Futbol Sitesi Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Kasım, 2008, 02:26
Ana Sayfa Ara Giriş Yap Kayıt

Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Bozuyukspor  |  Konu: Hedefim Kaka yı da Geçmek 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hedefim Kaka yı da Geçmek  (Okunma Sayısı 215 defa)
Bozüyüklüyüz
Defans
**

Gol Kralligi : 1

« : 20 Ağustos, 2008, 01:51 »

NUR BAYRAMOĞLU BOLU KAMPI ÖZEL RÖPORTAJI

Onur biraz kendinden bahseder misin?

ONUR: Bu sene Eskişehir Fatih Anadolu Lisesinden mezun oldum. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve annem DSİ’den emekliler. Aynı zamanda ikisi de sporcu. Babam Dsi’nin futbol takımında ve masa tenisi takımında oynadı. Babam Dsi’nin kaptanlığını yaptı. Masa tenisinde de milli takıma çağrıldı. Annem de eskrimle uğraştı ve Dsi’nin voleybol takımında oynadı. Dsi’nin  voleybol takımın kaptanlığını yaptı.

Dsi’den Bozüyükspor’a transferin ve sonrası Bolu kampına gelerek profesyonel futbol yaşantına ilk adımını attın ve hazırlık maçlarında oynadığın oyunla dikkatleri üzerine çekerek beğeni topladın. Profesyonel futbol yaşantının ilk günlerinde transferin ve duygularınla ilgili neler söylemek istersin?

ONUR: Çıkış yapmak için Bozüyükspor’un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Süper ligden ve 2.ligden bana gelen başka teklifler de vardı. Ama bildiğiniz gibi o liglerde direk çıkış yapmak biraz zor. Basamakları sağlam çıkmak istediğim için Bozüyükspor’un doğru tercih olduğunu düşündüm. Başkanımız Yalın Zeybek ve İsmail hocanın yaklaşımları, bana karşı içten ve dürüst davranmaları, memleketim Eskişehir’e Bozüyük’ün yakın olması, arkadaşlarımın da Bozüyükspor’a geliyor olması tercihimin Bozüyükspor’dan yana kullanmamı sağladı. Kampta da gördüğüm arkadaşlık ortamı ve ağabeylerimizin bizim gibi genç arkadaşlarımıza sıcak yaklaşımları beni mutlu ediyor. Başka takımlarda olduğu gibi büyüklenerek değil de aksine bizlere yardımcı olarak yakın davranıyorlar. Takıma ve profesyonel futbol yaşantımıza adapte olmamızı sağlıyorlar. Bu ortamda Bozüyükspor’a başarıyı getirecektir.

Sana süper ligden de teklifler olduğunu duyduk. Sana transfer teklifi eden takımlar hangileriydi, söyleyebilir misin ?

ONUR: Bursaspor, Trabzonspor, Konyaspor, Ankaragücü, Ankaraspor, Ankara Demirspor, Boluspor bana gelen isimlerdi. Bunların dışında da bana teklif olduğu söyleniyor. Ancak benim bildiklerim bunlar. Eskişehirspor’da teklifte bulundu. Ancak ben süper ligde Eskişehir forması altında 11’e giremeyeceğimi düşündüğüm için kabul etmedim ve Bozüyükspor’a geldim.

Fenerbahçe’nin senin için bir girişimde bulunduğu duyumlarını aldık. Bu duyum doğru mu ?

ONUR: Hayır bana gelen bir şey olmadı. Bilmiyorum

Sence Onur nasıl bir futbolcudur? Sahada özellikleri nelerdir ?

ONUR: Orta sahanın her bölgesinde oynarım. Forvet arkası, sağ açık, sol açık, orta bölge fark etmez. En fazla forvet arkasında verimli olduğumu düşünürüm. Forvet oynamayı sevmem. Çünkü sırtım kaleye dönük olarak oynamayı sevmem.

Onur’un hobileri nelerdir? Boş vakitlerini nasıl geçirir ?

ONUR: Bisiklet kullanmaya bayılırım. Sürekli müzik dinlerim. Film seyretmeyi çok severim. Bol bol film cd’si alır seyrederim. Play station oynarım. Bilgisayarla uğraşmayı ve yeni programlar öğrenmeye ilgi duyarım.

İsmail hoca sana Kaka leyte lakabını taktı. Arkadaşların da zaman zaman sana Kaka diye sesleniyorlar. Kaka diye sana hitap edilmesine ne diyorsun ve sende kendini Kaka’ya benzetiyor musun ?

ONUR: Görünüş ve oyun tarzı olarak bir benzerliğim var. Dünyanın en büyük futbolcularından birine benzetilmek oldukça güzel bir şey. Şu an bunu okuyanlara komik gelebilir ama benim amacım Kaka’yı da geçmek. Her zaman büyük oynamak isterim.

Futbolda hedeflerin nelerdir ? Onur’u ilerleyen yıllarda hangi noktada göreceğiz?

ONUR: Hedeflerim ve hayallerim çok büyük. Bozüyükspor’dan sonra süper lige transfer olmayı düşünüyorum. Öncelikli hedefim 3 büyüklerden birinde forma giyerek milli takıma çağrılmak ve sonrasında Avrupa’da futbol oynamak.

Bolu kampında hazırlık maçlarında Bozüyükspor olarak başarılı sonuçlar alıyoruz. Takımı nasıl buluyorsun ve sezon öncesi taraftara bir mesajın var mı?

ONUR: Takımı çok iyi buluyorum. Takım içinde çok yetenekli arkadaşlarımız var. Taraftarlarımız merak etmesin ve aldığımız bu sonuçları sadece kampta alınan geçici sonuçlar olarak görmesinler. Biz bu başarılı grafiğimizi ligde de devam ettireceğimize inanıyoruz. Tüm takım arkadaşlarım ve ben Bank Asya ligine çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz var. Tribünleri doldurarak bizlere 90 dakika destek versinler yeter. Onlara bir üst lige çıkma mutluluğunu yaşatacağız.

Bizde Onur’a bu röportajdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Futbolaktif Gold
Gold Uye

Gol Kralligi : 1453

Mesaj Sayisi : 1923

Uyelik Bilgileri
Ynt: Hedefim Kaka yı da Geçmek
23 Kasım, 2008, 02:26

HEMEN UYE OLARAK SENDE ARAMIZA KATIL!

Kayitli
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Futbolaktif Futbol Forumu  |  Türkiye'den Futbol  |  Turkiye'den Futbol  |  Bozuyukspor  |  Konu: Hedefim Kaka yı da Geçmek « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Dost Siteler : Seri İlan Anket Fotokopi Fotokopi Radyo Anketler Tatil Bu Sayfa 0.131 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu