Futbol Sitesi Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Aralık 04, 2008, 06:57:57 ÖS
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Yazdır
Gönderen Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ  (Okunma Sayısı 7179 defa)
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #135 : Kasım 04, 2007, 04:47:28 ÖS »

walla bence bjk'nin hakkını yiyen Bobo oldu ve sonrasında kaymağı da batuhan surdu.

eğer kimaç 0-1ken bobonun burak'a vermediği bir pas var ve vuramadığı onu verse maç 2 olup bjk tarihi farka giderdi
sonra yıne bobo karşı karşıya kaçırdığı bir pozisyon var herhalde bir kaç kişi kalpten hastane yolunu tutmustur o pozisyondan sonra
en son olarak da batuhan'ın volkan2dan sıyrılıp vermediği pasla kaçan bir gol pozisyonu var ki hastaneye gidenler herhalde kesin olurlerdi.

ufak bir not bu arada bazı arkadaşların çok çok beğendiği edu bu takımda ne iş yapar hepimiz gördük.

fenerin defansı gökhan + lugano + önder + carlos olmalı.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ
Aralık 04, 2008, 06:57:57 ÖS

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #136 : Kasım 04, 2007, 04:56:35 ÖS »

bobo konusunda cidden sana katılıyorum kardeşim

Futbol Aşktır! Aşk Futboldur!
Adriano
Kaptan

« Yanıtla #137 : Kasım 04, 2007, 05:31:56 ÖS »

defans konusundada ben sana katılıyorum oguza abi
bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #138 : Kasım 05, 2007, 02:22:38 ÖÖ »

ARKADAŞLAR YİNE İLERİ GERİ SALLAMIŞ

BEŞİKTAŞ'I 6,5 YILDIR SAHASINDA YENEMEYEN fbLİLER ANCAK BÖYLE GALİP GELEBİLİRDİ. BEŞİKTAŞ ATMIŞ-ATAMAMIŞ SİZİ VE HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ FAKAT HAKEM OLARAK SEN MAÇIN İÇİNE ETMEYECEKSİN ÇORBADAN FAUL VERİP TAKIMIN OYUNUNU BOZMAYACAKSIN SADECE GOLDEN ÖNCEKİ POZİSYON DEĞİL BEŞİKTAŞ'LIYA GELİNCE HEMEN SARI KART fbLİYE KORKUDAN HİÇBİRŞEY GÖSTERMEZSEN BİR TARAFINDAN  KAŞIRLAR.
 ankaraspor : DAKİKA 90' (yan hakemin en fazla 30 metre önünde ve çok açık bir pozisyon)
 galatasaray: avuta çıkan topu korner ve  dandik bir penaltı (orta hakemin 3-4 metre önündeaçık               
                       bir pozisyon)
 trabzonspor: RÜŞTÜ'ye kırmızı kart (yan hakemin 20 metre önünde ve çok açık bir pozisyonda)
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 02:25:39 ÖÖ Gönderen: bjk1903 » Logged

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

DìàGO
Orta Saha

« Yanıtla #139 : Kasım 05, 2007, 06:00:03 ÖÖ »

bjk1903 Fbliyim Ama Katılıyorum Bu Tamamen MHK'nin Ayıpıdır !! Bu Maç Cüneyt Çakır'ın Derken MHK İsmet Arzuman'ı Yazdı Bu Maça !! TEMİZLİG İSTİYORUZ !!

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
FaNTaSTiC_TR
Kaptan

« Yanıtla #140 : Kasım 05, 2007, 08:02:56 ÖÖ »

yaws bjk ii oynadı cok pozisyon buldu hele o bobo wolkanla karşı karsşyaydı o golü nasıl kacırdı hala inanamıyorum üstden atsaydı gol olurdu.sora batuhan kalaci wolkanı geçdi wursaydı gol olurdu ama wurmadı yane bjk  cok net pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi

*_* BİZ TRABZONSPORLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLÜRÜZ *_*
furkandinho
Forvet

« Yanıtla #141 : Kasım 05, 2007, 08:42:51 ÖÖ »

yaw oguz tmm da tmm almıyor maçları peki bu selçuk dereli geçen seneden beri birtane fener maçı yönetmedi galiba adam korkuyor öylemi öyle tabiki geçen sene aziz ne dedi bidaha bu adam bizim maçımızı yönetirse onu sahaya iner tokatlarım dedi yalanmı?İŞTE FEDERASYONDA BUDAN KORKTU VE BİRDAHA SELÇUK ABİ FENER MAÇLARINI YÖNETMEDİ

TEK SÖZ : ŞAMPİYON KİM?
ELCEVAP:CİMBOMBOM Kahkaha Kahkaha Kahkaha
OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #142 : Kasım 05, 2007, 09:29:12 ÖÖ »

ARKADAŞLAR YİNE İLERİ GERİ SALLAMIŞ

BEŞİKTAŞ'I 6,5 YILDIR SAHASINDA YENEMEYEN fbLİLER ANCAK BÖYLE GALİP GELEBİLİRDİ. BEŞİKTAŞ ATMIŞ-ATAMAMIŞ SİZİ VE HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ FAKAT HAKEM OLARAK SEN MAÇIN İÇİNE ETMEYECEKSİN ÇORBADAN FAUL VERİP TAKIMIN OYUNUNU BOZMAYACAKSIN SADECE GOLDEN ÖNCEKİ POZİSYON DEĞİL BEŞİKTAŞ'LIYA GELİNCE HEMEN SARI KART fbLİYE KORKUDAN HİÇBİRŞEY GÖSTERMEZSEN BİR TARAFINDAN  KAŞIRLAR.
 ankaraspor : DAKİKA 90' (yan hakemin en fazla 30 metre önünde ve çok açık bir pozisyon)
 galatasaray: avuta çıkan topu korner ve  dandik bir penaltı (orta hakemin 3-4 metre önündeaçık               
                       bir pozisyon)
 trabzonspor: RÜŞTÜ'ye kırmızı kart (yan hakemin 20 metre önünde ve çok açık bir pozisyonda)

Cevap vermiyeceğim ama adam illa bana laf sok diye çırpınıyor geri çevirmiyorum bende

1. Uzun zamandır yenemediğimiz ortada doğru açın bakın seyredin BJK'nin bu periyoda başlarken yine İSMET ARZUMAN'ın yönettiği RONALDO'nun 2 tane OFFSİDE'tan attığı gollerle kazandığı maç var.

2.SARI KART İÇİN : Burak'ı hakem kaç kere uyardı + orta sahada kendini yere atıp 2 dk. boyunca kıvranması var hem de hakemle arası 5 m. yoktu.

3. İbrahim ve Deivid arasındaki munakaşa her derbide yaşanan maçın getirdiği stresten kaynaklanan durum SEN BU TARZ HER HAREKETE KART VERİRSEN O MAÇ ZATEN BİTMEZ.

4.BU BAŞLIĞA DİKKAT ETMEDİN SANIRIM FENERBAHÇE - bjk DERBİSİNİ KONUŞUYORUZ BURADA bjk'NİN GEÇEN HAFTAKİ MAÇLARINI İLGİLİ TOPİKLERDE ZATEN TARTIŞILIYOR.

5. SENDEN MAÇTAN SONRA BURAYA GELİP, HAKEMDEN ÖNCE ;

BOBO'YA
BURAK'A
DUNKU YETME BATUHAN'A SOYLENİP HATTA  DELGADO'YA AYAK BİLE UYDURAMADINIZ DEMENİ BEKLERDİM. ÖZELLİKLE BUNU LİVERPOOL MAÇINDAN SONRAKİ BİR MAÇTA YAPMANI BEKLEMİŞTİM AMA SENİN CESARETİN - MANTIĞIN - DOĞRULARI SOYLEME KABİLİYETİN HİÇ YOKMUŞ ARKADAŞIM.

FANATİKLİĞİNE DEVAM ET SEN NE DÜZELİRSİN - NE DE BÖYLE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAKTAN VAZGEÇERSİN.

6. SEN TABİİ CUMARTESİ'DEN BERİ YOKSUN NEREDE OLDUĞUN ÖNEMLİ DE DEĞİL AMA BURAYA YENİLDİĞİN MAÇTAN SONRA DA ÇIKIP YAZICAKSIN...BÖYLE ATIP SALLAMAYACAKSIN.
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 09:31:27 ÖÖ Gönderen: OguzA » Logged

OguzA
Orta Saha

« Yanıtla #143 : Kasım 05, 2007, 09:39:18 ÖÖ »

bjk1903 Fbliyim Ama Katılıyorum Bu Tamamen MHK'nin Ayıpıdır !! Bu Maç Cüneyt Çakır'ın Derken MHK İsmet Arzuman'ı Yazdı Bu Maça !! TEMİZLİG İSTİYORUZ !!
yaw oguz tmm da tmm almıyor maçları peki bu selçuk dereli geçen seneden beri birtane fener maçı yönetmedi galiba adam korkuyor öylemi öyle tabiki geçen sene aziz ne dedi bidaha bu adam bizim maçımızı yönetirse onu sahaya iner tokatlarım dedi yalanmı?İŞTE FEDERASYONDA BUDAN KORKTU VE BİRDAHA SELÇUK ABİ FENER MAÇLARINI YÖNETMEDİ

O zaman FB'nin önceki yıllarda yaptığı bir öneri vardı başta Y.demirören hatta çok iyi hatırlıyorum şunu da soylemişti " fenerbahçeyi kastederek siz bizim hekemlerimize güvenmiyormusunuz ? " diye ciyaklamıştı.

yapılan öneri şuydu : hekemler maçtan 1 gun once kurayla belirlensin. bu neyi getirecekti butun haftada oluşan baskı havası dağılıp hakem üzerinde baskı oluşturmasın her hakem de kendini buna göre hazırlasın diye istendi ama bu söylediğim kişiler küfür konusunda oldukları gibi buna da karşı çıktılar...

şimdi de şikayet ediyorlar.

çekin kurayı bitirin bu o hakemi bu hakemi o şu bu istemıyor harekettlerini...

bjk1903
Orta Saha

« Yanıtla #144 : Kasım 05, 2007, 10:46:50 ÖÖ »

traşa devam saç sakal 1 milyon dolar

BESIKTASIM BENIM SENSIZ HAYATIN TA A...

Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #145 : Kasım 05, 2007, 02:30:57 ÖS »

bu maç hakkında daha bir ömür boyu konuşulur Gülümseme

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #146 : Kasım 05, 2007, 02:32:26 ÖS »

bence o kadarda konuşmaya gerek yok bjk sivas maçına paflarla çıkıcakmış fenerbahçede karşılık olarak bizde miniklerle çıkıcaz dedi Kahkaha
Lxstany
Teknik Direktor
Kaptan

« Yanıtla #147 : Kasım 05, 2007, 02:33:14 ÖS »

benide alsınlar kadroya bare Gülümseme

Engin
Ziyaretçi

« Yanıtla #148 : Kasım 05, 2007, 02:39:12 ÖS »

Lxstany MİNİKler dedik Kahkaha
DìàGO
Orta Saha

« Yanıtla #149 : Kasım 05, 2007, 02:40:00 ÖS »

O Zaman Benı Alsınlar Kahkaha

FutbolAktif.com | Futbolun yeni ve doğru adresi ..!
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkcell Super Lig  |  Fenerbahçe  |  Konu: FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!