Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 02:03
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: RONALDO KARARINI AÇIKLADI 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: RONALDO KARARINI AÇIKLADI  (Okunma Sayısı 203 defa)
burak71
Yonetici
Kaptan

Gol Kralligi : 10

« : 07 Ağustos, 2008, 12:00 »

MANU'nun yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, 1 yıl daha takımda kalacağını açıkladı.

Aylardır, Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olacağı iddialarıyla gündemlerini meşgul eden İspanyollara, futbolcunun açıklamaları adeta soğuk duş etkisi yaşattı.

Ronaldo, Portekiz'de yayın yapan Publico Gazetesi'ne verdiği röportajda, "En az bir yıl daha Manchester United'da kalacağım. Alex Ferguson benim görüşlerimi dinledi, ben de onunkileri. Doğrusu benim İngiltere'de kalmam her iki taraf için de en iyisi oldu. Tüm kalbimle ve tüm ruhumla Manchester United için oynayacağım. Aynı bağlılıkla ve tutkuyla her zamanki gibi bu formanın onuru için savaşacağım" dedi.

23 yaşındaki Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 42 gol kaydederek takımının hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Premier Lig'de mutlu sona ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: RONALDO KARARINI AÇIKLADI
23 Kasım, 2008, 02:03

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
blackeagle_92
Defans
**

Gol Kralligi : 11

« Yanıtla #1 : 07 Ağustos, 2008, 22:34 »

En sonunda açıklamış kararını 1 aydır aynı konu bıkmıştım artık.Sırf reklam.
« Son Düzenleme: 24 Ağustos, 2008, 00:52 Gönderen: blackeagle_92 » Logged
Falada
PAF Takimi
*

Gol Kralligi : 1

« Yanıtla #2 : 07 Ağustos, 2008, 22:57 »

Reale daha cok Yakisirdi Bence.

----------28/01/2004 GALATASARAY - CAYKUR RIZESPOR  0-5 ----------
MeshinYuvarlak
Yonetici
Defans

Gol Kralligi : 12

« Yanıtla #3 : 15 Ağustos, 2008, 03:57 »

tamamen yorumsuz

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Avrupa'dan Futbol  |  Ingiltere Ligleri ve Kupalar (Moderatör: utkujean)  |  Konu: RONALDO KARARINI AÇIKLADI « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.154 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu