ÖS »

utanırla be abi Gülümseme
morris
PAF Takimi
*

« Yanıtla #56 : Kasım 03, 2007, 09:25:03 ÖS »

Gel, gel, ne olursan ol yine gel, ister fenerli,
ister galatasarayli, ister besiktasli,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeliyiz,
Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeliyiz biz...
Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ?
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...
Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir. Gülümseme

..:: AZ OYNA ÖZ OYNA ::..
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #57 : Kasım 04, 2007, 06:56:28 ÖÖ »

Lx şimdi söylesene  : Şampiyonluk yarınlaaaraaaa kalllldıııı gördun mu kartall..........................................................................

furkandinho
Forvet

« Yanıtla #58 : Kasım 04, 2007, 10:08:58 ÖÖ »

İşte Böyle !! Süper Galibiyet Gerçekten !
o 5 dakikada 2 gol pozisyonu nasıl verilir onuda tartışmak lazım yada 90 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlanan  BJK 90+larda nasıl alevlendi? yumurta gelince bir nevi Gülümseme

+ eklemek istediğim bir kaç şey daha var bobo nun 1-0ken burak a vermediği pozisyon batuhan ın illa ben atıcam demesi sonra yıne bobo nun 1e1 kaçırdığı gol hangisini... bjkliler bence bunları konuşsun atamayana atarlar aynen oyle oldu hakem de cillop gibi maç yonetti kimse son poziyona bahane bullmasın. hava topuna çıkarken elini rakibine dayarsan fauldur hatta bobo dayamıyor itiyorda hakemde gordu ve çaldı sağır ibrahim de duymadı devam etti 5-6 kez çalan duduk var ama takan yok art nıyet kimde acaba...
walla turkıye şartlarında bundan iyisi can sağlığı diye dusunuyorum...

bu arada 1903 arkadaşımız hala gelmemiş... o zamanda demiştim yenildiğiniz zaman gelin konuşun bakalım diye...
haklısın oguza abi hiç bjk li yok bu gün Gülümseme disifanatik felan Gülümseme
ya işte ben bunu soyluyorum yenıldığın zaman da burada hava bassalar ya...
utanırla be abi Gülümseme
Lx şimdi söylesene  : Şampiyonluk yarınlaaaraaaa kalllldıııı gördun mu kartall..........................................................................

HEPİNİZ ŞAÇMALAMIŞSINIZ GİNE BENCE
ADRİANO KİM KİMDEN UTANACAK AÇIKLASANA KARDEŞ BU FORUMU O İNSANLAR ÇOK SEVİYOR ÇOK SAYIYOR LÜTFEN DİKKATLİ KONUŞUN BURDA HAVA BASARIZ FİLAN AYIP OLUYOR DOĞRU TÜRKİYE ŞARTLARINDA AZİZE GİBİ BİR MAFYAN HAKEMLERİ SATIN ALIP ONLARI KORKUTAN YÖNETİCİSİ(NİHAT Ö.)YOKSULLUKTAN SORGULANAN BİR ADAMIN ÜZERİNE BİRDE HERZAMAN SENDEN KORKAN FEDERASYON BUNLAR OLDUĞU ZAMAN İSTEDİĞİN MAÇI KAZANIRSIN BEN O POZİSYONA BİŞE DEMİYORUM DOĞRUDUR FAUL VARDI AMA DEVİD İBRAHİMÜ. ÇENESİNİ ÜÇ DEFA TUTTU HAKEM BİR ŞEY DEMEDİ BJK FAUL YAPINCA HEMEN SARI FENER AYNISINI YAPINCA UYARI ARTIK AYIP OLUYOR AMA HAKEMLER :s

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Kahkaha Kahkaha Kahkaha
DisiFaNaTik
Kaptan

..fUtBoL...mY lİfE=)

« Yanıtla #59 : Kasım 04, 2007, 10:25:49 ÖÖ »

ne yokları lan burdayım ben buyur bişeymi diceniz??? haklısn frkan para verip sonra...

----KaRgAlAr süRüYlE,KaRtAllAr yAnLıZ uÇaR---=))

TeK GerÇeK aŞk BeŞiKt(AşK)...AnD HoloSkO(M) =)
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!