ARKADAŞLAR YİNE İLERİ GERİ SALLAMIŞ
BEŞİKTAŞ'I 6,5 YILDIR SAHASINDA YENEMEYEN fbLİLER ANCAK BÖYLE GALİP GELEBİLİRDİ. BEŞİKTAŞ ATMIŞ-ATAMAMIŞ SİZİ VE HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ FAKAT HAKEM OLARAK SEN MAÇIN İÇİNE ETMEYECEKSİN ÇORBADAN FAUL VERİP TAKIMIN OYUNUNU BOZMAYACAKSIN SADECE GOLDEN ÖNCEKİ POZİSYON DEĞİL BEŞİKTAŞ'LIYA GELİNCE HEMEN SARI KART fbLİYE KORKUDAN HİÇBİRŞEY GÖSTERMEZSEN BİR TARAFINDAN KAŞIRLAR.
ankaraspor : DAKİKA 90' (yan hakemin en fazla 30 metre önünde ve çok açık bir pozisyon)
galatasaray: avuta çıkan topu korner ve dandik bir penaltı (orta hakemin 3-4 metre önündeaçık
bir pozisyon)
trabzonspor: RÜŞTÜ'ye kırmızı kart (yan hakemin 20 metre önünde ve çok açık bir pozisyonda)
Cevap vermiyeceğim ama adam illa bana laf sok diye çırpınıyor geri çevirmiyorum bende
1. Uzun zamandır yenemediğimiz ortada doğru açın bakın seyredin BJK'nin bu periyoda başlarken yine İSMET ARZUMAN'ın yönettiği RONALDO'nun 2 tane OFFSİDE'tan attığı gollerle kazandığı maç var.
2.SARI KART İÇİN : Burak'ı hakem kaç kere uyardı + orta sahada kendini yere atıp 2 dk. boyunca kıvranması var hem de hakemle arası 5 m. yoktu.
3. İbrahim ve Deivid arasındaki munakaşa her derbide yaşanan maçın getirdiği stresten kaynaklanan durum SEN BU TARZ HER HAREKETE KART VERİRSEN O MAÇ ZATEN BİTMEZ.
4.BU BAŞLIĞA DİKKAT ETMEDİN SANIRIM FENERBAHÇE - bjk DERBİSİNİ KONUŞUYORUZ BURADA bjk'NİN GEÇEN HAFTAKİ MAÇLARINI İLGİLİ TOPİKLERDE ZATEN TARTIŞILIYOR.
5. SENDEN MAÇTAN SONRA BURAYA GELİP, HAKEMDEN ÖNCE ;
BOBO'YA
BURAK'A
DUNKU YETME BATUHAN'A SOYLENİP HATTA DELGADO'YA AYAK BİLE UYDURAMADINIZ DEMENİ BEKLERDİM. ÖZELLİKLE BUNU LİVERPOOL MAÇINDAN SONRAKİ BİR MAÇTA YAPMANI BEKLEMİŞTİM AMA SENİN CESARETİN - MANTIĞIN - DOĞRULARI SOYLEME KABİLİYETİN HİÇ YOKMUŞ ARKADAŞIM.
FANATİKLİĞİNE DEVAM ET SEN NE DÜZELİRSİN - NE DE BÖYLE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAKTAN VAZGEÇERSİN.
6. SEN TABİİ CUMARTESİ'DEN BERİ YOKSUN NEREDE OLDUĞUN ÖNEMLİ DE DEĞİL AMA BURAYA YENİLDİĞİN MAÇTAN SONRA DA ÇIKIP YAZICAKSIN...BÖYLE ATIP SALLAMAYACAKSIN.